Искам съвет. Проблема ми е следния. Охх даже нз как да го кажа . Ами значи имах един адски добър фрРр дето ми помагаше във всичко и аз много го обикнах. Обаче проблема е там, че този човек ами как да кажа да помага ми ама по 1 време почна да ми писва да съм приятел с него иии искам да се отърва. Е пробвах 1 път ама той явно мноу ме цени иии му стана супер тъпо и аз реших нали пак да сме приятели и той продължи нали да се държи приятелско и да ми помага ама ми писна този човек. Не че имам проблем с него ама просто гледам как да го срежа. Търся си причини да се виждаме рядко, гледам лека-полека да се държа все по-дистанцирано, така че да не му става много гадно и в същото време да мога да се махна от него. Ами мисля нали така до юни да отлагам тогава имам почивка извесно време на друго място и така да се махна като негов приятел завинаги. Та се чудя ако ми се наложи да му искам помощ дали пак ще ми приеме ако не съм му приятел......... нз. Та въпроса ми е: Това ли е най-добрия начин да го срежа и да не ми е приятел? Нзз не ми е сторил никво зло, че да ползвам нещо срещу него старая се да се хващам за всяка малка незначителна грешка, че иначе няма как.... Ако това не е начина как да го премахна???? При възможност без много да го нараня ама ако няма друг начин и така да е HELPP!