.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Град
    Шумен

Бащата души...

Проблема е такъв, че бащата се пра'й на невменяем и идва на скрита инспекция в стаята ми - като не го гледам души из стаята, като му следя погледа се прави на замислен. Въпрос към опитните - за к'во му е да души като не е такъв човек и знае, че цигари не пуша(от време навреме) и не крия повечето неща от него ??
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    vseki zagrijen roditel minava prez takuv period

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Всички душат, и мен сигурно ме душат, ама не усещам, па и вече няма какво да душат. Притесняват се. Инак, остави го да души, като нямаш много за криене, не трябва и да се притесняваш.

Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Всички душат, и мен сигурно ме душат, ама не усещам, па и вече няма какво да душат. Притесняват се. Инак, остави го да души, като нямаш много за криене, не трябва и да се притесняваш.
    така е...аз моите не ги усещам,когато го правят
    we give it all.

Цитирай Първоначално написано от justme__
    vseki zagrijen roditel minava prez takuv period
    Моите не били загрижени... аз си мислех, че ми имат доверие
    По темата - ако нямаш какво да криеш, остави го, най-вероятно известно време ще обикаля из стаята ти, после ще разбере, че няма нищо и ще спре.

Като те гледам какъв си сладък на пикчето , как няма да те следи човека ...Може би се притеснява , че някоя сладка мацка ще те отмъкне ! :P :P :P

Град
    in my world!
    tq mama dr rabota si nqma,ve4e mi e pisnalo da i kazvam da ne mi bara rabotite ili pak da po4uka na vratat predi da vleze ama koi mene me 4uva
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

em sig.seki go du6at pone malko.Moje bi i mene samo 4e ne sam gi hva6tala.6tom nqma kakvo da krie6 zna4i nqma problem moje bi e dobre da go popita6 dali tarsi ne6to konkretno za da mu pomogne6 da ne si gubi vremeto 4oveka
    Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.

Цитирай Първоначално написано от kriska__
    tq mama dr rabota si nqma,ve4e mi e pisnalo da i kazvam da ne mi bara rabotite ili pak da po4uka na vratat predi da vleze ama koi mene me 4uva
    Аз се научих да чукам на вратата на нашите след като ги хванах... ъъъ... в неподходящ момент. Те обаче така и не чукат на моята - явно и на тях им трябва подобен стимул

Град
    холандияя
    Мама знае всичко . Иначе остави го да души..нали нямаш какво толкова да криеш..
    DA BI4I BASS !!!
    STEPPIN TO DUBZ
    Има някъде един човек,
    винаги може да те разбере.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си