- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учителски Бисери
Решавахме тест по физика. Отговорът на едната задача е 9 ома ( умното момиче подсказа, но никой не знаеше каква е формулата и как да стигне до съответния отговор) Така, след теста разговор между И. и Ц.
-Аз написах 6+3!
-А браво бе! Аз написах 12- 3
Биология ( тая жена ме разбива)
-Аре вдигни си задните част от стола!
-Не ме карай да казвам, че си малоумен!
-Вземи да се съсредоточиш, защото ще взема да те ударя!
Пак при нея:
-Изабела, кво пъшкаш?
-Кво?!!
-Няма кво!
-А, не г-жо аз шмъркам, защото ми е лошо.
Отново биология:
Н. : Какво е това?
Ж. : Това дет ще влиза!
Г-жата: това, което влиза не ти харесва?
Биология:
-Махни си краката от МАСАТА... Виж хората са седнали културно.
-Не, госпожо аз ето така съм си ги сложила * показва *
-Моля те, махни ги , може да ПОНАМИРИСВАТ малко. xD
Едно момиче иска да помоли да отиде до тоалетната:
Г-жо може ли да отида до банята? о.О :d:d:d:d
това е по - скоро забележка, но все пак " Ученика слуща музика в час по музика"
Имаме ФВС навън и господина вика 12 номер да напусне класната стая
![]()
F$@k suicide silence!
В час по бизнес. (Съжелявам за английския ама няма да има смисъл ако го преведа)
Една съученичка имаше драскотини по ръцете и господина я пита от какво са й.
Тя: I was playing with my cat.
Той: Why have you been playing with your PUSSY?
Целия клас умря![]()
ЩЕ ВИ ОВЪРШЕЯ БЕ ЕЙ!!!-математика
аве на вас края ви свърши - тая по френски
Ученик се връща от тоалетната :
ЕЙСЯ КАТО ВЛЯЗОХ В КАБИНКАТА ЕДИН СЕ БЕШЕ ИЗСР*Л И НЕ БЕШЕ ПУСНАЛ ВОДАТА!!
НЕ ИСКАМ ДА ВИ ЧУВАМ ГЛАСЧЕНЧЕНЦЕНЧЕНЧЕТО![]()
![]()
![]()
В час по български: '' Отворете на 155 година и запишете новата тема.''
Г-жата по английски: ''Михаиле, обърни се и спри да говориш да не си хванеш рейсо рано рано''
Класната: ''Ако продължавате така ши станете кат моя клас - всеки час се разхождат кат сираци по коридорите''
Г-жата по история: '' Я се събуди бе, тфа не ти е почивна станция с рум сервиз''
В час по музика: - Госпожо, можи ли да ида до тоалетната? - Ако не се върнеш че черпим!
Г-жата по английски: ''Хилите се като варени тикви, я се занемете малко''
Г-жата по математика: ''Деца, знаете ли, че понякога 1 + 1 = 69? ''
Последно редактирано от sweetka_96 : 04-03-2013 на 15:40
То на повечето са писали забележки, че пеят в час по музика. На мен пък ми писаха забележка, че слушам музика в час по музика. Тая по английски пък ми писа забележка: "Гаси лампата". Брат ми има забележка "Оригва се в час". Тая по рисуване пък писа : "Номер 11 отваря прозореца, когато му е казано".
Пък тая по физическо ни кара да играем хоро и пуска дунавско и почва да играе право. И ето нашия разговор.
Аз: Ма, г-жо, право или дунавско?
Тя: Да.
И почва някво друго хоро.
И пак тая по физ.:Абе, я говори по високо нищо не чувам и аз почвам да крещя а тя: "Кво ми викаш, ве, марш при директорката!"
Г-жата по математика: ''Деца, знаете ли, че понякога 1 + 1 = 69? ''
Емии, това си е вярно...
"Свали си долните крайници от масата"
"Аз съм седнала да ви уча тука, а не да се базикам по не знам си к'во"
$$$milionera$$$ viktor
Госпожа по биология към момче което уж си играе с телефона (А всъщност играе с връзките на анцунга)
-Георги, прибериго...
- Ама аз не съм го изкарал..![]()
![]()
![]()
Това не е точно бисер, но чуйте го: Значи веднъж седим си целия клас по математика и влиза една оса, и започва да обикаля стаята. Ние не обърнахме голямо внимание, но по едно време осата влезе под полата на г-жата и един от класа се изправи и каза "Горката оса". При което целия клас изпаднахме в бурен смях!![]()
![]()
![]()
В час по трудово чертаем чертеж и госпожата съобщава
-извадете меките моливи
един от нашия клас се заяжда с една друга съученичка
- еее тебе само в тва с меките моливи те бива
госпожата - защо ти по себе си ли съдиш,че имаш мек молив
Забележка в дневника от г-жата по История: "Замерят се с мебелите в класната стая и хвърлят лястовици (демек хартиени самолетчета, но тъй като тя живее в 19 век ги говори едни ..) през прозорците."
ХАХАХАХХААХХАХА
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Казвам на госпожата по БЕЛ, че Христо Ботев е терорист, защото е откраднал кораба Радецки и тя ми отвръща:
- Той не го е откраднал, той просто се е качил и я е оставил на горе по реката ;д
Сега ще се оплача на психоложката и ще ти напише досие. Като отидеш да ставаш полицай, полицията като ти погледне досието, няма да може да те наемат на работа.Самата директорка не разбра какво искаше да ми каже ..
Учителя ми по математика - We are here to learn democracy, not practice it.![]()
Не точно бисер, но...
Г-жата по биология:
-Деца, пробвайте алкохол и цигари. Страхотни са!
След това едно момиче от класа пита:- А ако сега отида и си купя цигари и ако ги изпуша какво ще стане?
- Ама, аз не съм казала да пробвате цигари?!
Да...и целият ни клас не знаеш дали тя ни накара да пробваме или да не пробваме? ;д
btw г-жата по биология е супер. Говори си и ни обяснява така свободно за всякакви неща: цигари, алкохол или общо взето мотото на Революция Зет...;д
Нашата химичка винаги откача когато има час при нас,тази жена така и не можа да ни научи на химия :Д :Д :Д
Изпитваше някой от класа на дъската и изведнъж започна да крещи :
Ще ви "начупа" зъбите,с дървеното на гъбата (за дъска ) "ше" си ги събирате от чиновете .. :Д