- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сънувате ли...
... въпроса е дали си спомням съня
Но когато както вчера се сещам, се събуждам с кеф![]()
Sunuvam go vseki den otkakto se zapoznahme predi nqkolko meseca![]()
Мне...изобщо даже![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
daaz poprincip kakvoto sanuvam stava to4no obratnoto neznam 6to tei
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
сънувам го моя сладур...може би това са моментите,в които знам,4е не може да е до мен,но в сънищата ми вси4ко е възможно
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Много често го сънувам...И му казвам какво сънувам...обаче не винаги ми са интересни сънищата...
даааа, случвало се е,ноо повечето ми сънища са.. мааалко по страннив смисъл не са особено... свързани с нещо конкретно, а малко хаотични и няма хора, които познавам в тях
![]()
ay caramba
да сънувала съм го доста пъти вече :P
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
да случвало ми се е.... ама са ми казвали че ако мислиш за нещо по цял ден и това ще сънъваш. даже една приятелка ми е казвала как друга нейна прятелка е решила един ден да си измисли една ситуация и да си мисля по цял ден за тази ситуация даве я е преписвала на лист цял ден за това е мислела и вечерта познай какво е сънувала.... :П въпросната ситуация.... хаха така че ако мислиш за някого прекалено много ще го сънъваш на следващата вечер.... и аз съм се убеждавала в това...
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Да.Поне в сънищата е до мене..![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
дам
![]()
aha i az..taka ..Първоначално написано от vilinanova
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Миии .. за сега доста често .. понякога по два пъти на вечер ..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
много често сънувам момчето което обичам и харесвам
нем .. по-скоро докато лежа затварям очи и си представям ... :P
Понякога ми се случва,но нищо особено - появява се и както от нищото изниква,така си и заминава.Има нещо романтично все пак.![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Ами да сънувам го и най-често ,когато не съм го виждала от известно времеИ сънищата обикновено са някакви много шантави,нямам идея защо ...
![]()
доста често сънувам , по принцип неща които искам да се случат![]()
Jivei sega, za6toto v4era nqma da se vurne, a utre moje da ne doide!
da sanuvam gadjeto .. predi 2 dena sanuvax kak mi izneverqva s bifsheto gadje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
posle pak s nai dobriq mi fr kak mi izneverqva
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
haha pone pri tebe sa MESECIPri men nadhvyrli godina
po tochno 628 dena... Absoliutno vsqka vecher si mislq za neq... (poprincip vsqka edna sekunda mislq za neq... prosto ne mi izlzia ot glavata) i pochti vseki pyt q sanuvam... I se radvam che q synuvam
Edna priqtelka me pita da ne sa mokri synishta
![]()
![]()
Poprincip ne sym mnogo dobre s pametta i predi kogato synuvah (ne momicheto v koeto sym
) vinagi zabravqh kakvo sym synuval... A sega kato synuvam neq si pomna absoliutno vsichko... I do den dneshen pomnq pyrviq pyt, kogato q synuvah
I nikoga nqma da zabravq nito edin ot tqh...
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(