.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

несподелена любов

Изпитвали ли сте несподелена любов. И ако да как се казва момчето/момичето, което харесвате и какво харесвате в него.

Re: несподелена любов

Цитирай Първоначално написано от ivanchooo
    Испитвали ли сте несподелена любов. И ако да как се казва момчето/момичето, което харесвате и какво харесвате в него.
    haha da v momenta Emi kazva se KrIsI :P ot moq klas i... haresvam absoliutno vsichko v neq... Malko ima buen nrav ama tva e shtot igrae malko CS Oshte ne sym i nameril losho kachestvo ;(

Мега фен
    E,разбира се.
    То ясно се вижда че досега още е несподелена...

ами в момента съм в това положение казва се Тихомор и харесвам всичко в него ... харесвам сините му очички,хубавата му усмивчица,начина по който мв гледа,по който ми говори ... харесвам всичко в него той е идеален просто
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Секи път :d Почвам да се мраза че съм толкова влюбчив...деееба :d

или друг случай тя ми лети по задника на мене не ми дреме след време обратното...са е обратното обаче аз се поинтересувам ако не получа същото от другата страна втори път или след време просто губя интерес

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    несподелена лябов не съм изпитвала , но е имало момче , което аз много харесвах , а то не ми обръщаше никакво внимание (даже май харесваше братовчедка ми ) . момчето беше от моя клас , казва се калоян и много го харесвах , ама сега като се замисля не е нищо особено

Мега фен
    [quote="vesito13"]несподелена лябов не съм изпитвала , quote]

Блазе ти...

Град
    България
    Ами да веднъж едно момиче,казва се Мария от Видин

Ne pri men ne e imalo takiva ne6ta slava bogu

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Зависи какво имаш предвид под "любов", защото аз лично не съм се влюбвала (нормално е, на 14 съм), но съм харесвала повечко само 2 момчета, което едното не изпитваше същите чувства към мен. Казва се Атанас, голям е задник и с това май приключвам.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Испитвали ли сте несподелена любов. И ако да как се казва момчето/момичето, което харесвате и какво харесвате в него.

Ми да и съжалявам АДСКИИИИИ много защото момчето се оказа простак който никога през живота си не се е влюбвал и само се подиграваше а аз глупачката му ходех по гъза...не искам да си спомням

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Зависи какво имаш предвид под "любов", защото аз лично не съм се влюбвала (нормално е, на 14 съм), но съм харесвала повечко само 2 момчета, което едното не изпитваше същите чувства към мен. Казва се Атанас, голям е задник и с това май приключвам.
    e kakvo kato si na 14 i az na tolkova se vliubih v edno momiche... i oshte sym si vliuben v neq nishto che sled 1 mesec stavam na 16

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Изпитвала съм несподелени чувства към някого, чак любов не е било. Увлечение. Няма значение как се казва. И от доста отдавна вече не го харесвам.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Враца
    Е, то кой няма несподелена любов всъщност? Няма да споменавам имена, но всичко е едно увлечение, както и всичко, което съм изпитвала до сега
    еlsy

да ... няма да се повтори ...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Izpitvala sam samo vednaj i to stana to4no kogato skasah s vaprosnoto mom4e...pove4e ne kazvam :P

Град
    Шумен
    да изпитвам... пет месеца минаха, вече съм безчувствен и студен... тя си има приятел, а аз не я бутвам защото просто искам да я виждам щастлива с нейния пич, но все пак я обичам.. и т'ва е не'къв шибан парадокс дето ми изяжда главата...
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Изпитвал съм,и чувството просто е наистина неуписуемо гадно,защото знаеш че може би никога няма да откликне тя на твойте чувства,което причинява ужасна болка.Аз месеци наред таях това чувство и просто неможех почти да не мисля за нея,видех ли друго момиче просто отново мислех за нея(говоря самата истина),не не употребявам думата любов напразно,така истински се влюбих,че просто дори и да имаше някакви недостатаци,за мен тя беше перфектна,харесвах усмивката и очите и направо всичко,но вече дори немога да я виждам поради обстоятелства независещи от мен.Но един ден си казах колкото и да ми е трудно ще трябва да го приема,макар дори вече да не мога да я виждам,аз успях малко или много да я опозная,дори като приятел и за това съм щастлив,и ще се радвам и ако тя бъде след време щастлива макар с някой друг.

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Цитирай Първоначално написано от mese4ka
    ами в момента съм в това положение казва се Тихомор и харесвам всичко в него ... харесвам сините му очички,хубавата му усмивчица,начина по който мв гледа,по който ми говори ... харесвам всичко в него той е идеален просто
    хах същите неща за очите и усмивката и всичко друго,но мойта любов се казва Николай :P

ммххммм... и аз така... мойто несподелено увлечение се казва Атанас.. явно имам слабост към хора с такива имена
    Smile... Tomorrow will be worse...

Цитирай Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
    Изпитвал съм,и чувството просто е наистина неуписуемо гадно,защото знаеш че може би никога няма да откликне тя на твойте чувства,което причинява ужасна болка.Аз месеци наред таях това чувство и просто неможех почти да не мисля за нея,видех ли друго момиче просто отново мислех за нея(говоря самата истина),не не употребявам думата любов напразно,така истински се влюбих,че просто дори и да имаше някакви недостатаци,за мен тя беше перфектна,харесвах усмивката и очите и направо всичко,но вече дори немога да я виждам поради обстоятелства независещи от мен.Но един ден си казах колкото и да ми е трудно ще трябва да го приема,макар дори вече да не мога да я виждам,аз успях малко или много да я опозная,дори като приятел и за това съм щастлив,и ще се радвам и ако тя бъде след време щастлива макар с някой друг.
    +1 hah pri men e absoliutno syshtoto i veche poludqvam

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ами чак любов не мога да го нарека..понеже не смятам на 16 може да съществува толкова силно понятие като любов...нз де..тва си е мое лично мнение...
    Иначе ез и друг път съм казвала,че винаги си падам по-най-неподходящите хора или по мен си падат,хора от които не се интересувам по такъв по0специален начин..винаги се получава това конфузно разминаване...ама май вече свикнах и не ми дреме толкова

Цитирай Първоначално написано от maharbal
    Цитирай Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
    +1 hah pri men e absoliutno syshtoto i veche poludqvam
    Спокойно след време чувството ще отмине,може би не напълно,но както са казали хората "времето лекува".

Град
    somewhere over the rainbow
    Май не съм.Умея добре да си преценявам силите и не залитам по недостижими.

Love is illusion...dude.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си