- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Как става избора на мод и...
И така де, не ми е ясно във форума как се избират модератори и как стават тези схеми със ранговете?? Гледам под никовете на някои вместо "мега фен" им пише разни други работи, как става това ?? Има ли възможност един обикновен потребител да стане модератор ?? sry ако темата се дублира
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Yooo man what`z crackin`![]()
Значи относно цепията с онея надписи вместо ранг-Получават се при спечелването на някакъв форумен конкурс или при определен принос към форума
Модераторство-получава се при наистина пмного голяма помощ към форума като се следят поведението и отношението на желаещия да бъде модератор към другите потребители и самия начин на израз и помощ.
Начи т`ва е ман! Ае здраве да е ши идем кифтета,hommie![]()
За да стане даден потребител модератор няма ясно изразени критерии. Тези неща със помоща и отзивчивоста са за наивниците - тук съм от 4 години и половина и съм виждал как се става модератор, как се губят модераторски права и тем подобни. А за това със смяната на ранга и аз съм възмутен, щото и за него не е ясно на какъв принцип се сменя ранга. Уж някакви есета трябваше да се пращат, но ме съмнява толкова потребители да са пратили. Е, най-малкото, макар и вероятно фиктивни при даването на нов ранг все пак има критерии...![]()
Левски шампион але але!
....
Е с връзки,много ясно...![]()
![]()
![]()
Модераториге в този форум нямаме правото да налагаме бан.Първоначално написано от Sixxkiller
С глобалните модератори е по-добре, защото всеки при нужда може да отреагира навсякъде, ако има спам да речем, а не да търсиш колегата, който точни сега може да е на морето.
exploitedteen е прав-модерирането си е като работа. Определно носи морално удволетворение, но често е изморително и много отговорно.
Под бан,имах предвит спиране на акаунта от модератор,
тоест,ако ти спреш акаунта на някой за 6 дни например,форума го индексира като обикновен потребител,![]()
така е поне при IPB....за phpbb нз много...
Нямаме такива функции. Освед да предупредим някой и да докладваме за нарушенията му...Първоначално написано от Sixxkiller
10x че си початихме..и научих нещо интересно..