.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 148
    Цитирай Първоначално написано от napalm
    Сънувах я няколко пъти, а след като се разочаровах и се изпразних от празни надежди, и тогава спрях да я сънувам, но все още много ми харесва... но се опитвам максимално да огранича емоцийте и чувствата ми, поради причината че са несподелени

az pyk ne se mycha da ograicha emociite... haresvam q i tui to... kvo kato e nespodeleno... az drugo momiche nqma da si haresam, pone shte si mislq za tova Nadqvam se da prodylja da q obicham vypreki che cqla lqtna vakanciq nqma da q vijdam No mislq che nqma da q zabrava nikoga...
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Mi bivshata q sanuvah kymm 8-9 pyti amaa ne vsqka ve4er pod red

Супер фен Аватара на miShle
    Ест.Даже мисля,че напоследък се случва доста често ... :P
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    О, да, случвало ми се е и продължава да ми се случва... Ама гадното е, че е само сън... Той едва ли ще ми проговори някога...
    The reasons of love... <3

Град
    Sofia
    аз сънувам само момчето,с което любовта ми е несподелена иначе не
    and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio

Случвало ми се е и доста от нещата,които сънувам се случват

да,точно 3 пъти съм го сънувала

Цитирай Първоначално написано от sky_l
    аз сънувам само момчето,с което любовта ми е несподелена иначе не
    razbiram te. pri men e syshtoto
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

По принцип сънувам много рядко, но се е случвало. Сънувам някого, ако вечер преди да заспя съм мислила много за него. Без значение какви чувства изпитвам, важното е да не е безразличие...хах сега като се замисля, като изпитвам безразличие не си мисля за този човек преди да заспя, в повечето случаи е за момчето, което харесвам
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

Град
    НеЙнотУу ГолЯмУ ЛеглОо =]
    Да слУчвалО ми Се е да сЪнуВам приЯтелката мИи... :P
    Ела и СПРИ ме или просто МЛЪКНИ !
    Хейтърите казват НЕ но А3 казвам ДА !

Цитирай Първоначално написано от dar4enceto92
    Сънувам някого, ако вечер преди да заспя съм мислила много за него.
    Imenno i az taka. Vsqka sekunda si mislq za neq i moje bi zaradi tova q sanuvam. Postoqnno mi e v glavata i vinagi mislq za neq. Mnogo q obicham

Да сънувам си го
    Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    помните последните 2-3 минути от съня .. от къде знаете какво по дяволите сте сънували цяла вечер ? и все пак .. се будя с мисъл за нея .. всяка сутрин ... и така си лягам вечер
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

iii az sum go sanuvala
    sъLzuтэ няmaт kpaй .. (sad) .. (u) .. // ;[

Re: сънувате ли...

[quote="maharbal"]здр.абе нощем сънувате ли момичето/момчето,което харесвате? Аз от доста време си харесвам едно момиче и може да се каже, че почти всяка нощ я санувам Не че се оплаквам де

ми и на мен се е случвало много пати

Аз много рядко санувам,ама много рядко и малко помня от това което съм санувал,но веднаж се е случвало да я санувам,за съжаление само с този сън ще си остана,защото любовта беше несподелена,но го преживях!!

Dam 4esti4ko go sunyvam.....!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

непрекъснато ми се случва

Да, често ми се случва.

Град
    Видин
    Аз пък оня ден сънувах че едни чалгари ми бяха влезнали в банята и с един приятел ги сритахме
    В последствие завързах единия да не шава и му обръснах бритона...
    Честна дума.. :>
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Re: сънувате ли...

Цитирай Първоначално написано от maharbal
    здр.абе нощем сънувате ли момичето/момчето,което харесвате? Аз от доста време си харесвам едно момиче и може да се каже, че почти всяка нощ я санувам Не че се оплаквам де
    Често ми се е случвало!Сънищата показват какво става в подсъзнанието ни.Чувствата,мислите там... Аз например онази вечер сънувах,че се целувам със гаджето на сестра ми,а на яве аз просто го съжалявам за някои подробности.А днес сънувах едно друго момче,което взима голяма част от мислите и живота ми,но не го осъзнава.Не се учудвам ,че съм сънувала тези неща,след всичко ,което става в момента...

Еми да.. Попринцип винаги като хлътна по някое момчепървата седмица го сънувам непрестанно. По това разбирам дали наистина харесвам някого
    Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)

Град
    Da Projects
    Аз сънувам Джесика Алба как правим секс в 5 звезден хотел.
    ....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....

....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    of da ;(( osobenno ako e nespodeleno.....

Разбира се
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си