.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    ВАРНА

Не се получават нещата с момичетата...

Interesno mi e ima li hora kato men . Vinagi si haresvam nqkoe momi4e i samo to mi e v glavata i vinagi s tova momi4e nepotrygvat neshtata . haresvali sa me dosta momi4eta i sa me zaribqvali , no az si znam moito i neim obryshtam vnimanie . I kogato si govorq s momi4eto koeto haresvam vse se dyrja super neadekvatno se edno nesym az I taka vinagi se polu4ava zanimavam se s dadenoto momi4e dosta vreme slu4valo se e i pove4e ot godina dokato ne se "vlubq" v sledvashtoto i vsi4ko nanovo se povtarq . Dali problema e 4e kato malak sym natroshil dosta ogledala axxaxxax

7 точка от правилата
    moderated by Coki

Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.

проблема не е в огладелата ... и аз съм такъв ... може много момичета да са ми правили разни намици, а аз съм леден към тях ... а когато общувам с момиче, което ме кефи ... съм като идиот ръся порой от тъпотии и съм като чалнат ... не мисля, че е проблем, но може би много бавиш нещата и просто идва момент на отегчение от страна на момичета и страницата се затваря .... пропуснах много шансове и вината е липса на смелост ... и все още се боря с това

хммм изглежда си приличаме много но мисля че съм още по зле защото макар че се държа в известна степен нормално абсолютно винаги правя някакви уникални изцепки (например без да искам на една й казах че не е хубава и слаба и не зацепих 1/2 час ко съм казал все пак още съм жив което показва че мога да се извинявам )

Град
    bUrG@zS, на УлиЦътА
    Аз съм момиче и ще ти кажа, че и ние сме така . Това е типично за всеки тийн, не само за теб...Да гадна ситуация, ама какво да се прави Тъй, че проблема не е в теб и се опитай максимално да е отпуснеш, когато си с момичето, което харесваш!
    ИndiВиdУaЛnОsТ!
    Да се усмихнеш, или да се намръщиш? Да потъниш, или да изплуваш? Choise Is Yours !!!

Ami vsi4ki sme taka naistina...Kogato haresah nqkogo otvutre ti trepva izgubva6 duma i smisul ...vsi4ko ( polu4ava se kofti) za6toto drugiq ot dr strana te ima za nekadarnik i t.n. Zatova zapazi samoobladanie vse pak e edno momi4e/mom4e iUspeh (h)
    LoVe Is LiKe ThE WiNd.YoU CaN`t SeE It BuT YoU CaN FeEl It !!!

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG

Re: Ima li drugi kato men ?

Цитирай Първоначално написано от iYiuTaKA
    Interesno mi e ima li hora kato men . Vinagi si haresvam nqkoe momi4e i samo to mi e v glavata i vinagi s tova momi4e nepotrygvat neshtata . haresvali sa me dosta momi4eta i sa me zaribqvali , no az si znam moito i neim obryshtam vnimanie . I kogato si govorq s momi4eto koeto haresvam vse se dyrja super neadekvatno se edno nesym az I taka vinagi se polu4ava zanimavam se s dadenoto momi4e dosta vreme slu4valo se e i pove4e ot godina dokato ne se "vlubq" v sledvashtoto i vsi4ko nanovo se povtarq . Dali problema e 4e kato malak sym natroshil dosta ogledala axxaxxax
    има ги по скоро имаше ги : D:

зарежете Любовта поне за още няколко години нема смисъл да си блъскате главата в стената след сяка раздяла

Стреми се да се отпуснеш пред нея,ако наистина си влюбен - няма да имаш този проблем с отпускането.Явно не си срещнал точното момиче ...или нещо в теб не е наред
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

ba.. ti pa kolko si si haresval we... haha az pyk sym si haresval samo dve :P Ama pyrvata bqh malyk i tolkos mi beshe i akyla Sega sym si zagubil uma po edno mn sladko momiche ot moq klas Strahotna e v sqko edno otnoshenie Ama si ostavam s haresvaneto

Мисля че е е така и при момчетата и при момичетата
    We all have problems, mine are just more important than yours.

Както и да е ....може би си си прав,защото когато решиш да се отдадеш изцяло на някого - той те съсипва.Колкото повече обичаш един човек - толкова повече той те наранява ... Любовта ...тя е най-хубавото и в същия момент най-Шибаното ГАДНО нещо ,което би могло да ти се случи ....
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Според мене който квото и да ти каже няма да ти помогне кой знае колко много.....доакто сам не си помогнеш..тва е вътрешно заложено в тебе..

Град
    ВАРНА
    Kak si pozvolqvat teq moderatori da mi smenqt zaglavieto na temata
    В процес на обработка!!!

Тука се сетих за една фраза-" Уникален си-като всички други". Та.. така че сички сме така, но някой в по-голяма степен са срамежливи или просто са по-влюбчиви... незнам точно.

За мен това също се отнася, но на мен рядко ми личи.. аз вместо да олигофренясам почвам някак си по-студено да говоря и така поне не се излагам, но пък ме мислят за надута Не е си работа...

iYiuTaKA, що не си запълниш малко времето с някое от момичетата, които ти се натискат, независимо че няма да я харесваш много. Излезте няколко пъти ,разговаряй с нея, един вид за упражнение, дори може да получиш някои полезни съвети. Нищо няма да ти стане да обърнеш внимание на някоя, която не е обект на твоите (мокри) сънища

Re: Не се получават нещата с момичетата...

Цитирай Първоначално написано от iYiuTaKA
    Dali problema e 4e kato malak sym natroshil dosta ogledala axxaxxax
    хахаха 100% е това офф мн.смях
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си