- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учителски Бисери
na6ite ne rysqt mnogo
Госпожо кога ще ходим на екскурзия ?
- Питаш какъв е отговора на 5 задача ,еи сега ще я решим !![]()
В час по биология:
Едно момиче : Госпожо прозира ви сутиена!
![]()
![]()
![]()
![]()
Госпожата: Емии Ани ти къде гледаш там ?
Анито : Да де ама се пак се скриите малко наще момчета няма как да ги възбудите![]()
haha
В час по английски:
М: Госпожо, как е "надарен"?
Госпожата: Благодаря, добре.
... след малко:
М: Госпожо, а как беше "украсен"?
Госпожата: Благодаря, добре беше. И сега е.
след още малко:
М: Госпожо, как е "таван"?
Целия клас: Благодаря, добре.
М: ОФфф, аре кажете ми уее.![]()
Госпожата ми по испански - ''Айде спрете се де ! Млъквате или млъквате !![]()
Госпожата ми по математика - ''Ако не млъкнете до 1 минута ще ви дам по едно ''вери спешъл'' листче ''![]()
![]()
Г-та по физика там учим некви формули и тя се изтарсва по едно време:
Недейте да го помните,само го запомнете![]()
![]()
![]()
![]()
edno0 momiche ot moq klas donasq voda na gospodina po geografiq..
господина:
-а ма кучко тая вода от тоалетната ли я напълни..![]()
![]()
lesbo0 wordss.. ;ppp
Госпожата по математика : -Кой ще излезе да свърши на дъската ?![]()
класната:-Наско кой номер си..??
Наско:-4
класната:- а в дневника..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lesbo0 wordss.. ;ppp
Вие сте егти диваците немога нормално да мина по коридора без да чуя крясаци от вас и тва е всеки път другия поне се сбийте кръв да се лее за разнообразие![]()
![]()
![]()
- Химичка (класната ми)
Mале като бях 6-ти клас няма да го забравя тва, тогава изучавахме "Серафим" и имаше една част от творбата, където Еньо подканва Серафим да се прибере под навеса щото на пейката ще му духа вятъра и тоя "да ми духа, нека ми духа.. че като умра вече няма да ми духа тъй приятно"![]()
Историчката: А за какво са се използвали пирамидите?
- Били са гигантски спирки за извънземни кораби![]()
Закачила съм си слушалките на ушите, физичката:
- Махни ги тия проводници от ушите си![]()
тва го срещнах по-назад във форума, май е популярно изказване сред физичките![]()
Жицата, жицата на тролея, вървя под нея, пуша и се смея..
Иване,кфо се въртиш се едно си седнал .. (целия клас в истеричен смях) на стол.Ама като гледам колко ти е влажен погледа,май не е на стол![]()
Деца идиотчета,ше ви бия![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Когато говориш с мен ще мълчиш-даскала по ИТ
Понеделник почивате,Петък почивате 3 дни-класната
Вие сте за училище за бавноразвиващи се-по музика
Всички пишете а останалите работят по атласа-Географичката
Ела да те упражня след часа-класната
След часа ме гонят там до вратата-пак класната
Рисували ли сте рисунка-таз по изобразително(мн е тъпа)
Кажете ми да си взема дрехата щях да я забравя-пак по ИИ
Недей да гледаш кой чука ами пиши-зам. по матем.
Аа свали СИ качулкИТЕ в помещение си-г-на по История
Не бехта обърнали внимание-дскл по БЕЛ
0 цяло и 28 стотни лева съм написала
Аааа омг! По повод това за Серафим и ние имахме една изцепка...Първоначално написано от SchizoRat
Правихме класно и един беше написал Еню ми предложи да ми духа, но аз отказах!
![]()
![]()
![]()
Госпожата по психология - к'вото умувате , ще си го умувате на ум!![]()
пак тя - като нямаш химикалка ще пишеш с пристче![]()
![]()
и отново нейна тапотия - (един митко закъснява с 5-6 минутки за часа и влиза с думите : извинете госпожо) а тя му отговаря - аз така ли закъснявам като идвам у вас![]()
![]()
![]()
А по биология , аз си седя на последния чин и сам си пуснал яко музика , тя дойде и аз свалям едната слушалка и й викам извинете и си вадя телефона да спра музиката , а тя ми измъкна слу6алката и ми я уви около врата , ама така че почервенях с думите айде да те вида кога пак ш'е си пуснеш музика в мой час![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/img] http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://images.cdn.fotopedia.com/flickr-307903280-image.jpg&imgrefurl=http://www.fotopedia.com/wiki/Water_polo&usg=__D2IDhKVUN6fpGR9wmhFQlKoocF8=&h=53 2&w=800&sz=194&hl=bg&start=30&zoom=1&tbnid=tWvKBlq ck2i3mM:&tbnh=156&tbnw=208&prev=/images%3Fq%3Dwaterpolo%26hl%3Dbg%26biw%3D1276%26bi h%3D839%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10%2C755&itbs=1&iac t=hc&vpx=573&vpy=270&dur=3167&hovh=183&hovw=275&tx =164&ty=132&ei=7ukNTZCuOYifOpyZhJIJ&oei=4OkNTfbvOI Kx8gPDroGFBw&esq=2&page=2&ndsp=20&ved=1t:429,r:7,s :30&biw=1276&bih=839[/img]
Охх...нашия по математика такива лафове пуска, ама сега не се сещам...
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Днес по математикаа:
Госпожата:Тука е А тука е Бе
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
А! Сега се сетихх...доста е клиширано, но господина ни по БЕЛ като почва да говори " И сега затворете учебника на страница 52" (защото обикновено когато каже да го отворим, ние го затваряме и обратното )![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Господина ни по икономика си беше спукал гумата на колата и вика :
,,Тая година не ми е ден''
Нещо бяхме направили и госпожата по бел вика "това ми се случва за пръв път през живота ми и за втори във вашия клас"тя имаше и още един като я пита една моя съученичка нещо тя вика "не задавай въпроси на който сама не може да си отговориш"
![]()
![]()
>>DjBelev<<
В новото ми даскало госпожата ни по История е мн печена и ръси само бисери: "Валя чете книгата Facebook" А това е към едно момче: "Ти цял час ли ще мляскаш дъвка,да нямате после Енглиш за произношение?"Или пък: "Къде ти е учебника по история? Отлежа в къщи като червеното вино?" , "Георги,проспа си малдините..." И сега ни пита какво е Златен век и си отговаря сама: "Поркиване на златото в трезори и мазета?" И един път нали ни разказва урока и ни вика: "Великото преселение на народите е коридора на "Интелекта" [така ни се казва даскалото] в голямото междучасие" И един път не помня за кво говорхме и госпожата вика "И на мен ще ми е добре да излеза от час да си пийна едно изоспортче и един сандвич.." В класа имаме един Георги и тя вика: "Георги-Годжи" И пак ни разказва урок за едно племе-готи:"И това са готите-да не им викате готините"Иии нали ние учим немски и тя понякога ни говори на немски или пък на английски,направо ни разбива
![]()
А един път едно момиче от нашия клас беше взело една саксия с цвете от прозореца на класната стая и си я беше служило пред себе си и класната и вика: "Ша пасеш ли?"![]()
...
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Следна ситуация:
Имаме 1-ви час геогафия, предния ден сбараха една 8-класни4ка да свири на 1 деветокласник в тоалетната.В часа водми дискусия за случката
Ученик:Та те уронват престижа на училището.
Господина:Как ще уронват.То това си е направо Духовенство!
Г-жата по природа
Стига сте ъкали и АКАЛИ![]()
![]()
![]()
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3