- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учителски Бисери
Директора разпалено обяснява произхода на думите. Аз не си правя труда да го слушам, но в един момент слухът ми се включи, когато той обясняваше произхода на думите маршрутка и кибрит.
-И така маршрутка е създадена от думите "марш" и "утка". - аз започвам да се хиля истерично. След всичкия смях започва с другата дума.
-Думата кибрит преди се е казвала "драсни-пали-клечица", но за да не е толкова дълга са я прекръстили на "кибрит". - Целия клас е под чиновете от смях.![]()
хаха нашите бисери в Тоха в Бургас идват от тази по Английски. един път вика на едно момче " затвори си вратата на устата"
имах в 7 клас една даскалица (по истерия) и едно момче много й отговаряше и по едно време полегнала така на чина и са къса от рев, взе картата от дъската и замери една с нея, излезе направо окъпана в сълзи.
и едно от старата по биология " от небето падат бръмбари и скакалци за да наторяват земята"![]()
![]()
това учителите са големи лица
о щях да забравя и любимеца по математика дет ни вика : "и за сервитьори не ставате. тъпи сте като шотландски гайди " (rofl) (rofl)
не вие просто ако видите тея курви от моя клас тва ще ви се стори малко. тая по английски взе телефона на едно момиче и тя почна да й вика: " Я ВЕДНАГА МИ ВЪРНЕТЕ ТЕЛЕФОНА ТРЯБВА МИ , КОЯ СТЕ ВИЕ ЧЕ ДА МИ ГО ВЗИМАТЕ" и някви подобни и тя вика: ако звънне ще ти го дам. и една друга почва: "ВЪРНЕТЕ Й ТЕЛЕФОНА. МОЖЕ ДА Й ТРЯБВА. АКО НЕДАЙ СИ БОЖЕ СТАНЕ НЕЩО И ТЕЛЕФОНА Й Е ПРИ ВАС И Е НА ВИБРАЦИЯ ВИЕ ЩЕ СТЕ ВИНОВНА...". и ние в междучасието им викаме малко да са контролират щото много са отварят
Госпожата по английски : "Ох,боли ме пръста на големия крак."![]()
нашия господим по музика е просто уникат:
" Мълчи,....мълчи щот ша ми лапнеш ръкава на потника"
"А, да те попитам още веднъж днес пила ли си си хапчетата?"
"Кво се оглеждаш кът пръднал в рейс"
".....ще ти опъна вратните кабели"
"Аз със изроди като вас не мога да работя, искате да напусна ли или да"
Има още страшно много обаче не ги помня
По БЕЛ:
"И така деца, крадецът на праскови го хванали да бере кайсии..."
Успял мъж е този, който прави повече пари, отколкото жена му може да изхарчи.
Успяла жена е тази, която намери такъв мъж.![]()
![]()
![]()
Днес госпожата по английски ни даде да правим съчинение и момчетата бяха направили някакви много смотани с много грешки и госпожата вика: Момчета искам утре да сте си ЛЪСНАЛИ хубаво съчиненията ама така хубаво лъснати. и ние всички почнахме да се смеем и тя допълва: Ама не да лъскате нещо друго а съчиненията! Сега не е толкова смешно ама като го каза се напикахме от смях
![]()
Класната влиза в стаята.
"Вчера рабрах за двойката, която си получил днес Петре!"
Петър: Госпожо да не сте ясновидка нещо ?
Г-жата: Петре взимай си партакешките и навън до прозореца!
по английски госпожата към съученик:Коце слушай ме сега иначе ще идваш вечерта при мене и ще си плащаш /имаше предвид платено вечерно училище/![]()
Госпожата по Биология : "Така..изобщо не ми харесвате този час!Другата седмица ще ви дам контролно без да ви предупредя!![]()
Веднъж една моя съученичка искаше да отиде до тоалетната:
-Госпожо,госпожо може ли до тоалетната?
-Абе каква тоалетна бе?Нали ще те изпитвам!Я бързо на дъската!
-Я сядай, че като скоча, ще те разточа!!!-старата по англ.
-Човек пръст да ви подаде, вие ръката че му откъснете!-новата по англ.
-Еееейййй....коконо.....!-тая по ФВС
-Отивайте до тоалетна и си взимайте теста.-български
-Аз уважавам ли те, ти уважаваш ли ме? Аз приятел ли съм ти, ти приятел ли си ми?-стария по музика
госпожата по математика към един по време на час:
Ице, отиваш в хранилището, отваряш вратата, оттам ще излезат змии и гущери, ама ти няма да се плашиш, те са домашни и не хапат, и вземаш и ми носиш един триъгълник и пергела.
госпожата по музика: момче, шта порежа;
господина по география: абе кой е пуснал там транзистора( за един, който слушаше музика в час) :Д
госпожата по литература в началото на часа:
просто така ми стана драго да ви слушам как псувате в кабинета по български език. такава уникалност е нашия език: да въплъщава в един израз отношението и любовта към майката и сексуалното желание. предполагам се настройвате за това, което ще правим този час- разказа "Андрешко", който също на някои места е изпълнен с подобни изрази, които придават типична българска идилийност на ситуацията.
тя го каза и го извъртя майсторски добре с нейната специфична назидателно-отегчена интонация като че ли говори на второкласници, а моя преразказ е само бледо копие на спомените ми. целия клас са изкефи :Д
По англ. ез.
Отворете на 76 година![]()
![]()
![]()
![]()
I gotta admit, it felt good. It felt like... Like everything else
just disappears. No past and no future. No problems. Just the moment.
Едно момче от нашият клас (човека с очила) каза на госпожата "Госпожо не виждам от тук" и тя му вика "Оправи си зрението като не виждаш!"
Забележка " ученикът издава нечленоразделни звуци", а момчето просто се смееше.
Smile
оууу колко многоо имааакласната днес:изкреизих (по бг ни е тя )
има един даскал като отидем на час при него и започва да храни всички останали даскали
които иска да напусне моля ви се искам да работя с тези които ще слушат няма да ви пиша отсъствия моля ви напуснете (по английски)ммм немога да се сетя за други,но със сигурност има още
![]()
Учителката по английски:
Абе не бе!Трябва да напишеш six,а не sex!
Даскалката по математика.Един приятел я уцели с капачка от шише и тя:
– Кой го направи???Видях те!Покажи се!
Една ни разправяше как един "чичко" (директора) щял да дойде с автоматите и да ни убие, ако не слушаме. Това беше в пети клас, а тя беше ненормална. :д Веднъж си удари очилата в чина и до там им беше. Направо се разхвърчаха навсякъде стъкла и рамки. :д А тая по математика удари триъгълника в земята (такъв голям) и той се строши. :д Не са точно бисери, ама са големи изцепки определено.![]()
Г-жата по география ЗИП: Не ме гледайте ,че съм тъпа...а руса деЦелия клас беше туш!
maDamn