.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тъкмо започна да го забравям и... :\

Приятеля ми скъса с мен преди месец някаде.От тогава тои си има друга приятелка и аз друг приятел.Но още изпитвам чувства към него.И точно когато започна да го забравям тои или ми пиши в скаип или прави нещо само и само да напомни за себе си.Незнам защо го прави.Но неискам да имам нищо общо с него вече за да мога по лесно да го забравя...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: Тъкмо започна да го забравям и... :\

Цитирай Първоначално написано от bUbInkA__
    Приятеля ми скъса с мен преди месец някаде.От тогава тои си има друга приятелка и аз друг приятел.Но още изпитвам чувства към него.И точно когато започна да го забравям тои или ми пиши в скаип или прави нещо само и само да напомни за себе си.Незнам защо го прави.Но неискам да имам нищо общо с него вече за да мога по лесно да го забравя...
    Еми кво да ти кажа... Не влизай в скайп тогава... Вместо да висиш в нета, излизай повече с фр и такам... Замести го с някое твое любимо занимание, нещо, което обичаш да правиш... Пък с времето ще се оправят нещата... Ще видиш... Out of sight, out of mind...
    The reasons of love... <3

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София

Re: Тъкмо започна да го забравям и... :\

Ами елементарно е, блокиай го от всякъде, където е възможно, изтрий го
    в скайп, блокирай го в телефона, ако трябва смени номера...Не е кой знае колко сложно да се сетиш...

Give me your best shot motherfucker!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    И с мен така се държеше бившия ми....и аз се чудих,защо го прави....много ми беше гадно Аз се опитвам да го забравя и не мисля,за него..и един ден...той ме търси.Казах,му,че не искам да ме търси и да ме забрави..и май го е направил.Кажи му го и ти,или го попитай защо те търси...може би има още чувства към теб.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Защото каквото и да си говорим е много приятно да знаеш, че някой гасне по теб а ти не си с него и се правиш на гъзе. Ти обаче си си виновна, че той ти пише - навсякъде има опция блок/игнор.

Животът е адът описан в Библията!

ами не му пиши... кажи му да не ти говори и да не те търси...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

блокирай го ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си