- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учителски Бисери
Класната: 5 ли да ти пиша 6 ли да ти пишаАйде една 3ка..
![]()
Данаиле (аз) ти си номер 9 нали?Кой номер си ти бе?!![]()
По английски:Учете думите ще ги изпитвам..
Неска няма нищо да пишем казвам ви го за стотен път..А сега си вадете тератдките и започвайте да пишете по темата..![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
(забележка) Г-на ми пречи да се разсейвам по време на часа. (г-н по български)
А г-жата по математика е много смешна!Седнала е, решава задача докато учениците изобщо не я слушат...
![]()
Сетих се за още едно от тая по математика: Едно момче каза че часът е 11:46, понеже във и 50 свършваме, и тя го поправя:
- Не, 11:48 е!
Пак се сетих...![]()
Проверява се по номера кой отсъства, стига се до някой си номер(не помня кой) и той точно тогава влиза през врата и казва:
-Тук!
Edno mom4e stava po ruski i si kazva stihotvorenieto mnogo dobre.sled tova gospojata vika-Ne ne go znae6.I edin u4enik se obajda-Lelee taq gospoja pak se e drogirala![]()
Хахаха аз никога няма да забравя бившата ми госпожа по математика как си записваше кой , кога ходи до тоалетна и колко време се бави![]()
Учителката по руски (последен час преди ваканцията): Ученици, пожелавам ви весели празници, много подаръци и да починете!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Тая по биология: Много е опасно да се спи в печка!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
трима от моя клас закачат едно момиче в час и тя накрая не издържа и вика: оф, ай стига сте ме дразнили, нахални сте като бълхи. А те и отговарят, избухнали в смях: ами щом ние сме бълхите, значи ти си кучката.![]()
![]()
(сори, че го написах в учителски бисери,но не се усетих)
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
Г-жата по биология ме изпитва:
- Кажи сега за размножаването на растенията ?!
аз: Това от кой урок е ?
г-жата: От миналия.. ще ми кажеш ли ?
аз: Ама да ви кажа или да ви обясня ?
г-жата: можеш ли да обясниш ?
аз: отговора ли ?
г-жата: Абеее яяя си сядай на мястото.. ние така има да се питаме до края на часа![]()
![]()
![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
**** "Аве господине кажете му...ше го фрасна" Господина: "Брачни консултации след часовете"
"Абе викайте по-тихо моля ви се бее" - по руски
"Осем човека са с двойки....ааа ма те били футболисти...такам тука има един тест...А?! Да не е стала грешка бе тоя що е с тройка" - по биология
Ние влизаме в час по Т.Т (труд и техника), господина: Кажете си заглавията ве де ходите....утре който ми донесе 21 щипки за пердетата и ги сложи му пиша шест"
![]()
![]()
![]()
"Абе кво прайте е...кво стаа тука....вие наред ли сте бе квой туй...кви са тея пози от кама сутра?! Ааааааа!!!" - Треньора![]()
(джудо)
"Ше извикам дирека!!" - по руски![]()
*следва продължение*
- Who are you?
- Whoever you want me to be...
В час по математика едно момче от моя клас нещо почна да говори за чукане и госпожата като изръси : "Оо аз хубаво ще ви го начукам в понеделник!"![]()
![]()
Г-жата по математика (от днес):
- Значи аз имам работа с Работата![]()
![]()
![]()
тя не загря, ама целия клас - туш![]()
![]()
Днес- Абе деца не ми давайте преразкази и съчинения от помагала и сайтове!Дайте ми сайта! :Д
Ще се обадя на майкати, да званне на баща ти да каже какви глупости правиш![]()
![]()
![]()
Skateboarding Is Not A Crime
"Часът удари, звънеца свърши..."![]()
![]()
![]()
- Who are you?
"Часът удари, звънеца свърши..."![]()
![]()
![]()
- Who are you?
В час по география: Ученици Тринидад и Ломбаго (ломбаго не еше ли болест) се намира еди къде си.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
(крещеики) - ВИЕ СТЕ АБСОЛИУТНИ ТЪПАЦИ АМА АЗ НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ!!!
Биология: Знаете ли защо е опасно да се спи в печка?
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Госпожата по Физика :
''Който незнае закона на Ома, да си ходи дома.''
'' - Какво наричаме електричен ток?Какво правят електрончетата?Играят кючек или играят на пилонче, а.''
Господина по Литература:
'' - Миро, ти чел ли си?
- Чел съм, господине.
- А мокри вестници на обратно си чел ти.''
По физическо госпожата:
''- Вие, сте като шопите : Най - обичам да съм змия...ем си одим, ем си лежим''
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
Г-жата по немски: ''Гледаш като заспал германец''![]()
![]()
когато класната е ядосона казва : не дишайтеили пак от нея нещо дневника е под мишницата й и тя пита забога намерете дневника
![]()
по химия ни псуват често![]()
и наща по биология казва :свободни сте.. ники прозореца![]()
тая по английски е баси ниската и я базикаме : паспарту колко ключа за България![]()
![]()
класната в часа по физика : имате ли да учите по нещо ние: не и тя ми добре тогава айде по един лист да ви оформя сичките![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Определено даскалите по физика и химия са изтрещяли!... Мойта по физика се изцепи веднъж: "Млъкнете, вече да говорите!" А започне ли да ни нарича "ДЕЧУРЛИГИ" ; "ЧУДЕСА ТАКИВА" става лошо, абе каквото и да е, само да не започва с нейното кюфте и как се стича сосчето и започва: " Уууу, представяте ли си"..
1-вият час когато имахме с нея, вика: "Като млади сме били красиви и млади, сега сме само красиви( мн е красива)"
Едно момиче от моя клас я пита: "Госпожо как прекарахте празниците?(да я разсеем) и тя вика: "Абе Първолета, каква си ти да ме питаш за личния ми живот? Неможе да ме питаш такива неща!"
![]()
хаха И Веднъж я питаме: Госпожо, кога ще ни върнете контролните (при положени, че ги държи 2 месеца) И тя отг: "Кфи са тия въроси, неможе да ме питате такива неща, ааа дечурЛИГИ такива!" така не е мн смешно, обачее... като застане една сериозна и е шок и ужас !
Някфи зрели, при това някои мн презрели да се държат така.. смешно е .. Не, даже трагично.. Като знаят, че имат лека психика и е възможно да се побъркат от крещене и викане, кфо праят в даскало..
Малко се отклоних от темата, вярно е, че всеки се изцепва, но поне будните хора не повтарят - ИЗЦЕПКАТА...а някои даскали са се побъркали от преподаване и в днешно време.. всеки втори учител е така..
^^ това последното е напълно вярно![]()
нашата по география и биология е такавапрез нейните часове НИКОЙ не може да се съсредоточи, тя такива бисери ръси и се хваща за всичко (като удавник за сламка) за което може да се скара или да те изпита
да не говорим колко бързо забравя... хахаха
![]()
аз сега съм си направила една тетрадка в която пиша нейните бисери и скоро ще ги препиша и тук..
![]()