- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учителски Бисери
моя син ми даде бележка на нея тишеше "мамо луд съм ям паркет" тъй , че айде яжте
Цяла нощ не спали те се.... унесоха бързо. - Г-жата по БЕЛ![]()
It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe
Първоначално написано от nepowtorima
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305
През последните няколко дни се бях заела да чета бисерите. Невероятни са. Много се смях.
Ето някой бисери от моите учители от последните 2 седмици.
Класната (по математика):
(влиза в стаята по АЕ) Къде е тази кокона Елизабет?
(после говори на Елизабет) Забранено ти е да мислиш! Тази работа не ти се отдава.
(Елизабет дошла с някаква тънка рокля на училище и класната вика на Иван) Като видиш Елизабет й кажи, че ще я убия.
(преди няколко дни отново) Къде е оназ кокондрела? Отиди цигари ли да пуши?
(после се кара на нея) Най-добре е да си седнеш на панталонитеи да учиш. По-добре да не използвам друга дума, че ще кажете "Госпожата говори глупости."
Дай й да яде, че тя може да превърти цял ден затворена тук.
- Той, Иван си е купил много (бирени фъстъци)
- За да ям по английски. (и реакцията на госпожата: О_О)
Ще получим повече отговори, отколкото сме в стаята.
(петъка казва на една съученичка как да обяснява задачите на други съученици) Ще ги учиш заедно. Събираш ги всичките... ама да донесат нещо за ядене. Така де, на празна маса ли ще ги учиш? Салатката, пийването... ама не говоря за алкохол.
Госпожата по БЕЛ:
След 13 номер кой е? 14?! Добре Миме.... (20 секунди чака) Ама аз не съм задала въпрос, а чакам отговор!
Руфадан... опа, аз исках да кажа Руфат и Рамадан.
От днес:
Е, той нали ви ги върна (контролните)? Е, за какво е тази поДправка?
Оооо, пък сега автографи ми искате!
"Инак всичко..." ех, загубих го сега (текста).
А чиновете отзад, дето спат, няма ли да говорят по въпроса?
Госпожата по АЕ:
Вие подреждайте изреченията, а аз ще разглеждам списанието.
- Какво значи avalange? (госпожата)
- Лавина. (ученик)
- Лагуна ли? (госпожата)
Твърдението е false. Вярно е.
- Кажи някои спортове със ски. (госпожата към Елизабет)
- Ъъъъ.... хокей.
От 5 минути гледам как Ивайло говори на Исмаил, и му писах забележка. А Исмаил ни отговаря, ни отразява. Ти на Исмаил ли говориш или на себе си?
Как се произнася mountain?![]()
(От днес) Те (корабите) са на много нива: над земята, под земята.
По музика:
(говори на Елизабет) Пут какво напрежение си поставена. (всички умряха да се хилят на "пут какво")
От днес:
- Госпожо...! (съученичка)
- Няма ма.
Кукузел... като козел.
(На контролното, което правихме, първи въпрос беше: Кои са основните места, където се равива проф. музика по нашите земи през Средновековието? А) оперни театри; Б) църквите и манастирите; В) дискотеките.) и момиче зад мен ме пита:
- Вики, на първо какво писа?
Аз на шега й казвам В) и тя го загради. После ми вика:
- Абе Вики, то В) е дискотеките. (и почваме да се смеем)
Отново класната:
Ивайло, иди да търсиш леля.... (той тръгва бавно) И гледай да се върнеш до края на часа. (5 мин. по-късно) Той сигурно ще се върне утре.
В 4 клас госпожата пише на дъската някаква задача и грешно й отговарят. Тя държи тебешира в дясната си ръка, и така го държи, че средния пръст е по-напред от другите. И тръскайки дясната си ръка към нас, тя ни вика:
- От втори клас ви уча на това, и вие все още не сте го разбрали. (при което целия клас се попика от смях)![]()
Госпожата по английски:
Прочетете си listening-а.![]()
Господина по англииски.Дежурния го пита:Господине, Да изтрия ли дъската.а тои вика: - Не!Аз ще я изтрия защото искам да жърша някаква физическа работа а не само да седя на стола.
И една ученичка са обажда и вика:Господине можете да стоите прави с нас цял час щом иската физическа работа.(бяхме наказани да седим прави целия час
![]()
![]()
![]()
![]()
госпожата по математика:
Гериии, пак си изяла някой член, Герииии
същата: аз съм госпожа Е., а това е таблооооо хаха гръх грух.
тоо по географияя:
едно момче с дъвка в час...
-Момчее идии се поклони ее тамаа-и му сочи кошчето
---
Иии виее шее си стоите тукаа в таа тъпа държава докато ас ще см в антрактида ии шее се грея наа тюленска мас и ше бъда гол и ще сервирам червей
---
Бее момчее бе престани да се въртиш бее.да не си обратеен
---
Такаа това е Южна Америкаа...ей тукаа Кулумбиияя..грозната Бети
---
В тези страни ее многоо студено..направо цифката ти ставаа на леед
---
Иии там имаа многоо хиликоптерии..аа даа бе кату в Дързост и красота къдету оня се хвърли от хиликоптераа (ние се смеем)..аа ъъмм не че го гледам тоя филм дее
Тая по английски:
Абе момиче кво си се ухилила кату радиатор
--
Ейй неме карай да се разхождам до теб защото ако дойда ше ти счупа ръцете и ще бия с тях
Тая по БГ:
Ние се смееме аа тяя - Дееца стига стее си играли с маратонкитеее..
---
каквоо ядетее..какво пак ядетее..- нищоо..- ее как нищо бее тоо вии пада от устата ама нищу..
Класната:
Айде да ви чуя ръцетее
Химичкатаа:
Ахх виее..ах вииее червейчеете..отровиихте ми живоотаа
---
Г-жо може ли до тоалетна
Кво ще праиш тама бее пак ли ще сии говорите с чистачаа
---
И така децаа..много см разочарована от вас..все пак не очаквах нищоо
Ше ве разгоня, ей! - даскалът по изобразително..![]()
Ба човек един мои приятел той учи в яворов в плевен ми дава бележника да го видя и отварям на забелешките и гледам "Стой заклещен в стол в час по ..." не помня точно къв час ама аз съсипах да се смея.![]()
![]()
закъснели сме за час, при което учителката възмутено казва: "Събличайте се и на дъската"![]()
... Чудесата все се случват там, където вярват в тях !!!...
Росен
Нашта по Физика:
Начи аз начи...
Ще изгоня свички и ще работя с останалите!
Питам я нещо по физика, "Не съм длъжна да отговарям на въпросите ви."
На един кретен от класа му писаха забележка "Седи до кошчето и си остри молива с аргумента че го болят краката, а на всичкото отгоре яде чипс от боклука!!!"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Госпожата по време на тест :
Чувам някакви гласове!
Константин:
Госпожо и аз ,но вече се лекувам!!!!
Katy Perry - E.t. ft. Kanye West... <3 ...I be so fa-a-ar up, we don’t give a f-f-f-f-ck
Забележка: Опасен вирус в 11г
Господина по География ( педал е 100% доказано ) - Ако не оправите ще ви оправя аз ! ВСИЧКИ ! ДО ЕДИН ! (класа сме 20 момчета )![]()
Една от нашия клас в час постоянно говори и господина по АЕ като я чуе че говори и казва: Айде блендърът пак се включи![]()
![]()
Един от моя клас чукаше по чина с химикала и господина по АЕ: Спри да чукаш, щото ей сега ще дойда и ще те начукам
По География: Щом учениците правят каквото си искат и аз ще правя каквото си искам.
По БГ като ни дава тестовете и вместо да каже "сега ще ви дам тестовете" тя казва "сега ще ви дам двойките"![]()
Не се рови в пепелта
Там няма да намериш огън
Знай свършено е с любовта
Щом вече казано е сбогом
Tъжни истории - Моя блог с тъжни истории.
От днес:
Г-жата по география: "... това помагало на фермерите.. " с ударение на второто "е"![]()
Целия клас се хили и тя: :Ма к'во се хилите, бе??"
![]()
По физика (г-жата е супер, мега, гига, адски зле..):
"Да не ти изтръгна тия системи от ушите!!" (слушалките имаше предвид)
Или веднъж пак тя като написа "мунитори" с "у" и "чуства" без първото "в".![]()
Този не е точно учителски ама нищо..
Трябваше да правим подробен план на "До Чикаго и назад" и аз питам всеки от класа: "Колко ти е дълъг??.." и въобще не се усещам..![]()
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
" ... да е толкова тихо че когато муха пръдне да я чуя " - господина по история![]()
Попитай ме щастлива ли съм ?
- да, поне в мечтите ..
Млъкни да говориш!- химичката
Ставай и са махай, за ко си ми- историка
Помня в 5ти клас имахме една госпожа, беше на около 30г най-много и почти всеки час излизаше и ревеше в коридора![]()
В 7ми клас химичката (мале тя много яко ни опраяше):
Калинчо, щи еба мамата![]()
Не стига че си грозна ами и тъпа![]()
аз: Госпожо, имате нещо червено по зъбите.
тя: Така ли, ей сега се връщам.
излиза за малко и се завръща:
тя: Малко лютеничка имах.
![]()
Днеска госпожата по английски : Ако не млъкнете всички ще ви изпратря вкъщи и утре без майка ви няма да ви пусна .Една от моя клас : Ако някой няма майка ??? Госпожата : Еми няма да идва на училище докато не си намери![]()
![]()
Така или иначе ни изгони всички и сега трябва да полагаме обществено полезен труд и то само защото целия клас без мен обсъждаха как ще завърши ,, Забраненият Плод ''
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
Правим контролно по математика и една е готова [тази ученичка не е добра по математика] и предава контролното на госпожата и тя казва:
-Малее, ама то тук няма нищо вярно.
-Ее, как да няма бе госпожо, нали името е вярно.![]()
![]()
![]()
Не се рови в пепелта
Там няма да намериш огън
Знай свършено е с любовта
Щом вече казано е сбогом
Tъжни истории - Моя блог с тъжни истории.