.
Отговор в тема
Страница 109 от 133 ПървиПърви ... 95999105106107108109110111112113119 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 701 до 2 725 от общо 3315
    Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Директора разпалено обяснява произхода на думите. Аз не си правя труда да го слушам, но в един момент слухът ми се включи, когато той обясняваше произхода на думите маршрутка и кибрит.
    -И така маршрутка е създадена от думите "марш" и "утка". - аз започвам да се хиля истерично. След всичкия смях започва с другата дума.
    -Думата кибрит преди се е казвала "драсни-пали-клечица", но за да не е толкова дълга са я прекръстили на "кибрит". - Целия клас е под чиновете от смях.

хаха нашите бисери в Тоха в Бургас идват от тази по Английски. един път вика на едно момче " затвори си вратата на устата"
    имах в 7 клас една даскалица (по истерия) и едно момче много й отговаряше и по едно време полегнала така на чина и са къса от рев, взе картата от дъската и замери една с нея, излезе направо окъпана в сълзи.
    и едно от старата по биология " от небето падат бръмбари и скакалци за да наторяват земята" това учителите са големи лица
    о щях да забравя и любимеца по математика дет ни вика : "и за сервитьори не ставате. тъпи сте като шотландски гайди " (rofl) (rofl)

Цитирай Първоначално написано от Ellie ^.^ Виж мнението
    И на мен ме ми се вярва това да е истина,но все пак дори и да е било така,не трябваше да се отваряш толкова пред госпожата и после да се хвалиш какво си казала.Това не са учителски бисери,а ученически простотии,сори но това е моето мнение
    не вие просто ако видите тея курви от моя клас тва ще ви се стори малко. тая по английски взе телефона на едно момиче и тя почна да й вика: " Я ВЕДНАГА МИ ВЪРНЕТЕ ТЕЛЕФОНА ТРЯБВА МИ , КОЯ СТЕ ВИЕ ЧЕ ДА МИ ГО ВЗИМАТЕ" и някви подобни и тя вика: ако звънне ще ти го дам. и една друга почва: "ВЪРНЕТЕ Й ТЕЛЕФОНА. МОЖЕ ДА Й ТРЯБВА. АКО НЕДАЙ СИ БОЖЕ СТАНЕ НЕЩО И ТЕЛЕФОНА Й Е ПРИ ВАС И Е НА ВИБРАЦИЯ ВИЕ ЩЕ СТЕ ВИНОВНА...". и ние в междучасието им викаме малко да са контролират щото много са отварят

Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa Виж мнението
    Забележка в дневника за един от моя клас : Ученика се разхожда с ерекция из класната стая и пречи на учебния процес
    е не това ме разби вече

Госпожата по английски : "Ох,боли ме пръста на големия крак."

нашия господим по музика е просто уникат:
    " Мълчи,....мълчи щот ша ми лапнеш ръкава на потника"
    "А, да те попитам още веднъж днес пила ли си си хапчетата?"
    "Кво се оглеждаш кът пръднал в рейс"
    ".....ще ти опъна вратните кабели"
    "Аз със изроди като вас не мога да работя, искате да напусна ли или да"

Има още страшно много обаче не ги помня

По БЕЛ:
    "И така деца, крадецът на праскови го хванали да бере кайсии..."
    Успял мъж е този, който прави повече пари, отколкото жена му може да изхарчи.
    Успяла жена е тази, която намери такъв мъж.

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Днес госпожата по английски ни даде да правим съчинение и момчетата бяха направили някакви много смотани с много грешки и госпожата вика: Момчета искам утре да сте си ЛЪСНАЛИ хубаво съчиненията ама така хубаво лъснати. и ние всички почнахме да се смеем и тя допълва: Ама не да лъскате нещо друго а съчиненията! Сега не е толкова смешно ама като го каза се напикахме от смях

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Директорката към една от класа, дето си беше сложила телефона на бедрото - Кво си го сложила тоя телефон там, да ти вибрира ли?

Класната влиза в стаята.
    "Вчера рабрах за двойката, която си получил днес Петре!"
    Петър: Госпожо да не сте ясновидка нещо ?
    Г-жата: Петре взимай си партакешките и навън до прозореца!

по английски госпожата към съученик:Коце слушай ме сега иначе ще идваш вечерта при мене и ще си плащаш /имаше предвид платено вечерно училище/

Госпожата по Биология : "Така..изобщо не ми харесвате този час!Другата седмица ще ви дам контролно без да ви предупредя!

Talking

Веднъж една моя съученичка искаше да отиде до тоалетната:

-Госпожо,госпожо може ли до тоалетната?

-Абе каква тоалетна бе?Нали ще те изпитвам!Я бързо на дъската!

Talking

-Я сядай, че като скоча, ще те разточа!!!-старата по англ.
    -Човек пръст да ви подаде, вие ръката че му откъснете!-новата по англ.
    -Еееейййй....коконо.....!-тая по ФВС
    -Отивайте до тоалетна и си взимайте теста.-български
    -Аз уважавам ли те, ти уважаваш ли ме? Аз приятел ли съм ти, ти приятел ли си ми?-стария по музика

забележка в дневника:
    "Ученикът слуша музика в час по музика!"

госпожата по математика към един по време на час:
    Ице, отиваш в хранилището, отваряш вратата, оттам ще излезат змии и гущери, ама ти няма да се плашиш, те са домашни и не хапат, и вземаш и ми носиш един триъгълник и пергела.
    госпожата по музика: момче, шта порежа;
    господина по география: абе кой е пуснал там транзистора( за един, който слушаше музика в час) :Д

госпожата по литература в началото на часа:
    просто така ми стана драго да ви слушам как псувате в кабинета по български език. такава уникалност е нашия език: да въплъщава в един израз отношението и любовта към майката и сексуалното желание. предполагам се настройвате за това, което ще правим този час- разказа "Андрешко", който също на някои места е изпълнен с подобни изрази, които придават типична българска идилийност на ситуацията.

тя го каза и го извъртя майсторски добре с нейната специфична назидателно-отегчена интонация като че ли говори на второкласници, а моя преразказ е само бледо копие на спомените ми. целия клас са изкефи :Д

По англ. ез.
    Отворете на 76 година
    I gotta admit, it felt good. It felt like... Like everything else
    just disappears. No past and no future. No problems. Just the moment.

Град
    Испания
    Едно момче от нашият клас (човека с очила) каза на госпожата "Госпожо не виждам от тук" и тя му вика "Оправи си зрението като не виждаш!"

Забележка " ученикът издава нечленоразделни звуци", а момчето просто се смееше.
    Smile

оууу колко многоо имааа класната днес:изкреизих (по бг ни е тя )
    има един даскал като отидем на час при него и започва да храни всички останали даскали
    които иска да напусне моля ви се искам да работя с тези които ще слушат няма да ви пиша отсъствия моля ви напуснете (по английски) ммм немога да се сетя за други,но със сигурност има още

Учителката по английски:
    Абе не бе!Трябва да напишеш six,а не sex!

Даскалката по математика.Един приятел я уцели с капачка от шише и тя:
    – Кой го направи???Видях те!Покажи се!

Мега фен Аватара на Зайче..
    Една ни разправяше как един "чичко" (директора) щял да дойде с автоматите и да ни убие, ако не слушаме. Това беше в пети клас, а тя беше ненормална. :д Веднъж си удари очилата в чина и до там им беше. Направо се разхвърчаха навсякъде стъкла и рамки. :д А тая по математика удари триъгълника в земята (такъв голям) и той се строши. :д Не са точно бисери, ама са големи изцепки определено.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Г-жата по география ЗИП: Не ме гледайте ,че съм тъпа...а руса де Целия клас беше туш!
    maDamn

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от broken-barbiee Виж мнението
    Думата кибрит преди се е казвала "драсни-пали-клечица", но за да не е толкова дълга са я прекръстили на "кибрит". - Целия клас е под чиновете от смях.
    Да, така се е казвала, а кибрит е турска дума, т.е. това не е бисер. Ти си 'бисер' на Господ, че те е създал толкова тъпа, па и нагла.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си