- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Презервативът...
И така... Беше ми се случвало моя приятелка да ми обяснява следното:
Запознали се в дискотека, харесали се и след 1 седмица - Бум! И решили да правят секс. Целували се, той тръгнал да се разкопчава, тя също, и тя му казала да си сложи презерватив, обаче той казал: "Ти луда ли си?" и моята приятелка попитала защо и той казал: "Знаеш ли колко е смешно да го правиш с презерватив? Няма страшно, няма да се изпразня в теб, аз си знам нещата.." И моята приятелка решила, че може би е прав и правили секс...
Обаче сега моята приятелка и аз се чудим дали няма да има някакво друго заболяване (аз не разбирам почти нищичко защото още съм на 13) и дори да не се е изпразнил в нея... Дали ще има някакви последици?![]()
Като не се познавате достатъчно-презервативът е задължетелен. да, възможно е да я е заразил с 1 куп неща.
Да отиде на гинеколог,пове4ето венери4ески болести нямат външни симптоми.
Освен това,всеки полов контакт без презерватив,води до възможност от заразяване с хив,сифилис,хепатит Б,които 4есто водят до фатален край,особено първите две.
Задължително да се изследва за сифилис,защото ако не се хване в на4алото на развитието му,води до смърт,не проявява никакви симпроми и има дълъг инкубационен период.Неслу4айно го нари4ат "тихия убиец".
Разбира се,може и нищо да й няма и все пак презервативът не е гаранция за опазване на звдравето,той може да се скъса или изхлузи и да стане белята.Решението е много лесно-въздържане от безразборен секс!!!!
Кажи й тези неща които ги написах,пък дано й дойде акълът в главата,като се поизплаши малко.Задължително на гинеколог утре.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
И другите го казаха ..вероятността е голяма, особенно ако това момче го прави без презерватив с още доста такива наивни момичета като приятелката ти, които му се връзват на ума
xaxaxa dosta tapa tema kak taka kolko e sme6no da se pravi sex s prezervativ v toq sly4ai bih my kazala ili si slagai prezervativa ili mi se mahai ot glavata priqtelkata ti e tapa da ytiva na lekar zadaljitelno dykat nestane kasno .Първоначално написано от RAWRRR
na kolko godini e priqtelkata tiПървоначално написано от Drama Queen
![]()
13-14-15 за да се върже на това което са й казали...Първоначално написано от romantika_f_13
е ва 4укаите се колкото си искате ( но ви препора4ваме да не го правите с много по големи) та вие сте на 13 ли.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е бахти маина аз са6то сам на 13 и ми се ебе ама можели да се ебете на толкова е бати проста6тината но все пак брао за смелоста
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zatova i pitam......Първоначално написано от Yanichka
a ina4e az sum na 14 ama nikoga nqma da se vurja na takova ne6ty pri polojenie 4e po4ti ne poznavam mom4eto![]()
Така е ,възможно е ,но далеч не е задължителноПървоначално написано от krem4et0
Надявам се за приятелката ти ,да няма проблеми
![]()
Казах, че кондомът е задължителен!Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
ами значи приятелката ти е мн глупава! 1-во мисля че е трябвало да прочете малко или да се позаинтересува от тези неща преди да реши да си ляга с койото и да е! и 2-ро как ще легне с човек който не познава без презерватив! най -смешното е че той и е казал че е смешно с презерватив и тя се е вързала...сега на него не му пука а тя може да си изпати много
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
+1Първоначално написано от krem4et0
Ами сигурно разбираш, че никой от нас няма как да знае. Приятелката ти явно също не е запозната с това дали всичко е наред. Разбира се, че има възможност да и е предал нещо. Не са малко случаите, при които някой признава на партньора си (или въобще не го прави), че има някаква болест чак, след като са правили секс. Можете само да се надявате всичко да е окей, а тя да си направи нужните тестове, за да е сигурна, че всичко е наред. А по възможност повече да не се връзва наивно на подобни убеждения.![]()
Първоначално написано от LoLiPoP4o`
Много точно !
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Боже.....![]()
![]()
Тази твоята приятелка има ли нищо в главата или я носа само за красота....
![]()
АКО е свършил в нея,може да е бременна 99% на 1%....
Щом са го правили без презерватив и този пич е спал и с други момичета преди това, пак без ползване на кондом, нищо чудно да е заразена....
Лелееее....ще станем като циганите - да раждаме на по 12-13-14 години... Трагедия!!!!![]()
Използването на презерватив, не е само за предпазване от бременност. Едно дете е най-малкият проблем, който може да ви докара секс без използването на презерватив.
kaji mi koi e i ot kade e![]()
![]()
![]()
Браво бе, той СПИН-а заради такива кухи лейки се лепи...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от marin4itu
+1111111![]()
off boje lapeshki istoriii ... dori ne znaqt kfo e sex i kfi moje da sa posledstvieta i veche "ai da go praim" bojeeeee zamislete se malko be deca kaf sex ve goni vas otivaite si igraite s kuklite e![]()
![]()
![]()
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!