.
Отговор в тема
Страница 58 от 133 ПървиПърви ... 84854555657585960616268108 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 426 до 1 450 от общо 3315
    Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от BeezyJey
    Цитирай Първоначално написано от naviacha

от тва по-голям бисер не знам дали има
    Майкооо .. к`ва е тая лудница ве !?
    Тва много искам да знам дали е истинско и ако да,от кое училище,по кои предмети,от кои учители е

Хах имахме Час по математика вчера госпожата пише на дъската обръща се поглежда строго и продължава .. След около 5 минути се обръща и започва да удря по бюрото с триъгълника и започна да вика на едно момче от класа които се беше обърнал назад .. - Данчо стига си хлопал .. ама само такава изнервена не се усеща че тя хлопаа

Г-жата по английски : Ах кухи тикви такива

Иване бъзо, казвай си името ! << госпожата по технологии

Виктория дръпни си листа напред, не виждаш ли че симона преписва ?

Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp

Господинът по история разправя как е минала олимпиадата:
    -Втората задача беше разпознаване на изображение. Обаче това като изображение като излезе на черно-белия принтер ... бой на негри в тъмна нощ .

Мега фен Аватара на ameli
    Госпожата по физика обяснява какво е мираж.

- Мираж, деца, е когато виждаш 6, а имаш 2 ..
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    Burgas
    По Гео: Вий сутринта само се прозявате, спите и се натискате на чиновете

Имаме музика и едно момче се рзлигавило и наляга всички момичета от класа,влиза класната(искаше да ни каже нещо) и г-жата по музика й вика-"Г-жо Стефанова,Кристиян прави секс с целия клас"

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Г-жата по физическо,правим разгрявка и тя ни показва упражнения и вместо да почне да си мърда главата напред,назад,наляво,надясн вика:
    Ари уе кво ме чакате почвайте да си въртите кофите,ама внимавайте да не се откачат

същия час,по време на разгрявката г-жата показва упражнение обаче един пич не го прави и вратата на салона отворена и г-жата:
    -Д. иди затвори вратата ама от външната страна
    хаха и той тръгва глупака и целия клас смях

Град
    Прип'ять
    Звънеца бие (а са минали само 20минс. от часа).Целия клас гледа странно.Заместника по география:И аз не знам кФо стана. Ми то сигурно някое дете го е бил тоя звънец.Някой шегобиец. (целия клас ТУШ ;д)
    Aз:Господине,тя не се казва Лиляна,а Лилия. Господина по ФВС:Недей да говориш!Аз определям кой как се казва!
    Господина по математика:Във вторник ще ви направя аз едно контролно без да ви предупреждавам и ше видите вие..
    Пак той:Как да реша задачата ?? Георги,докладвай... ;д
    I may not look like much,
    but I`m pro at pretending to

be a ninja.

в час по история учим за боговете и господина пита Дионисий на какво е бог и едно момче вика на ракията про което господина иска да го поправи обаче вместо нда каже на виното вика на бирата

То не е точно бисер или гаф, ама много смешно беше...

Мадам (учителката ни по френски, която изисква специално внимание, докато ни разказва нещо за Франция) ни говори за минералните извори във Виши. И ние си говорим. И тя започва: Аз се мъча да ви разказвам повече за Франция, макар, че не съм длъжна, а вие си говорите и ме игнорирате и... дъра дъра... при което Симона почва да се секне. Мадам продължава - Един пие Нестий, друг си пише бележки, трети говори, четвърти блее през прозореца, пети... мощно изсекване. И Мадам продължава и пет минути говори за неуважението ни, Симона не спря да си духа носа, и то сички сме млъкнали засрамени, а тя най-демонстративно (ама не се усеща де) Едва се сдържах да не се хиля, а лекцията предполагаше сериозно изражение, даже загрижено на къде отива младото население, така незаинтересовано от нищо...
    hating you makes me all warm inside : )

от 5 минути те наблюдавам, цял час говориш!
    абе млъкни бе... - биоложката
    мумицитъъ- по физическо
    И НЕ МЕ ЯДОСВАЙТЕ, ЗАЩОТО ИМАМ ЗЕВСОВ ГНЯВ! ЗАПИШЕТЕ СИ ГО!- историчката
    и както тичаше тая жена й паднаха бикините! - г-жата по руски пак отклонява темата на урока

Цитирай Първоначално написано от be0goat
    от 5 минути те наблюдавам, цял час говориш!
    абе млъкни бе... - биоложката
    мумицитъъ- по физическо
    И НЕ МЕ ЯДОСВАЙТЕ, ЗАЩОТО ИМАМ ЗЕВСОВ ГНЯВ! ЗАПИШЕТЕ СИ ГО!- историчката
    и както тичаше тая жена й паднаха бикините! - г-жата по руски пак отклонява темата на урока
    hating you makes me all warm inside : )

хе хе .. пресничко .. саму от вчераа ...
    влизам ф час по ФВС, ама с дънки и блуза голо рам0, слушам музика и некфа скачам ... и унас ма вика
    -каде ти е анцунга?
    -ам ф пералнята ее..
    -е той и вчера беше там и миналата седмица беше там...
    -господина съ намесва: ми тя в година на 6 месеца го вади

друг0.. от класната...
    ама на мен ми писна да ви викам тука кат на некфи животни, на вас ако не ви е писнало вече незнам ...

пак от класната...
    ТЯ-честито
    АЗ-за кфо е ??
    ТЯ-ми вече станахте известни..
    AЗ-с кфо ее ??
    ТЯ-ми вие сте наи лошия клас, навсякаде ви споменават, саму за вас говорят ...
    АЗ-ем супер... кфо по убаво от тфа ...

Историчката
    -що не пишеш?? , щот незнайш??
    -не ве госпожо невиждам кфо пише!!
    -добре аре стани... задава ми некъф вапрос.....
    -аее госпожо от де да знам виее ...
    ии некой вика- госпожо устайте момичето намира...

Днес. В часа по математика дежурната кара учителката да напише в дневника отсъстващите:
    - Айдее, г-жо, напишете отсъстващите, защото класният пак ще ни овика.
    Тя отговаря:
    - След после.

Е, по-късно така и не ги написа.

"Вие освен за чалга,ядене и секс за др не мислите"
    Marshall Mathers

Госпожата по физика връща контролните и Митко отново има 2 и пита Госпожата ,,Госпожо кога има консултации'' и едно друго момче се провиква ,, На Лято, НА лято,,

Град
    in y0ur mind ;]
    в час по математика г-на си преподава урока и дидо и танито се целуват на най-задната маса ... д-на вика : абе айде стига с тия езици бее .. не се насмукахте начи,дидо : г-не вие да не завиждате,г-на : завиждам аз паяшки г*зове на лято таня няма да е тука и ще смучиш само моя език .. това ди те е ясно !
    п.с - целия клас ревна във смях
    ~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
    ~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~

снощи се прибрах премразнала деца...обличайте се..и да ви доразкажа прибрах се толкова исках да духам ,но неможех защото усните ми бяха замръзнали..опитах се да си духам в рацете да се стопля но неможах

тази по физика го изцепи тва ;]

Град
    Russe
    понеже по литература обикновенно повечето заспиваме и госпожата вика "А бе вие сте като жилета бе , и да ви бутна вие ще си останате в същата форма" а пък тая по немски е мега глуха .. ебаваме се като за световно .. аз дъвча дъвка и тая ми вика Изплюй дъвката (понеже е глуха и повечето слушат музика и като стана напечено един има запаметена музика такава страшна и я пусна и беше голям кеф ) аз и викам защо да я изплюя ?? Тя вика защото така пише в член 1,23, дър бъра .. аз викам защо .. и тя защото ще ти изкарам дъвката със собствените си ръце ... и аз пак защо ?? и тя защото така щеше да постъпи ЛЮК СКАЙУОКЪР !!!
    Понеже пак по немски сме мега зле и имаме само 2 и госпожата на 2 не вика цвай а "цвайки" бах ти смеха

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 0utrageous
    Дяковаааааааааа

po balgarsi daskala ''sta izpitam ustno na listche''

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Margoto0
    Цитирай Първоначално написано от 0utrageous
    Дяковаааааааааа
    О, да..
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

класната по БЕЛ:
    - Какво се хилиш като буква.

в час по матем:
    аз: И трябва да се сведат под общ такова
    г-жа-та: няма общи такова в таковата

гоподина по истрория: Това че ви виждам не значи, че ви гледам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си