- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учителски Бисери
към момиче с черен лак : "Леллеее и ти си болна мамина, има едно лекарство, много помага и е само стотинки !" - История.
"Тишинааа, ще изгориш!" "Да сте по-малки от тревата!" "Що вие не ме оважавате и аз няма да ви оважавам!" - География.
"Млъкнете, щото веднага ви изхвърлям като мръсни кучета отвън" - Английски.
"Бабички такива по-бързо, че ще има аспиринче" - Физическо.
Аааа забравих и вечният бисер на господина по физическо!
- На баба ви фрънгилите!
Какво иска да каже със това, никой не знае!
По Георграфия госпожата миналата година направи изцепката, която ще се помни винаги :
- Абе Иване, остави я Кристина да си направи първо теста, и после ще го препишеш!![]()
![]()
![]()
И а се сетих няколко бисера от мойте учителки:
гж-та по Биология:"Млъкнете или ще ви скалпирам"
Крис: Еее, мамка му да е*а (нервеше се нещо)
Класната: " Не може да я ебеш. Тя е вече много стара "
гж-та по БЕЛ към две момчета от моя клас: "Вие двамата там много се гушкате и се радвате един на друг, наклонностите ви ме съмняват"
Fuck all them h8rs
Fuck all them hoes !
Г-та по математика
- И това е няква точка
пак тя
- Абе деца от къде се взе тва синьото бе деца (лепна си раката на един тебешир)
Г-та по География
- Много ви е трудно спрете се![]()
Г-на по трудово
И винаги като чуете чукане (с 4ук) , все си мислите за едни такива други чукания които имат други имена ....![]()
Пак той
- Джуджета по масите на искам да виздам
Чакай чакай,продавача на портокали с чалмата ти е ДАСКАЛ ПО ИСТОРИЯ?!?Първоначално написано от cunt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
госпожата по английски нещо я дразнихме и тя се обърна и казва: Абе много си тъп Саше , след няколко минути се обръща пак и .. Абе вие колко сашета имате в клас и целия клас избухна в смях![]()
![]()
![]()
Господина по история - "1986 Дошъл немски политик и казал на Тодор Ж. "GUT HAUS GUT!,А Живков му казал"ами хаус е дъщеря ми я е правила" ..После той сам си се смя на шегата.Pathetic
Тачера по БГ: Има хляб в тебе, направо цяла торта !![]()
![]()
![]()
Госпожата:Абе,омръзна ми да виждам ухилени физиономии...Вие сте много тъпиии,само преживяте срещу мен като крави,глупаци!![]()
Ученици виждам че сте послушни затова няма да ви дам входно ниво.......есествено че се шегувам![]()
Спокойно ученици, входното ще го правим за 2 часа (всички се радват).... но ще е 3 пъти по-трудно![]()
Това,че те гледам,не значи,че ти се любувам..
На пазара всичко гледам,но не всичко си купувам.
дам тва е реклама за някаква македонска телевизияПървоначално написано от JCoutureJunkie
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
^Как се казва този нешлифован диамант?Трябва да стане актьор,наистина.Много ме расмяЕх,да беше и моя по история такъв...
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Имахме китайски и господина ни беше пуснал някаква китайска песен - "китайска чалга"и ние го попитахме за какво се пее и той вика:
"Няма да ви кажа..Простотии са"..
Ние: - "Адии,бе господина" и той:
"За облак и дъжд"/за секса става въпрос/..
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Сутрин.. Първи час. Всички са отегчени и заспали. По едно време на пратата се чука.. Влиза ученик, захилен до ушите, хвърля един гюбек и отбелязва като нашумял чалга хит:
Здравееееейтеееее....![]()
(да му се невиди.. написано звучи тъпо, но трябва да си представите ситуацията)
--------------------------------------
Една сутрин закъснях за училище (още на първата седмица).. И не знаех какъв час имах. Изтичах до учителската стая.. 23стая? Ок. Влизам си спокойно.. И гледам.. Омг, тва не е моя клас.
Машинално се обърнах и излязох (часът беше започнал). Пообиколих още малко, ама.. Пълна неориентация. Тогава забелязах другите идиоти от моя клас също да го търсят.. И в крайна сметка го намерихме де (по крясъците на класната). Към края на часа се изтърсихме като стадо 15 закъснели индивида.
![]()
И в крайна сметка объркването се дължало на факта, че класът се е бил преместил в друга стая.![]()
--------------------------------------
Имаме физкултура. По едно време минава господина по География, ярнал се на някакво изпотрошено старо колело.
-Ае да кача някой да го закарам?![]()
-Махай ми се с тва тъпо колело бе, идиот.(даскала по физическо)
пп какви прекрасни взаимоотношения имат колегите
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Емил ДжасимПървоначално написано от JCoutureJunkie
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Днес за пръв път имахме информатика и господина почва да ни обяснява:
- Трябва да ви пиша едни неща на дъската, но не ми се пише... на някой да му се пише?? не?? добре...трябва и да ви прочета едни правила, но на вас не ви се слуша пък и на мен не ми се чете.
Не трябва да ядете в кабинета, обаче си яжте стига да не види директорката....
Попринцип правите планове ама на мен не ми се съставят пък и сигурно не ви се пише, така че нашият план ще се състои от заглавие и едно изречение - за цялата година ще ви трябва тетрадка от... 10 листа
![]()
![]()
И всички туш![]()
![]()
![]()
![]()
не е кой знае какъв бисер ама тоя даскал ме кефи
![]()
Госпожата по английски към ученик :
- Караш ме да употребявам названието на едни триъгълници със тъп връх, за да те опиша!![]()
- Караш ме да употребявам названието на едни триъгълници със тъп връх, за да те опиша!![]()
"Митко обърни се веднага иначе щи скъсам вратните жилки!!!"
"Такъв щи цапна отзад,че ше изпаднеш в несвяст!!!"
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
Прясно от днес:
"Тц-тц.. Хич не ми харесват задните части."![]()
пп говореше за последните чинове
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Г-жата по изобразително: Иване искам да ми се подпишеш, че си обешал да не се подписваш !![]()
Хора много , Човеци малко !
Първоначално написано от Xriiskaa
![]()
Класния:
- Няма никакъв ресторант, една баница и айрян пред училище и сте за бала.
- Господине, това като точка или подточка е?
- Точно така.
- Къде е Н.?
- Няма я, женски проблеми.
- А накрая ще им купя един стек, и да се сменят там.![]()
География:
Ароматните цветове ухаят ароматно..
Английски:
- Ученици аз ще се разсъблека малко, няма проблем нали?
- Ама малко нали?
- Прекалено съм стара да е много!![]()
Вафла..