.
Отговор в тема
Страница 29 от 133 ПървиПърви ... 192526272829303132333979129 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 3315

Hybrid View

Повече от фен
    biseri na gospojata po angliiski :
    yprajnenie s izvestni li4nosti .... ima ire4enie v koeto pi6e zaa all pa4ino i tq da ni poqsni " al pa4ino e 4oveka izigral GLAVNATA MYJKA ROLQ V TITANIKKKK " i celiq klas smq smqh smqh ... kazahme i nii 4e tova e leonardo dicaprio no tq prodyljava da si tvyrdi 4e e al pa4ino
    su6tata gospoja :
    ti si za 6 .. oba4e ne si postoqnna i 6ti pi6a 5 ... sled 5 min abe ti si daje za 4 5 ti e po milost

Повече от фен
    v 4as po myzika si peem ama taq ni razkava yrok ama niii si sl myzika ot GSM i si peem ... si4ki imahme zabeleja v belejnika "pee v 4as po myzika"

Град
    София
    В час по биология - КОроядите (ние чухме кУрояди) живеят в кората на дърветата.

(от неска) -Бързооо,взимай почвай да не та почна аз!! - г-дина по изобр.
    I sAw hEr Bleed.You HeArD Me BrEaTHe.AnD I fRoZe InSiDE MySeLf........AnD tUrNeD aWaY...........i mUsT Be dReAmInG

Град
    София
    г-жата по икономика:

"кво яднахте"
    " закАлни се"
    " оди ми земи нещо от лавката"
    Money won't fall, pockets don't swole
    Rubberband keep popping out my own stole
    I ain't tellin' no lies
    Man, shawty live a hell of a life..;]]

Г-жата по ЕГ : Магдалено прекаляваш тоя час голяма си лигавня !!
    Аз : Извинете госпожо и се хиля,ама глас не ми остава (нещо се закачахме с едно момче )
    Г-жата:Абе Магдалено ти не са спря МА ! Я излез на даската да напишеш плана на урока и хем..вземеш се поуспокоиш ,че не ми се пише..
    Аз:Ама госпожо не бях аз Георги постоянно се дразни!
    Г-жата:Ааа..добре.
    След като аз стоя а тя си яде солетите и след 1 минута,в която аз съм до нея и чакам да ми каже кво да правя ми вика
    -Абе ти още ли си тук бе ..?Извикай го Георги казах,че няма време... А Георги беше на втория чин на 1 метър от нея,ама я мързеше да извика

В час по Математика госпожата ме праща за дневника при тая по английски.Аз отивам до стаята исе връщам и г-жата ми вика
    -О благодаря ти много !Прекрасна си !
    Аз си сядам и си говоря с една приятелка и след 5 минути се чува
    -Магдалена изнервяш ме ! Какво си мислиш,че като ми донесе дневника и няма повече забележки ли ?Кай номер си ?

По трудово правим си ние такова за пържоли ..дървено и на квадратчета незнам точно как се казва и господина вади гигантска пила ,за да се изпили дървото и една кифла вика
    -Вайй господине това ще ми свърши страхотна работа за ноктите ми.Нали,нали ставаа ???(Дааа...руса е ... )

По БГ ГОПОЖАТА - "ИЗПУЧИХ се тука да ви разправям,че пред едно главно изречение неможе да стой съюз бее... !"
    Или пак..Момчетата ни влизат встаятао БГ ,ама още междучасие и си приказват
    -Видя ли я WA
    -Да wA Гуляьь негъркъ..
    И госпожата :
    -Аре Ъъ да почвъми час ..вадяети учебници и титрадкофци!
    и едно момиче
    -Госпожо не забравяйте и химикалкофци

По география г-жата е много откачена ии на Ивановден минават и черпят две момичета.И двете с бонбони Таралежки
    И нали тя си взима,обаче едното бонбонче беше по изпъкнало и тая стой и вика:
    -А вижте ся..туй е мъжкото бонбонче дето е по изпъкнало,а другото и женско..(и през тва време ги натиска...или по точно ги мачка един в друг)
    Ние стоим с отворена уста и гледаме как ги плюка и най-накрая ги лапна..Аз бях шокирана Тя тая е мн откачена..попринцип ни говори за сополите на ученици и как те си ги мазали по чиновете и после ние сме ги бърсали... абе ужас ее.Един път имаше дъвка и почна да си я вади от устата и да я разпува и я развяваше ..ужассс

В час по английски:
    Г-жата: Петя (тва е еедно мн нафукано момиче и е емо голяма куха лейка е) излез на дъската, за да те изпитам
    Петя:Ам аз не разбирам от такиа раоти и английски
    Госпожата: А от какво разбираш тогава?
    Аз: охо...ама тя разбира от много неща като момчета гаджета любов с?кс...

В час по английски:
    Тогава времето беше много заледено и Мария беше паднала в локва и беше цялата мокра затова се наложи по Англ на седи на парното...
    Госпожата: Мария достатъчно поседа на парното сядай си на местото....
    Мария: Не, още съм мокра
    Госпожата: Бегом на чина, ти не разбираш ли от дума?
    Аз: Госпсжо, бе мокър й е задника! И на вас ако ви беше мокър щяхте да се лепкате за парното
    Госпсжата: Оффф...това дете ще ме подлуди

Don't worry, be happy!

формули не ги ли знаете

Г-жата по Математика : Божидаре изпитвам те !
    Божидар: Ее шо само мене we госпожо,що не Виктор и той не слуша..Бах ва в т*шаците сички!!
    Г-жата:Божидаре излез и ми напиши значението на думите,които използва!Не те ли е срам !?
    Божедар: Госпожоо.. не се правете,че не знаете значението им !!
    Тва беше от днес

Другото е пак подобен случей

Г-жата: Иване кажи ми формулите за съкратено умножаване
    Иван: Че вие не ги ли знаете ? Що за госпожа..

Град
    морската столица
    Госпожата говори нещо..и аз само ко викаш
    Пак същата госшпожа пред дъската и аз пак Мръдни са да препиша ма

Г-жата по БЕЛ:Които има фойерверки да ги гърми през прозореца преди да е дошла директорката и да ви ги изгърми..

Пак тая по БЕЛ: Данаиле (това към мене)ти си спортист човек..често ръката ти натежава..ама пробвай да ги удряш с крак..

Пак тая по БЕЛ: Деца ако продължвате така,ще извикам родителите ви да им кажа как децата им говорят по телефона с родителите си

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Г - жата по физика: Кинетичната енергия ще се ИЗВИНИ .
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Г-жата по биология : Амии вие деца в къщи постоянно си се размножавате вегетативно

В часа по трудово правим сандвичи и г-на : Тудороо (тва към мене макар че се казвам Теодора) ти кво си мислиш че ще ти пиша кат си наклепала няква изрезка хляб с масло ве и си турила 3 резена доматА

Пак по трудово. Нещо господина беше в размножителен период и нещо съм го ядосала явно и ми се провиква : Тудорооо (пак) ти ша дойдеш след часа да са изясними с тебе! И аз : Ама господине може ли да взема още някой че да е по забавно? И г-на : Ааа свободна си изяснихме се

В час по инфо момчетата бяха ядосали г-жата и тя вика: Аааах вие гадиниии не знаете ква курва мога да бъда! Аз : Госпожо ние момичеатат може ли да не присъстваме? И тая вика : Бягайте от тука

Тва е изцепка на 1 фр но се пак ми е мн смешно като се сетя:
    В час по история правим контролно и има 1 въпрос кои е основателя на град Мемфис. И аз питам едно момиче което е пред мен щото има учебник и тя търси търси и след малко се обръща и съвсем сериозна вика : Основателя на град МенЗис е.... При което цялата редичка се попикахме от смях а господина не разбра защо и едно момче му обясни що се смеем и г-на гледа като гръмнат при което момчето почна да му обяснява кво е мензис и господина се усети и вика : Да деца мензисът е хубаво нещо и при мен е редовен! При което целия клас избуха в смях и г-на докато се усети...

това засега

Голям фен Аватара на melinor
    Миналия час по География господина беше в настроение и ги ръсеше всякакви...само едно успях да запомня...
    Стига с тоя фестивал на грухтенето хах пълна простотия...не съм очаквала да го чуя от господина
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Абе ти ще млъкнеш ли като говориш с мене, бе?
    Sha_ля..ля!
    It's summer.time!

Преснички от днеска:
    В час по математика. Г-жата ни отива до 1 момче и му казва: Иванеее ти ша са научиш ли да говориш когат мълча ве? И тя естествено не загря а ние се попикахме

В час по немски. Седим си ние на чина и госпожата се провиква : Ейй онуй там на последния чин дето е с блузата и панталона (за мен става въпрос) да отиде да си изплюе дъвката ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА

С някви момчета се закачаме през междучасието и влизаме в кабинета и г-жата явно е видяла и вика: Теодороо ходете са изнасилвайте в кенефа поне ... пуу днешната младеж

Град
    ☼ .. преdи jивеех sре6ту луднiiцата ,.., sега жiiвея sре6ту наs .. ☼ .. xD
    хими4ката : "Деца тука не сме се об1ркали да знаете да не се об1ркате
    "

----------------------------

аз на един мой с1у4еник : "дениз ти си самог1зник"
    дениз: "немога "

----------------------------

един фр дига р1ка за да пита дали може да иде до ВЦ-то
    "Айде ся стани да кажеш за натиска на тялото "
    "Ама госпожо аз искам да пикая не да ме дигате да говоря"
    "Абе аз кат те изпитвам 6е м1л4и6"

------------------------------

В 4ас
    "Не отваряй прозореца бе мом4е"
    "Ама аз да кажа не6то на тея отв1нка "
    "Ми иди им кажи не6то на тея отв1нка "
    -----------------------------------

ся др не се се6там

туй второто не е ного за тука ама н6 сеир да има ..
    (h) ..::' kогато аz те т1рсiiх ,, tи не dоиде ,, sега kогаtо тii ме т1рсii6 мен не ме еbе ,, (finger);( ,, and i don't care 'bout you :P '::..

Град
    ☼ .. преdи jивеех sре6ту луднiiцата ,.., sега жiiвея sре6ту наs .. ☼ .. xD
    или п1к :

БГ : "Айде вадете си у4ебниците"
    ние вадим
    след малко БГ " 12 номер стани да каже6 да деепри4астието "
    12: "Еми при4астието ... "
    БГ : Абе ей я затвори у4ебника .. и воб6те на вас кой ви е казал да ги вадите тея у4ебници то4но сега ?
    (h) ..::' kогато аz те т1рсiiх ,, tи не dоиде ,, sега kогаtо тii ме т1рсii6 мен не ме еbе ,, (finger);( ,, and i don't care 'bout you :P '::..

Даскалицата по история:
    -Я,млъкнете!..Някой има ли коректор?

Град
    On the Court...
    "Няма по загубен от този който иска да се загуби"
    "Извинете че закъснях, досега се гонех с парнаджията да го убия, той пък взе че се скри в учителската стая...еййййййй умен човек беееее знай къде да са скрии"
    даскал по математика"Иииии така да не се отклоняваме да се върнем на темата...*всички отварят тетрадките*...Защо Васил Левски не е светий"*бум *

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Имаме час по литература.Правим анализ.Аз изръсвам някна простотия пак и госпожата "Тва любовта да не ви е кебапче!".
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Имаме час по биология.Митко вдига ръка и пита учителката дали може да отиде от тоалетната.Госпожата му позволява и той излиза.След 5 минути той се връща със 2 пици и кола.Госпожата го пита "Митко от кога в тоалетните радават закуски?!"

------------------------------------------------------------------

Последния ни ден на училище преди зимната ваканция.Госпожата не връща контролните и за всеки казва мнение за работата му.Стига до 12 номер и казва "Кристиане този път направо си се острал!"

-----------------------------------------------------------------------------

Господина по физика ни обяснява какво е теория.Според него "Теорията е определение изказано чрез теория".

-----------------------------------------------------------------------------

Учителката по биология ни говори за половата система.Слави пуска поредния лаф и тя му отговаря обръщайки се към всички "вие сте грешни към биологията!"
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

В контролната ми по психология : Една котка може да е разумно същество за разлика от теб!!! <--- С ТРИ УДИВИТЕЛНИ!!!

Пак госпожата по Психология : Определението е вид определение!

- От пет сперматозоида как ти си излязъл най напред?!

- Но така е: мъжете са си мъже, жените са си жени...
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

anonymous497065
    Guest
    Днес по музика госпожата обяснява нещо на Христо
    : Размерът няма значение!

Петър вика госпожата да му обясни нещо и отговора е :
    Не викай, момче! Вече свърших с теб.

тая по биология
    - Не ми задавай въпрос да не доида да ти перна една зад връта..
    пак тя
    - ебати тъпите ученици сте....

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    9+3.=13 13 Номер кой е?

В събота ли ни е следващия час?

Никой не иска да ги изпитам ами някой пожелание?

Обратни токове няма.Има обратни хора.

В ташачката гогле ли търси?
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си