- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учителски Бисери
Буквално ме разбихаПървоначално написано от aleks4600
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
госпожата по математика - е какво е това сега половината клас го няма, а другата половина липсва
![]()
![]()
![]()
тая по история прибири си чатала напред![]()
Много се смях на всичките бисери,които сте пусналиМалко от мен:
Химия.Ученичка:
-Господине,може ли химикалка?
-Що?!
-Ми защото моята спря.
-Ми тя и моята е спряла,ама си я нося за самочувствие.
Господина по математика:
-Не виждам мотив да се смеете сама!
Господина по музика:-И както знаете,нашето училище няма почти никаква реклама...
Ученик:-Не е вярно господине,вчера ни казаха в "Забранена любов"!
Господина по музика:-И да не съм чул,че знакът "диез" се ползва за изключване звукът на телефона!
Господина по математика:-Математиката е като гардероба ви!Ако той е подреден,вие си намирате всичко,ако не е .. не си намирате нищо!
Господин,на първата ни практика:-Вие сте от НГДЕК!Намирате се в действащ манастир!
Господина по ИТ:-Всъщност това е много лесно...опаа...
Госпожата по математика.Децата правят контролно.Тя вади някакъв тутманик и почва да си яде.Някъде от учениците се чува:
-Вкусно ли Ви е,ааа?
Лека захилване от страна на учениците,след това пълна тишина.Минават 5 минути.Госпожата:
-Вкусно ми е,дааа!
Господина по химия:
-Еей,ще ви разкажа един виц...ама като порастнете.
Госпожата по математика:-К`во ми се молиш тука,да не съм поп?!Има църква през две пресечки,ходи и се моли там!
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Имахме час по химия и стояхме 3ма на 1 чин влиза директора и вика вие защо сте на 1 чин 3ма и вика : - Георги бързо се изхвърли на задния чин
По математика .. Госпожата : - Сега взехме всички теореми , остана да вземем и другите
http://nagradite.net/Dreamy
Може ли да ми дадете точка моля !!!!!!!!
Григоре, ще те опъна на дъската !![]()
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
Значи едно момиче си е донесло банан и нали го изважда,обаче не започва да го яде,а пише името си върху него..
И:
- Момичето: "Защо ме гледате,сякаш не сте видели банан"
- Господина: "Аз съм виждал,ама ти явно не си - щом написа и името си върху него..Ти още малко ще поискаш да се возиш на него"..
Е едно момче вика:
- "...че тя вече се е возила...."
При което всички падаме на земята от смях,включително и господина..
- Господина - "То той го казва от личен опит..."
Сега не е толкова смешно,но само да бяхте там..![]()
Или пък - господина прави забележки,за да си извадим дъвките..Накрая се изнервя и вика:
- "Ако още веднъж направя забележка на някого за дъвките,ще ви ги напъхам в носа..Честно ви казвам.."![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Или пък госпожицата по Китайски език:
- "Утре ще вземем нАв урок.."![]()
- "Боли ме гласа"![]()
![]()
В час по биология :
Учителя: Учете бе ученици ...
Ние: Не ни се учи бе господине , трудна е тая биология
Учителя: Учете бе ученици , ще ви трябва когато излезете извън чужбина
Отворете си ушите ама казвам ви сериозно ако не сте ги изчистили с клечки за уши ама знам че на някои им трябва чаена лъжичка за да си извади ушната кал.- химичката КОЛЕВА
![]()
![]()
или ..
пак Колева: аз съм кат Наполеон , върша по 100 неща наведнъж!
или .. Щи дам микрофона на бялата дъска![]()
Изключете си телефоните не ме интересува с кои ще говорите ако ще и с осама бин ладен да говорите да организирате терористичен акт или с Джордж Буш не ме интересува !!
![]()
![]()
Господина по история, докато правим тест:
Пешо, отиди до пу*ката да ми вземеш нещо за пиене..
ама не се усеща, при което целия клас в няккъв истеричен смях, включително и господина.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
Български:"Звънецът ИЗБИ"
Математика госпожата се ядосва:"Ей,казвам ви!Хвърлям си маркера и си излизам" и някой се провиква "Само затворете хубаво вратата,че е хладно"
![]()
![]()
сещам се тоя по история:направо не знам какво да кажа вече
аз: ами по- добре нищо не казвайте тогава да не се изложите
по математика:"абе ТУПАНЕ за къф чеп си го сложил тоя минус бе" и му удря един зад врата и целия клас избухва
по френски СИП: последен час навнка тъмно и тая "абе вии коя смяна бяхте"
френски: госпожата: М що си там бе (беше се преместила на последния чин)
М: е тука съм бе госпожо
госпожата: а добре
госпожата пише забележка : 8, 11, 15 номер играят футбол в стаята по време на час, а 10, 5, 7 ги гледат
тая по италиански ни вика за физическо: аи с ЕКИПЧЕАТАТА пред салона
Нашатш по математика трябваше да ни връща тетрадките и вчаса някой я пита:
–Г-жо носите ли ни тетрадките?
–Ами някой казал ли ми е,че ги искате?
Или пък с моя съученичка минаваме и виждаме класната с която имаме следващ час и я поздравяваме докато отиваме в стаята.Звънецът обаче бие и госпожата идва чак 20 мин след началото на часа и ни се кара на нас двете:
–Абе вие тъпи ли сте?Що не ми казахте че имаме час бе?Аз длъжна ли съм всичко да помня?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тая по история:
Хитлер,Наполеон,то все същото...
Математика:
Ей значи!Някоя вражеска ръчица пак се е докоснала до дъската ми ! Колко пъти ви казах да не ми пипате дъската!
[имаше чертежи на дъската и някои малко ги беше изтрил...]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Госпожицата по китайски:
1.Разликата е различна
2.Боли ме болката
3.Два първи трети тона
"Държите се като плюнки"- учителка по чужд език![]()
Ученик : Господине, моля ви, не ми я пишете (забележката) . Моля ви, съжалявам, няма вече ..
Учителят: К`во ми се молиш тука бе? Да не съм ти поп?Ей я църквата по-надолу , следващия път ще взема един кръст и идвайте да съжалявате пред мен
![]()
Love is everything!
Днеска госпожата ни по Химия вика на две момчета от класа ни:"От миниалия път не сте млъквали да говорите" незнам дали се усети какво каза...
Тва не е точно бисер ама няма нищо.
Днес в час по ФВС:
Аз:Госпожо,ама аз да тичам ли?Имам мускулна треска от предния път и много ме болят мускулите.
Госпожата:Радвам се.
Аз:![]()
Госпожата:Това показва,че има ефект от тичането предния път.А тези които не са тичали сега нищо им няма.![]()
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
Господина по Музика: Кой е Бах?
Когато го каза, прозвуча просто брутално.![]()
тва цепиПървоначално написано от Rz3roR
![]()
![]()
Тва се случва на една приятелка
в часа по музика слушали някакви народни песни а тя взела слушалките и слушала песни от телефона госпожата я видяла и и казала дай си бележника и тя го дала и госпожата написала ''Слуша музика в час по музика'' то тва не е точно бисе,но дзз ...
и в час по История историчката разказва там
и пита това така ли е и всички мълчат и тя ДА ТАКАА ЕЕЕЕЕЕ![]()
Учителя ми по физика :
Ще ви предопредя за изненадващото контролно![]()
Госпожицата по китайски език:
"Хайде да спрем да говорим"![]()
Господина по БЕЛ:
"Дъвката в кошчето" слад това веднага се обръща към целия клас и казва: "Моля ви..Недейте да ме карате да се чувствам,все една съм в дам"![]()