- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учителски Бисери
Ей това от миналата година:
Класната имаше навика да боде с пръст в корема някай кат не внимава. и боде тя едно момче оня спи и се стряска и вика:
-Ше са бием ли ВЕ?!![]()
Лудата ми класна се ме изнервя и сега се сещам само за едно нещо от мин. година- Имахме 5-6 човека забележка, че "тетрадката за контролни не е облечена в розово"![]()
Едно момиче:
-ДЕБА СЕЛЯНИНА!
Класната:
-Понеже не можеш да го направиш, напиши си забележка!
![]()
![]()
![]()
|Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|
Това не е учителски, ама от мен да мине![]()
Госпожата седнала на първия чин и гледа към дъската и пита "Добре, кои са следващите?"
И от задните чинове се чува "Ние.."
Г-жата: "Кои сте вие?"
Глас: "Ние сме.."
![]()
![]()
Друг..
Седиме си всички, пишеме си.. По едно време госпожата бута момичето до мен и му подава едно смачкано листче и казва "Р. има да ти казва нещо, ето ти бележката"
На мен много смешно ми стана, че госпожата го каза и направи това![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Днеска имахме заместник по изобразително..мн забавен човек.
Ии значи преподава урока и вика: "Абе как да ви кажа..едно време магазините бяха като някои курници,разбираш ли."
И после си вади едни очилца,ама те са едни мн мънички и вика:"Това са очила..нали знаете?"
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
днеска.. госпожата по БЕЛ: ама прическата на Христо Смирненски е много фешън, даже![]()
![]()
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
Госпожата по Физика, към един много висок съученик: Абе човече, ти сега в осми клас си 2 метра.. ами като станеш 12 клас к'во ше те прайм бе ?!![]()
![]()
![]()
Пак г-жата по физика (униикалнаа ее![]()
![]()
) :
Същия, високия ми съученик нш отваряше или затваряше прозореца, не помня точно ии на връщане се прасна във отворения прозорец![]()
ии госпожата каза: Ей човече, по внимателно ! После ще видите да пише във вестниците '' Госпожа уби свой ученик... с нокти примерно''
![]()
![]()
Иии последния от г-жата по физика![]()
![]()
: ние нещо си блеехме целия клас ии тя се провикна по едно време : ЕЙ ГРАЖДАНИИИ !!! ПОГЛЕДНЕТЕ НАСАММ ( и сочи дъската) Е, може и тука да гледате де ( и си сочи между очите
![]()
) ама да не ме взимате като мишена !!
![]()
![]()
![]()
![]()
Тая госпожа е уникалнааа![]()
Много се хилим в нейните часове
![]()
.. Love is not to find someone that you can live with. It is to find someone that you can't live without !!! {{ h }}
oхх сещам се заа ощее![]()
![]()
Днеска г-жата по физическ0 : Айде сега, за да не ви е скучно отивайте НА СТЕНАТА да се набирате !![]()
![]()
Преди седмица г-жата по Математика напрай грешка в смятането на 30 - 27 .. написа 5![]()
ии един я поправи и тя: Абе ситга сте ме поправяли.. Аз не мога да смятам много много .. нормално е да правя грешки ... и ние ЛЕШШШШшшш
![]()
![]()
![]()
![]()
.. Love is not to find someone that you can live with. It is to find someone that you can't live without !!! {{ h }}
Билогия: Симонче, айде бързо.. Какво е латинското име на ядрото
Аз: Nucleus .. А на сръбски знаете ли как е?
Г-жата: Как?![]()
аз: ... (Мълчание).. Ми не знам и аз![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сампуан и шапун
Слушон и микрофалки (микрофон и слушалки)
г-жата ми по италиански:...пък пред учителя може всичко...Ако искаш пред учителя можеш да се наакаш.
г-жата по английски:"Катя... дремучкин днеска"
пак тя - Учениците ме осведомяват да не съм коза непосветена !
по италиански:Аз като говоря ...не казвам.
пак тя:БЕз да казвам нищо... или нещо
по история:"Май добре го ръфам в момента... (урока)
по италиански.. :Есето ти е 5 реда..от които 7 нищо не разбрах!
ии още доста![]()
Днес господина ни по математика се върна след почти 2 месечно отсъствие и реши да ни изнася лекции(математически)![]()
1."Математиката е език!"
2.(вече променил мнението си)"Математиката е игра."
3."Нее,математика е стълба"
4.x е актьор(искаше да ни каже,че има различни роли)
5."Като зубриш математиката,катастрофира на някоя магистрална задача."
6."Уравненията са джунгла."
7."Докоснете се до корена на уравнението."
8."Щом ви светне лампичката на уравнението ,тръгва влакчето на мисълта и вие трябва да сте във вагончето,защото иначе губите играта."
Всички тези мъдри мисли бяха събрани от една съученичка,която въодушевена от мъдрият ни учител цели 2 часа записваше лафовете му
![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
хехе хора
забавни учители имате![]()
![]()
Господинът по география измисли прякор на едно момиче - Голямата Уста![]()
![]()
пак той-докато в един час едно от момичетата най-отзад много говореше и г-н каза-нали виждаш колко е пълно кошчето за боклук... бързо мога да те накарам да млъкнеш
![]()
![]()
![]()
![]()
2 момчета се закачат нещо там,дразнят се и госпожата казва на единия:
-ако още веднъж го надървиш ще ти напиша забележка! (искаше да каже направиш,ама..)
един се обажда: -ооо,изневеряваш ми ,така ли?![]()
Г-дина по история
през зъби " Стига съе ялиии,прибирайте храната" Бигбрадър следи и
записва вискчо (демек камерите в стаите)
Идва при нас и си взема от сладките и почва да яде и да се разхожда
с лице към камерата и целия клас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Прясно прясно от вчера:
Г-жата по математика:
- Задачата е следната: прегрупирайте по множители следните изрази.........което идея си нямам какво значи. Започвайте!![]()
![]()
Или тая по БЕЛ пак нейните лекции като е ядосана:
- И ако не сте забелязали учителите също са хора!
П. (шепти): Вай верну ли?
Или пак тая по математика:
Д. нещо говори се върти и г-жата на дъската и викна:
- ДОРОТЕЯ ДА... ъъъъ ДА СЛУША ДЪСКАТА!![]()
![]()
И Д. си наостри ушите към дъската(което бе последвано от забележка).
Г-на по изобразително - " И двата маркера ми откраднаха,
гадни копеленца .. "![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
ученик: Г-жо, може ли да излезна да си издухам носа?![]()
г-жата: Моля, не те чувам?
уч: може да излезна да си издухам носа![]()
г-жата: яя повтори
уч: носа може ли да изллезна да си издухам?!?
г-жата: ама я по-ясно го кажи
уч: МОЖЕ ЛИ ДА ИЗЛЯЗА ДА СИ ИЗДУХАМ НОСА?!?
г-жата: аа, да, може![]()
![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Какво си ми се излегнал все едно щe ти правя гинекологичен преглед(по биология)
госпожата по изобразително беше писала забележка на един от моя клас:Рисува в час по изобразителноапък госпожата по математика ни казва да си бъркаме в носа за да възбудим мозъчните си клетки
![]()
![]()
госпожата по история беше написала на 1 сЪученик забележка която гласеше "номер 9 се уригва мощно в час, след забележката стана по грамогласен" (написах номера вместо името )![]()
![]()
![]()
"...Утре ще ви дам контролно без предупреждение..." - госпожата по английски език![]()
![]()
![]()
At this momen , there are six billion, four hundred seventy million , eight hundred eighteen thousand , six hundred seventy people in the world.
"Не ми клепи на чина кат някаква саксия!"- госпожата ни по География
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Правите се пресичат успоредно !
![]()
![]()
Едно момиче вика на господина по физическо госпожо и той й разправя "Ама ще се убиждаме ли сега?"![]()
По информационни технологии взимаме преговор още и госпожата вика:
"Тук трябва да слагате шпице "и целия клас я гледа така
и я питаме какво е шпице и тя ни вика " Абе шпице ли е, спейс ли е, не знам как му викате вие"
![]()
Първоначално написано от Brooks
![]()
![]()
Един ученик от друг клас с негов приятел стои пред вратата ни докато имаме час на класа (с класната тоест).. И тъй като ръкомахаше на едни от нашия клас госпожата излезе и той я пита:
Госпожо, може ли да изчакаме вътре един приятел?
Класната: Да, може. Изчакайте отвън на пейката![]()
.
Класа се смее, тези прословути ученци също се смеят и единия показва на госпожата, че не е добре.. защото хем му каза, че може да изчака вътре, хем го изкара да изчака навън![]()
пс - може да не звучи толкова смешно, но определено беше![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Учителката ни по БГ език премести една фр на последния чин,понеже говори.Тя цял час взима участие и в края на часа г-та реши да я пита:
-Мария,защо се забута там на последния чин?Този час взимаше участие,а аз не те виждам там.Трябва да се преместиш на по-преден чин.
Съответно момичето си помислило,колко нагла е г-та.Отговора на Мария:
-Ама г-жо,нали ВИЕ ме преместихте там!
-Еми да,ама аз те пращам там само,когато говориш,а този час ти мълчеше.*самодоволна усмивка*