- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учителски Бисери
![]()
![]()
Днес госпожата по английски ни даде да правим съчинение и момчетата бяха направили някакви много смотани с много грешки и госпожата вика: Момчета искам утре да сте си ЛЪСНАЛИ хубаво съчиненията ама така хубаво лъснати. и ние всички почнахме да се смеем и тя допълва: Ама не да лъскате нещо друго а съчиненията! Сега не е толкова смешно ама като го каза се напикахме от смях
![]()
Класната влиза в стаята.
"Вчера рабрах за двойката, която си получил днес Петре!"
Петър: Госпожо да не сте ясновидка нещо ?
Г-жата: Петре взимай си партакешките и навън до прозореца!
по английски госпожата към съученик:Коце слушай ме сега иначе ще идваш вечерта при мене и ще си плащаш /имаше предвид платено вечерно училище/![]()
Госпожата по Биология : "Така..изобщо не ми харесвате този час!Другата седмица ще ви дам контролно без да ви предупредя!![]()
госпожата по математика към един по време на час:
Ице, отиваш в хранилището, отваряш вратата, оттам ще излезат змии и гущери, ама ти няма да се плашиш, те са домашни и не хапат, и вземаш и ми носиш един триъгълник и пергела.
госпожата по музика: момче, шта порежа;
господина по география: абе кой е пуснал там транзистора( за един, който слушаше музика в час) :Д
госпожата по литература в началото на часа:
просто така ми стана драго да ви слушам как псувате в кабинета по български език. такава уникалност е нашия език: да въплъщава в един израз отношението и любовта към майката и сексуалното желание. предполагам се настройвате за това, което ще правим този час- разказа "Андрешко", който също на някои места е изпълнен с подобни изрази, които придават типична българска идилийност на ситуацията.
тя го каза и го извъртя майсторски добре с нейната специфична назидателно-отегчена интонация като че ли говори на второкласници, а моя преразказ е само бледо копие на спомените ми. целия клас са изкефи :Д
Едно момче от нашият клас (човека с очила) каза на госпожата "Госпожо не виждам от тук" и тя му вика "Оправи си зрението като не виждаш!"
Забележка " ученикът издава нечленоразделни звуци", а момчето просто се смееше.
Smile
оууу колко многоо имааакласната днес:изкреизих (по бг ни е тя )
има един даскал като отидем на час при него и започва да храни всички останали даскали
които иска да напусне моля ви се искам да работя с тези които ще слушат няма да ви пиша отсъствия моля ви напуснете (по английски)ммм немога да се сетя за други,но със сигурност има още
![]()
Една ни разправяше как един "чичко" (директора) щял да дойде с автоматите и да ни убие, ако не слушаме. Това беше в пети клас, а тя беше ненормална. :д Веднъж си удари очилата в чина и до там им беше. Направо се разхвърчаха навсякъде стъкла и рамки. :д А тая по математика удари триъгълника в земята (такъв голям) и той се строши. :д Не са точно бисери, ама са големи изцепки определено.![]()
По математика:
-Еее,три години минаха,нищо ли не успях да ти вкарам в главата ?
- Не,госпожо,аз от 1 до 6 клас си пазех място,че да има място за 7ми.
Изби рибата просто.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Г-жата по география ЗИП: Не ме гледайте ,че съм тъпа...а руса деЦелия клас беше туш!
maDamn
Една забележка от миналата година-11б клас в час по ЦС
Всъщност те замерваха нея, не знам защо е писала замерва "съучениците си"?
http://prikachi.com/images/904/3149904E.jpg
А тая година нямаме нито една забележка в дневника и нито едно отсъствие за 2-рият срок
аз: Г-жо написали сте формулата грешно.
г-жата:А да аз съм грешка . (имаше предвид моя грешка)
Има миг0ве в жив0та к0ит0 0ставят следи ... Има раздяла за к0ят0 не стигаг сълзи ... Не ме забравяй д0ри к0гат0 слънцет0 забрави да блити !!!!
аа на психоложкатаа : Анчи миличко излез на дъската МА
Ани : не ми говорете на МА
г-жата : а ти не ми говори на ВИЕ?
всички млъкнаха и се чудят и след тва в четвъртак Анито влиза закъсняла за час и вика на госпожата
- ЗдравейТИ ... Ко праите ??
веднъй ми звани в час тилифона и гледам едно момче дет принципно е друга смяна и аз дигам и викам
- О как сме .... а нуищо скучая ти ....
абе изритаха ме от час + неизвиненео ама както и да е ..... и тва е като тази по биология
- целия клас излезте и няма да напиша отсъствия само на тея дето останат .... пък след около месец едно мом4е писа на отсъствия името на г-жата
Историчката:
-Ше ви строша главите, ще ги нарежа и ще ги сложа на стената! Ще бъде прекрасно!
Пак историчката:
-Затварям усти, дори когато са затворени!
Тая по БЕЛ:
- Ей значи, животът ми мина да се занимавам със шибани пубери!
Тая по английски:
-Бритиш инглиш, американски инглиш, нема разлика!
Географката:
-Другата седмица ще изпитвам на целия материал без предупреждение!
Тая по ЧП:
-Деца, не яжте нищо, което в съдържанието има буквата "е"! :Д
Една съученичка:
-Госпожо, може ли до тоалетната?
Госпожата:
-Не!
С.:
А след 2 минути може ли?
Г.:
-Може!
Последно редактирано от sweet_dream_ : 05-06-2012 на 08:33
Стоим си преди година в часа по история и госпожата искаше да изпита едно момче. Той тъкмо излезе на дъската и каза "Госпожо, може ли до тоалетна", тя отговори "К'ва тоалетна бе, с'я те изпитвам".. След 1 минути стоене той почна да пикае през гащите и оная само го гледа като няк'ва изтрещяла.. Вика "ЕЙЙЙ пиклио, ТОВА ГО НАПРАВИ ЗАЩОТО НЕ ИСКАШЕ ДА БЪДЕШ ИЗПИТАН НАЛИ?". Той отговори "Не госпожо, имам проблеми и трябваше да ме пуснете" тя : -Ще те пусна аз, айде при директора![]()
Не е точно учителски бисер, но е.. култово..
Целия клас сме навън с госпожата в часа по Английки (на едни люлки бяхме). Една приятелка ме помоли да отидем някъде по-надалече за по една цигара. И естествено следва обясняване пред госпожата къде отиваме.
Аз:Ми госпожо, ние...
едно друго момиче: Оф, госпожо, искат да отидат да изпушат по една фаска. Ай, пуснете ги!![]()
Г-жата по БЕЛ-Вече толкова заплахи за убийство казах,че ще ме вкарат в затвора!/защото,когато някой не си знай урока,и казва най-различни неща/![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Не е точно учителски бисер,но както и да е:
един съученик правеше тест и като беше готов каза"ох,свърших",цял час се хилих![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Във един от Варненските техникуми, където уча, няма да кажа кой, в час по етика. Не съм си написал домашното. Следва конско.
-Приятелю, ти защо нямаш домашно?
-Забравих си тетрадката.
-АУ, горкия нещастник. Приятелю, казах, че ще изпитвам. Ти да не си падналот гората, ъ?
-Не...
-Ами да та пратя за гъби на луната тогава....
Виждал съм и забележка: " Кара кола в час."
Не мога да се сетя за какво ставаше въпрос,за тръбите на парното ли нещо такова беше..
Г-жата: Спри,да се облягаш бе!Виж какъв е умекнал!![]()
![]()
![]()
С-щата учителка/разказваше урока и звънеца би/:Не съм свършила още!![]()
![]()
![]()
БЕЛ: (в часа) Много е важно по време на разговор да не използвате думи паразити, да не говорите невъзпитано и т.н.
(след часа, говори по телефона) - Ама ти к'во напрай, мъ? Въйй, милата..![]()
даскала по математика вика кат сте толко умни що решавате тия трудни задачи-е той кво иска да сме гений и да не ги решаваме![]()