- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов или Вкъщи пред компютъра ?
просто искам да знам какво мислят другите !Първоначално написано от sentient_
Тъй като нямам гадже хахах,пред компа ми е забавно,пускам си музика(без нея не мога),чатя си в скайп и това е,но не прекарвам цял ден пред компа.![]()
![]()
6-7 часа пред компа ли казаПич... ти не си опознал живота ама грам ако усетиш тръпкатаа, ще искаш пак и пак, то е като наркотик.. ти не си опознал истинския живот за това ти се струва, че тоя "виртуален свят е нещо по-добро", излизай общувай, ползвай компа да общуваш и да научиш нещо което те интересува... бягай навън ей, ще съжаляваш
![]()
аз съм за момичето щото може да ти сготви да ти направи и други неща дето пц-то никога нема да може![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Естествено че предпочитам да съм с момиче.Ако не съм с момиче излизам с приятели.Но като цяло предпочитам любовта пред компютъра![]()
Предпочитам всичко пред компютъра. След 1 час седене на компютъра се чувствам глупава, ако не съм правила нещо смислено. :Д
компа вреди за тая схема... сетивните органи просто се притъпяват по някъв начин.. трябва да намериш нещото което те оравновесява и концентрира духовната ти енергия![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Едно е да си забучен вкъщи пред компютъра и съвсем друго да си навън с човека, в който си влюбен![]()
...с удоволствие бих зарязала 'губенето на време' пред компютъра... но уви (:
Иначе самия компютър не...![]()
20дена без него.. бяха като цяла вечност w0w.. (:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
аз предпочитам да съм с момче.. отколкото пред компютър с очилата..щото момчето може да ти даде много повече от колкото тоя компютър..
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Ае тъй бива.. и темата е тъпа.Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
![]()
Не, аз почти непрекъснато съм пред компа освен когато не излезна (и тва вече се случва през събота и неделя)Първоначално написано от Sixxkiller
![]()
Животът е адът описан в Библията!
+1Първоначално написано от krem4et0
...
На същата хава съм и аз ... бтв песните ме кефат ..Първоначално написано от HePeAJIeH
хахахах любов естествено .. (но само ако си струва!)
и двете съчетани...![]()
само любов не е хубаво.. от личен опит го казвам, защото сега страдам заради това, че съм много глупава![]()
но само пред компютъра.. това е глупаво![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
и аз такаПървоначално написано от slun4ice_90
Ами ако няма с кой да излизам-компа...
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Ем попринцип любовта ама...като я няма и отиваш да се заниаваш с нещо друго.![]()
Така е за компа определено трябва повече времеПървоначално написано от Sixxkiller
![]()
Първоначално написано от emo_kid_shadow
da kompa otnema poveche vremeno mislq che e po-dobre da si s nqkoe momiche, koeto haresvash. Ne sym izlizal s momiche dori na kafe, no mislq che shte e po-priqtno...
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
много ясно, че е най-добре да се забиеш пред компютъра като мекотело и да не излизаш никъде![]()
рулираш![]()
неочаквано добра комбинация![]()