.
Отговор в тема
Страница 115 от 133 ПървиПърви ... 1565105111112113114115116117118119125 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 851 до 2 875 от общо 3315
    Химия на немски:
    Wo ist die Massezahl aus? (= Woraus ist die Massezahl?)
    Gleich five!
    Right? aaah richtig?
    Was besteht der Atomkern aus? (= Woraus ...)
    Schalennumber, dreiZigundzwei (=32)
    А на дъската: Neotronen, Reaction, Susthem (=System)
    x+3=9 ... х=6 ...а как го сметна???... ами х=9-3 и х=6 ... а добре
    От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.

По трудово:
    Аз: Госпожо можели линия
    Госпожата: ее ма много сте нахални бе всеки час госпожо можели туй и унуй .. няма да ти дам отивай до книжарницата
    Аз: ама в часа ли?
    Госпожата: ми да .. защо не си носиш
    Аз: ама аз искам за първи път
    Госпожата: да бе ко ма прайш на тра - ла - ла .. айде зимай че целия час ми замина заради твойте моливи .. гледай следващия път да ми поискаш нещо ща запомня .. Ши ми влезеш в черния списък

иии след около 2 мин. тръгва из стаята и вика децааа който няма чертожни материали да идва да си земе не се притеснявайте на секи се случва да забрави нещо .. ;дд

----------------------
    По изобразително:
    Аз: Госпожо можели до тоалетната
    Г-жата: пишка ли ти се? Пиш пиш пиш ;дддд

По трудово :
    Г-жата - къде е Стоян?
    Аз: горе
    Г-жата: и какво прави там?
    Аз: слуша музика ;д
    Г-жата: тъй ли ? начи кажете му , че има отсъствие и 2-ка защото слуша музика по врече ма час ;дддддд

По история:
    Г-жата: кажете ми определение за будител!
    Една съученичка: това са учители .. писатели .. такива кът Васил Леваки и т.н.
    Г-жата: Глупости това е будилника ;дддддд

---------------------
    По български:
    Г-жата: деца знайте ли какво стана снощи чух как една мишка пее ^^
    Целия клас: o_o o_o o_O
    Последно редактирано от tedincetyyy3 : 10-23-2012 на 11:45

аах веднъж учителката по математика...значи имаше 2 начина за решаване на задачата и едно момиче каза 2-рия. И госпожата застава прид дъската и започва да пише и казва "Да, май най-добре така...ама аз не разбирам защо е така" мхх то тук не знам точно какво да правя да плача ли да се смея ли и все пак (rofl)

Сега се сетих по история началото на 7-ми клас взимахме за първобитните хора. И тя само "тогава не е имало такива неща. Взимаш и чукаш чукаш чукаш докато се цепне" и пак същия урок "отивате в гората и го правите като първобитните хора" имам някакви съмнения, че има роднинска връзка със Sir Stenley Roise

"Не си мислете че виждам това което гледам" - госпожата по математика ;дд
    "Айй тая се пльосна като кюфте в чиния" - господина по физическо на едно пълничко момиче което падна докато играеше волейбол ;дд
    "Свежи, зелени, невежи зайци" - госпожата по БЕЛ
    "Спрете да мохабетствате"- госпожата по немски
    "Спри да говориш защото ще те пратя на разходка през прозореца"- господина по химия
    "Не се обръщай назад защото може да получиш вратно-прешлено изкривяване" - пак по химия

"Едно момиче от класа ми: Господине с тази престилка ми приличате на Дуфеншмърц" - на господина по химия.

Koito go niama da si kaje. very happy

Днес госпожата по право диктува един дълъг план и към края всички започваме да пъшкаме някакви и тя се провикна. "Свършвааам, още малко! Свършваам!" Умряхме да се хилим, а тя така и не се усети.

в часа по математика : Никол(една фр) взима капачката на един приятел той я удря по главата тя чете от капачката ,,опитай пак'' и той пак я удря!
    Колко се хилихме тогава

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Учителя по математика:

Сега ако ми кажете, че не знаете как да решите това уравнение, ще се самоубия с този химикал.

Пак той:

Ако изкарате по-малко от 80% на теста ми, ще се хвърля през прозореца. (а ние сме на 5-я етаж)

Отново той:

той: Някога събуждате ли се понякога в 2 часа през нощта, искайки да решите еди кое си уравнение?
    Класа клати глава.
    той: и аз така.

Миналата година имахме един учител по математика и винаги като закъснеем:
    Закъснялите:Господине извинете за закъснението може ли да влезнем в часа!?
    Учителя:Е вие вече сте влезли.

Даскалката по история:
    -...чак до Егей(морето).
    Ние смях и тя:
    -То не е гей,а Е гей!! :Д

Веднъж госпожата по математика ни вика : " Хайде да си напишете домашното без да има насилие ? "

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad
    г-жата към един съученик, който се усмихваше: Какво ми се усмихваш като прасковка?

бисерът не се отнася за мен, а за една приятелка, която получила следната забележка: Ученичката пее в час по музика( звучи абсурдно )

ot gospojata po izobrazitelno "ne stiga che ne sprq da si otvarqsh ustata mi sega i krakata vze che si otvori"

физичката(влизат закъснели)''къде ходи,бе,идиотче малко!извинение за закъснение е само разтройството!''
    по физическо''ако тея ломпури от втората редица не се раздвижат до две минути ще ги запиша на горско училище като слонове,при това мързеливи!!!''

охоооо в нашия клас имаше забележки от типа на ''иска химикал от съученик по време на час по математика,което пречи на работния процес'', или като ''кикотене в час по физика,когато учителя се навежда'' или ''преписва урока в тетрадката си'' и тн!!!

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    в часа по човека и природата учихме за температура и термометър и всички страшно много се лигавихме хилехме , правихме глупости и ...госпожата рисува термометър на дъската и всички се хилят и аз гледам з акво се хилят а аз си с ехилех заради 1 момче и поглеждам към дъската и всички я сочат а гопсожата с ечуди що с ехилим а той термометъра е във формата на х*й
    и госпожата с еусети и ни вика вие сте много сексуално настроени хареса л иви лекцията за секс аминалата година (дет беше най якият урок) и вика че ако сме слушали в края на годината ще зивика сексолог и ние направо се хилим кат малоумни

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от ~sweeettt~ Виж мнението
    в часа по човека и природата учихме за температура и термометър и всички страшно много се лигавихме хилехме , правихме глупости и ...госпожата рисува термометър на дъската и всички се хилят и аз гледам з акво се хилят а аз си с ехилех заради 1 момче и поглеждам към дъската и всички я сочат а гопсожата с ечуди що с ехилим а той термометъра е във формата на х*й
    и госпожата с еусети и ни вика вие сте много сексуално настроени хареса л иви лекцията за секс аминалата година (дет беше най якият урок) и вика че ако сме слушали в края на годината ще зивика сексолог и ние направо се хилим кат малоумни
    Личи си, че сте 6 клас...
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

В часа по математика си бръкнах много брутално в окото и се разревах, ама не защото ме боли ами така от само себе си стана :Д И господина се обръща и провеждаме следния диалог:
    - Калина, защо цивриш ся стига с драмите !
    - Абе господине знаете ли как си бръкнах в окото ?
    -Ако си бръкнеш на друго място няма да ревеш !!
    При което целия клас е туш, цял час се хилихме. Може и нарочно да го е казал, защото имаше една перверзна усмивка още преди да го каже :Д
    Последно редактирано от kalzzz : 11-22-2012 на 22:01

Цитирай Първоначално написано от mrankoniiii Виж мнението
    Ти, ти и топката, и тримата при директора.- по математика

Ще изгоня всички и ще работя с останалите.- по история

Тук е написано черно на бяло със зелено.- госпожата по физика

Конят, освен всичко друго, е и средство за удоволствие... – по география

Цял час чукам ли чукам, а вие - нито "Ах!", нито "Ох!"!- по химия

През 1742 година, както си спомняте.... - по история

Преведете думите, които не знаете! учителя по френски

Следвайте ме, аз ще ви настигна...- по физическо

Яворе стига си я чикал тая , ами излизаи на дъската да те опъна - по физика
    Всъщост искаше да каже Яворе стига си чукал по чина ами излизаи на дъската

Тва беше като живяхме една година в България и ходех на българско училище в Канада има много рядко такива изцепки

Предната ми класна беше математичка, добра женица беше, обаче явно психиката ѝ с годините се беше бая разклатила ХД Та всеки час ръсеше едни такива интересни работи, където с най-добрата ми приятелка се попикавахме да се смеем.
    " Хайде сега да решим задача първа задача трета "
    " Зимай си багажетерите и се омитай "
    *намира празен сок на земята* " Зоя, на твоя сок прилича "
    има още много, ама сега точно не се сещам. иначе ги и записвах ХД
    Г-дина по география: Ния, ти научила ли си си за днес?
    Ния: Ами не, господине.
    Г.: Оооо, ами я тогава да напишеме една двойчица
    Ния: МОЛЯ ВИ ГОСПОДИНЕ НЕДЕЙТЕ
    Г.: Добре щом ми се молиш ще напиша само знака за двойка
    Ния: *готова да избухне в смях* и какъв е знака за двойка, господине?
    Г.: Е как какъв? Цифрата две.

Г-жата по история:
    "Донесете ми заличителя ( коректор)."
    "Той се върна за да бъде убит втори път."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си