- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учителски Бисери
Тва много искам да знам дали е истинско и ако да,от кое училище,по кои предмети,от кои учители еПървоначално написано от BeezyJey
![]()
![]()
Хах имахме Час по математика вчера госпожата пише на дъската обръща се поглежда строго и продължава .. След около 5 минути се обръща и започва да удря по бюрото с триъгълника и започна да вика на едно момче от класа които се беше обърнал назад .. - Данчо стига си хлопал ..ама само такава изнервена не се усеща че тя хлопаа
![]()
Иване бъзо, казвай си името ! << госпожата по технологии
Виктория дръпни си листа напред, не виждаш ли че симона преписва ?
![]()
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
Господинът по история разправя как е минала олимпиадата:
-Втората задача беше разпознаване на изображение. Обаче това като изображение като излезе на черно-белия принтер ... бой на негри в тъмна нощ .![]()
![]()
![]()
Госпожата по физика обяснява какво е мираж.
- Мираж, деца, е когато виждаш 6, а имаш 2 ..![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
По Гео: Вий сутринта само се прозявате, спите и се натискате на чиновете![]()
Имаме музика и едно момче се рзлигавило и наляга всички момичета от класа,влиза класната(искаше да ни каже нещо) и г-жата по музика й вика-"Г-жо Стефанова,Кристиян прави секс с целия клас"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Г-жата по физическо,правим разгрявка и тя ни показва упражнения и вместо да почне да си мърда главата напред,назад,наляво,надясн вика:
Ари уе кво ме чакате почвайте да си въртите кофите,ама внимавайте да не се откачат
същия час,по време на разгрявката г-жата показва упражнение обаче един пич не го прави и вратата на салона отворена и г-жата:
-Д. иди затвори вратата ама от външната страна
хаха и той тръгва глупака и целия клас смях![]()
![]()
Звънеца бие (а са минали само 20минс. от часа).Целия клас гледа странно.Заместника по география:И аз не знам кФо стана. Ми то сигурно някое дете го е бил тоя звънец.Някой шегобиец. (целия клас ТУШ ;д)
Aз:Господине,тя не се казва Лиляна,а Лилия. Господина по ФВС:Недей да говориш!Аз определям кой как се казва!
Господина по математика:Във вторник ще ви направя аз едно контролно без да ви предупреждавам и ше видите вие..
Пак той:Как да реша задачата ?? Георги,докладвай... ;д
I may not look like much,
but I`m pro at pretending to
be a ninja.
в час по история учим за боговете и господина пита Дионисий на какво е бог и едно момче вика на ракиятапро което господина иска да го поправи обаче вместо нда каже на виното вика на бирата
![]()
То не е точно бисер или гаф, ама много смешно беше...![]()
Мадам (учителката ни по френски, която изисква специално внимание, докато ни разказва нещо за Франция) ни говори за минералните извори във Виши. И ние си говорим. И тя започва: Аз се мъча да ви разказвам повече за Франция, макар, че не съм длъжна, а вие си говорите и ме игнорирате и... дъра дъра... при което Симона почва да се секне. Мадам продължава - Един пие Нестий, друг си пише бележки, трети говори, четвърти блее през прозореца, пети... мощно изсекване. И Мадам продължава и пет минути говори за неуважението ни, Симона не спря да си духа носа, и то сички сме млъкнали засрамени, а тя най-демонстративно (ама не се усеща де)![]()
![]()
Едва се сдържах да не се хиля, а лекцията предполагаше сериозно изражение, даже загрижено на къде отива младото население, така незаинтересовано от нищо...
hating you makes me all warm inside : )
от 5 минути те наблюдавам, цял час говориш!
абе млъкни бе... - биоложката
мумицитъъ- по физическо
И НЕ МЕ ЯДОСВАЙТЕ, ЗАЩОТО ИМАМ ЗЕВСОВ ГНЯВ! ЗАПИШЕТЕ СИ ГО!- историчката
и както тичаше тая жена й паднаха бикините! - г-жата по руски пак отклонява темата на урока![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от be0goat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hating you makes me all warm inside : )
хе хе .. пресничко .. саму от вчераа ...
влизам ф час по ФВС, ама с дънки и блуза голо рам0, слушам музика и некфа скачам ... и унас ма вика
-каде ти е анцунга?
-ам ф пералнята ее..
-е той и вчера беше там и миналата седмица беше там...
-господина съ намесва: ми тя в година на 6 месеца го вади![]()
друг0.. от класната...
ама на мен ми писна да ви викам тука кат на некфи животни, на вас ако не ви е писнало вече незнам ...
пак от класната...
ТЯ-честито
АЗ-за кфо е ??
ТЯ-ми вече станахте известни..
AЗ-с кфо ее ??
ТЯ-ми вие сте наи лошия клас, навсякаде ви споменават, саму за вас говорят ...
АЗ-ем супер... кфо по убаво от тфа ...![]()
Историчката
-що не пишеш?? , щот незнайш??
-не ве госпожо невиждам кфо пише!!
-добре аре стани... задава ми некъф вапрос.....
-аее госпожо от де да знам виее ...
ии некой вика- госпожо устайте момичето намира...
![]()
![]()
Днес. В часа по математика дежурната кара учителката да напише в дневника отсъстващите:
- Айдее, г-жо, напишете отсъстващите, защото класният пак ще ни овика.
Тя отговаря:
- След после.
Е, по-късно така и не ги написа.
"Вие освен за чалга,ядене и секс за др не мислите"![]()
Marshall Mathers
Госпожата по физика връща контролните и Митко отново има 2 и пита Госпожата ,,Госпожо кога има консултации'' и едно друго момче се провиква ,, На Лято, НА лято,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
в час по математика г-на си преподава урока и дидо и танито се целуват на най-задната маса ... д-на вика : абе айде стига с тия езици бее .. не се насмукахте начи,дидо : г-не вие да не завиждате,г-на : завиждам аз паяшки г*зове на лято таня няма да е тука и ще смучиш само моя език .. това ди те е ясно !
п.с - целия клас ревна във смях![]()
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
снощи се прибрах премразнала деца...обличайте се..и да ви доразкажа прибрах се толкова исках да духам ,но неможех защото усните ми бяха замръзнали..опитах се да си духам в рацете да се стопля но неможах
тази по физика го изцепи тва ;]![]()
понеже по литература обикновенно повечето заспиваме и госпожата вика "А бе вие сте като жилета бе , и да ви бутна вие ще си останате в същата форма" а пък тая по немски е мега глуха .. ебаваме се като за световно .. аз дъвча дъвка и тая ми вика Изплюй дъвката (понеже е глуха и повечето слушат музика и като стана напечено един има запаметена музика такава страшна и я пусна и беше голям кеф ) аз и викам защо да я изплюя ?? Тя вика защото така пише в член 1,23, дър бъра .. аз викам защо .. и тя защото ще ти изкарам дъвката със собствените си ръце ... и аз пак защо ?? и тя защото така щеше да постъпи ЛЮК СКАЙУОКЪР !!!
Понеже пак по немски сме мега зле и имаме само 2 и госпожата на 2 не вика цвай а "цвайки" бах ти смеха![]()
ДяковааааааааааПървоначално написано от 0utrageous
![]()
po balgarsi daskala ''sta izpitam ustno na listche''
О, да..Първоначално написано от Margoto0
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
класната по БЕЛ:
- Какво се хилиш като буква.
в час по матем:
аз: И трябва да се сведат под общ такова
г-жа-та: няма общи такова в таковата
![]()
гоподина по истрория: Това че ви виждам не значи, че ви гледам!
![]()
![]()