- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сънувате ли...
Първоначално написано от napalm
az pyk ne se mycha da ograicha emociite... haresvam q i tui to... kvo kato e nespodeleno... az drugo momiche nqma da si haresam, pone shte si mislq za tovaNadqvam se da prodylja da q obicham vypreki che cqla lqtna vakanciq nqma da q vijdam
No mislq che nqma da q zabrava nikoga...
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Mi bivshata q sanuvah kymm 8-9 pytiamaa ne vsqka ve4er pod red
![]()
Ест.Даже мисля,че напоследък се случва доста често ... :P
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
аз сънувам само момчето,с което любовта ми е несподеленаиначе не
and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio
Случвало ми се е и доста от нещата,които сънувам се случват![]()
да,точно 3 пъти съм го сънувала![]()
razbiram te. pri men e syshtotoПървоначално написано от sky_l
![]()
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
По принцип сънувам много рядко, но се е случвало. Сънувам някого, ако вечер преди да заспя съм мислила много за него. Без значение какви чувства изпитвам, важното е да не е безразличие...хах сега като се замисля, като изпитвам безразличие не си мисля за този човек преди да заспя, в повечето случаи е за момчето, което харесвам![]()
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
Да слУчвалО ми Се е да сЪнуВам приЯтелката мИи...:P
Ела и СПРИ ме или просто МЛЪКНИ !![]()
Хейтърите казват НЕ но А3 казвам ДА !
![]()
Imenno i az taka. Vsqka sekunda si mislq za neq i moje bi zaradi tova q sanuvam. Postoqnno mi e v glavata i vinagi mislq za neq. Mnogo q obichamПървоначално написано от dar4enceto92
![]()
Да сънувам си го![]()
Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!
помните последните 2-3 минути от съня .. от къде знаете какво по дяволите сте сънували цяла вечер ? и все пак .. се будя с мисъл за нея .. всяка сутрин ... и така си лягам вечер![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
iii az sum go sanuvala
![]()
sъLzuтэ няmaт kpaй .. (sad) .. (u) .. // ;[
[quote="maharbal"]здр.абе нощем сънувате ли момичето/момчето,което харесвате? Аз от доста време си харесвам едно момиче и може да се каже, че почти всяка нощ я санувамНе че се оплаквам де
ми и на мен се е случвало много пати
Аз много рядко санувам,ама много рядко и малко помня от това което съм санувал,но веднаж се е случвало да я санувам,за съжаление само с този сън ще си остана,защото любовта беше несподелена,но го преживях!!
Dam 4esti4ko go sunyvam.....!
![]()
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Да, често ми се случва.
Аз пък оня ден сънувах че едни чалгари ми бяха влезнали в банята и с един приятел ги сритахме![]()
В последствие завързах единия да не шава и му обръснах бритона...
Честна дума.. :>
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Често ми се е случвало!Сънищата показват какво става в подсъзнанието ни.Чувствата,мислите там... Аз например онази вечер сънувах,че се целувам със гаджето на сестра ми,а на яве аз просто го съжалявам за някои подробности.А днес сънувах едно друго момче,което взима голяма част от мислите и живота ми,но не го осъзнава.Не се учудвам ,че съм сънувала тези неща,след всичко ,което става в момента...Първоначално написано от maharbal
Еми да.. Попринцип винаги като хлътна по някое момчепървата седмица го сънувам непрестанно. По това разбирам дали наистина харесвам някого![]()
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
Аз сънувам Джесика Алба как правим секс в 5 звезден хотел.![]()
![]()
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....
of da ;(( osobenno ako e nespodeleno.....
Разбира се![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!