- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учителски Бисери
Говорим за половата система и тая по биология вика: Това ви трябва да обща култура, а не само ръгай и това е...![]()
От моя идол Тошко Панайотов- Е, понякога става така, че като смесите някои цветове, няма да получите нещо различно от детско нощно разстройствоD
Госпожата по БЕЛ:
Ако някой в момента ни слуша ще си помисли,че си говорим за латиноамерикански сериал,а не за литературно произведение.
Час по английски: Maria, what's your name?
учителя по математика - при представянето си пред новия клас( 8 клас) :-При мен се работи по желание .......(минутка мълчание).... самоче по мое
D
Учителката ми по математика:
- Сабина и повече можеш,ама като излезеш на дъската и като се надървиш!
Г-на по история:
- Жените трябва да се орат и използват до край!(вместо ЗЕМИТЕ)
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Не ми го яж в часа бе*всички избухват в смях* Не това, кренвирша
![]()
Една съученичка
- Ми той и Бог е дефектен
г-жата
- Ако смяташ създаването си за грешка.. значи е![]()
Учителката ми по икоомика:
- Не съм запозната с технологията на шоколада. Аз обичам само да го лапам!![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
боже хора направо ме карате да падам от стола от смях![]()
при наште няма много бисери :
1. Имаме един в класа който никога не си носи бележника, то просто е чудо ако го донесе и веднъж госпожата по математика го пита : "Абе, Мите ти кога ще си ДОВЕДЕШ бележника?" и той "ами.......утре??" и след последвалата реплика направо всички се изпонапикахме от смях (на госпожата) "А, то наближило"![]()
![]()
![]()
Пламена на всеослушание: Аз съм била много тъпа.
Недкова (по технологии): Да, вярно е.
---------
Дабков (по математика) задава въпрос на класа. Ангел вдига ръка (явно иска да отговори). Реакцията на Дабков е следната: "Пречиш ми с тая ръка, ей ся ти лъсна минуса!"![]()
Караме история и говорихме за произхода на човека .
Г-жата:И ако не четете книги...?
Ние/няколко момичета в един глас/:Кажете,госпожо!
Госпожата:...и стоите на този компютър.Няма да бъдете ХомоСапиенс,а ще бъдете Хомоседящос![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Сядайте и умирайте ! : Вие знанията в тоалетната си ги изпикавате ! - по БЕЛ
Вие не сте били...нищо не сте били ! - по психология
Ти водиш едно празно , безцелно съществуване бе момиче! - по Музика
Пазете тишина , а аз като се върна ще ви удуша ! - по БЕЛ
И така .. сега знаем или не знаем , че знаеш какво знаеш, че не знаеш , кажи ни просто за да знаем !-по Информатика
Закопчалката я няма , няма я закопчалката бе деца , къде е закопчалката ?-говори за капачката на маркера
Добре , защо не ме слушате , какво повече мога да направя за вас бе деца ? Отговор на един съученик : Да напуснете !
Я да видим коя ще е следващата жертвичка ? -прокарвайки пръст по дневника
Тези простотии си спомням аз![]()
"И деца там се произвежда сИрИене" - микроикономика
"Запишете тИорема 1-ва " - математика
"Aз на вашият клас повече никакви компромиси няма да правя от сега нататък всички тестове ще са ви изненадващи ... след 5 минути ... "деца , да ви кажа,че в сряда ще имате тест " - биология
Влюбваш се и намираш някой, с който..... и така... - Психология
Тук беше толкова хубаво, преди да влезе някой, който е ял чесън!- английски език
Може ли да не казвате на глас всичко, което преминава през главата- от класната по химия![]()
![]()
- Весела, Дарина с един учебник ли сте вие тримата? - по АЕ госпожата
Оплакваме се , че учебните ни тетрадки по музика са жълти (с вестникарска хартия ) и даскалката по музика ни казва:
– Оф и какво като са жълти?Пишете си уроците вътре и накрая на годината ако искате и оная работа си бършете!
Малко старо, но.... Госпожата по български и литература. "На вънка е 30 градуса студ"(Става въпрос през зимата на замръзналите реки) "По реките се движат цели коли" И не помня кво беше писала в бележника тя, но имаше 3 правописни грешки на един ред
![]()
Бисери на г-жата по Биология:
*Сашо ти какъв червей си-кръгъл,плосък?
*Вие сте да ви наредят през един и да ви разстрелят!
* Станиславе ,увил си се като сърма!
*Крий се Сашо,ама двойките винаги ще те намерят..
*Не ме гледай като застрелян заек!
*Ужасно смешно..хи-хи-хи! (stoneface)
*Една секира да ви теглят...
*Г-жата:Четвърта точка....
Ученичка: Като какво?
Г-жата: Като запетая !
*Млъкнете бе тъпушки!
*Вашият клас трябва да го оставят заключен за една седмица в стаята на фотосинтеза 'щото говорите глупости..
*Заслужавате половината да изсъхнат!
*Ученичка: Да затварям ли скобите?
Г-жата: НЕ! Остави буквите да се проветряват!
*К'во ми седите като препикани мушката!?
*Г-жата: За каква оценка се бориш?
Ученик: Да завърша..(sadface)
Само малка част от нещата, които казва![]()
Смениха ни даскала по технологии с някаква 70.годишна бабичка и за какво стана въпрос и тя"Спина е създаден от американците да убива ония черните,негрити".В същото време една моя съученичка:-Г-жо,Вие расист ли сте?
Тя:Не съм.Ама черни хора не харесвам ;д
Пак същата даскалка разказва,че по време на комунизма се криела от политицитезащото обичала паранормалното и криела книги за извънземните
![]()
знам,че писах и в другата тема,но..![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Полуизлегнал съм се на стола.
-Излизай от хралупата.
Или пък дава изречение за превод от български на немски:
Ако бях, де да бях преди това за това положение нещо друго.![]()
В час по български едно момче пита :
- Госпожо,имате ли мокри кърпички?
- Добре че не си момиче да питаш и за дамски превръзки...
![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
izgoniha dve momicheta ot chas zashtoto duvchexa duvki i g-na po BEL im vika "aide sega izlezte i kato se namerite pak vlezte" ...xD (rofl) i sled 10 min vlizat i az vikam - "i,kvo namerixte li se " xD ... a puk tazi po muzika - Deca,stiga ste gi slushali tezi Andris i Azea xDD
![]()
![]()
imashe v predvid pesenta na azis i andrea - probvai me xD xD
![]()
![]()