.
Отговор в тема
Страница 24 от 133 ПървиПърви ... 142021222324252627283474124 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 3315
    Град
    морската столица
    Класната: 5 ли да ти пиша 6 ли да ти пиша Айде една 3ка..

Данаиле (аз) ти си номер 9 нали?Кой номер си ти бе?!

По английски:Учете думите ще ги изпитвам..

Неска няма нищо да пишем казвам ви го за стотен път..А сега си вадете тератдките и започвайте да пишете по темата..

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

(забележка) Г-на ми пречи да се разсейвам по време на часа. (г-н по български)
    А г-жата по математика е много смешна! Седнала е, решава задача докато учениците изобщо не я слушат...

Сетих се за още едно от тая по математика: Едно момче каза че часът е 11:46, понеже във и 50 свършваме, и тя го поправя:
    - Не, 11:48 е!

Пак се сетих...
    Проверява се по номера кой отсъства, стига се до някой си номер(не помня кой) и той точно тогава влиза през врата и казва:
    -Тук!

Edno mom4e stava po ruski i si kazva stihotvorenieto mnogo dobre.sled tova gospojata vika-Ne ne go znae6.I edin u4enik se obajda-Lelee taq gospoja pak se e drogirala

Град
    Destanation unknown ((:
    Хахаха аз никога няма да забравя бившата ми госпожа по математика как си записваше кой , кога ходи до тоалетна и колко време се бави

Учителката по руски (последен час преди ваканцията): Ученици, пожелавам ви весели празници, много подаръци и да починете!!!

Тая по биология: Много е опасно да се спи в печка!!!!!!

Град
    ВарНа
    трима от моя клас закачат едно момиче в час и тя накрая не издържа и вика: оф, ай стига сте ме дразнили, нахални сте като бълхи. А те и отговарят, избухнали в смях: ами щом ние сме бълхите, значи ти си кучката. (сори, че го написах в учителски бисери,но не се усетих)
    В едно издание на Дисни:
    - "Аладине, кучи сине!"
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от basketballer
    няколко приятелки (момичета)

Г-жата по биология ме изпитва:
    - Кажи сега за размножаването на растенията ?!
    аз: Това от кой урок е ?
    г-жата: От миналия.. ще ми кажеш ли ?
    аз: Ама да ви кажа или да ви обясня ?
    г-жата: можеш ли да обясниш ?
    аз: отговора ли ?
    г-жата: Абеее яяя си сядай на мястото.. ние така има да се питаме до края на часа
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

**** "Аве господине кажете му...ше го фрасна" Господина: "Брачни консултации след часовете"
    "Абе викайте по-тихо моля ви се бее" - по руски
    "Осем човека са с двойки....ааа ма те били футболисти...такам тука има един тест...А?! Да не е стала грешка бе тоя що е с тройка" - по биология

Ние влизаме в час по Т.Т (труд и техника), господина: Кажете си заглавията ве де ходите....утре който ми донесе 21 щипки за пердетата и ги сложи му пиша шест"

"Абе кво прайте е...кво стаа тука....вие наред ли сте бе квой туй...кви са тея пози от кама сутра?! Ааааааа!!!" - Треньора (джудо)

"Ше извикам дирека!!" - по руски

*следва продължение*
    - Who are you?
    - Whoever you want me to be...

В час по математика едно момче от моя клас нещо почна да говори за чукане и госпожата като изръси : "Оо аз хубаво ще ви го начукам в понеделник!"

Г-жата по математика (от днес):
    - Значи аз имам работа с Работата
    тя не загря, ама целия клас - туш

Днес- Абе деца не ми давайте преразкази и съчинения от помагала и сайтове!Дайте ми сайта! :Д

Ще се обадя на майкати, да званне на баща ти да каже какви глупости правиш
    Skateboarding Is Not A Crime

"Часът удари, звънеца свърши..."
    - Who are you?

"Часът удари, звънеца свърши..."
    - Who are you?

Град
    София
    В час по география: Ученици Тринидад и Ломбаго (ломбаго не еше ли болест) се намира еди къде си.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Град
    В думите на хората ;)
    (крещеики) - ВИЕ СТЕ АБСОЛИУТНИ ТЪПАЦИ АМА АЗ НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ!!!

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Биология: Знаете ли защо е опасно да се спи в печка?
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Класния:" как може всички да сте такива тутманици"

Госпожата по Физика :
    ''Който незнае закона на Ома, да си ходи дома.''

'' - Какво наричаме електричен ток?Какво правят електрончетата?Играят кючек или играят на пилонче, а.''

Господина по Литература:

'' - Миро, ти чел ли си?
    - Чел съм, господине.
    - А мокри вестници на обратно си чел ти.''

По физическо госпожата:

''- Вие, сте като шопите : Най - обичам да съм змия...ем си одим, ем си лежим''
    Eat bunnies, not SHIT!!!

Saatana vittu perkele!!!

Г-жата по немски: ''Гледаш като заспал германец''

Мега фен Аватара на lenito_sf
    когато класната е ядосона казва : не дишайте или пак от нея нещо дневника е под мишницата й и тя пита забога намерете дневника
    по химия ни псуват често
    и наща по биология казва :свободни сте.. ники прозореца
    тая по английски е баси ниската и я базикаме : паспарту колко ключа за България
    класната в часа по физика : имате ли да учите по нещо ние: не и тя ми добре тогава айде по един лист да ви оформя сичките

Re: Учителски Бисери

Определено даскалите по физика и химия са изтрещяли!... Мойта по физика се изцепи веднъж: "Млъкнете, вече да говорите!" А започне ли да ни нарича "ДЕЧУРЛИГИ" ; "ЧУДЕСА ТАКИВА" става лошо, абе каквото и да е, само да не започва с нейното кюфте и как се стича сосчето и започва: " Уууу, представяте ли си"..
    1-вият час когато имахме с нея, вика: "Като млади сме били красиви и млади, сега сме само красиви( мн е красива )"
    Едно момиче от моя клас я пита: "Госпожо как прекарахте празниците?(да я разсеем ) и тя вика: "Абе Първолета, каква си ти да ме питаш за личния ми живот? Неможе да ме питаш такива неща!"
    хаха И Веднъж я питаме: Госпожо, кога ще ни върнете контролните (при положени, че ги държи 2 месеца) И тя отг: "Кфи са тия въроси, неможе да ме питате такива неща, ааа дечурЛИГИ такива!" така не е мн смешно, обачее... като застане една сериозна и е шок и ужас !
    Някфи зрели, при това някои мн презрели да се държат така.. смешно е .. Не, даже трагично.. Като знаят, че имат лека психика и е възможно да се побъркат от крещене и викане, кфо праят в даскало..
    Малко се отклоних от темата, вярно е, че всеки се изцепва, но поне будните хора не повтарят - ИЗЦЕПКАТА. ..а някои даскали са се побъркали от преподаване и в днешно време.. всеки втори учител е така..

^^ това последното е напълно вярно
    нашата по география и биология е такава през нейните часове НИКОЙ не може да се съсредоточи, тя такива бисери ръси и се хваща за всичко (като удавник за сламка) за което може да се скара или да те изпита да не говорим колко бързо забравя... хахаха
    аз сега съм си направила една тетрадка в която пиша нейните бисери и скоро ще ги препиша и тук..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си