- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учителски Бисери
Какво смешно има в устройството на тялото? И ние го взимахме тази година, но имаше само 3-4 индивида, които се смяха. Според мен просто не сте дорасли още, щом се смеете на това...Първоначално написано от aleks98
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Значи имаме информационни технологии и аз си седя на компа пускам си скайпа и госпожата –имаш 2-ка - номер 18-ти ??????!?!?!? Попитах защо отговорът беше от скайпа се хващат ТРОЯНСКИ КОНЕ !!! ! !!![]()
изрично съм ви забранила да го пускате .
![]()
![]()
Химия: "Химията е навързана като свински черва"
Биология(към еднo момче): "В главата си като четината на прасе"
Физика: Кой номер е Г.?
Класа: Коя Г.?
Г-жата: Ми пети номер.
Класната: Нямам време да си губя времето с вас.
И пак тя: Единственото ми успокоение е, че часът ще свърши след малко.
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
в час по история- момче от моя клас хвърля боклук през прозореца...и Г-жата: В КОФАТА НЕ ПРЕЗ ТЕРАСАТА![]()
![]()
![]()
![]()
.. в час по бг. при класната - класната когато някой направи нещо заплашва с - ЩЕ СТАНА, но сега беше права и естествено каза ЩЕ СТАНА
![]()
в час по история- момче от моя клас хвърля боклук през прозореца...и Г-жата: В КОФАТА НЕ ПРЕЗ ТЕРАСАТА![]()
![]()
![]()
![]()
.. в час по бг. при класната - класната когато някой направи нещо заплашва с - ЩЕ СТАНА, но сега беше права и естествено каза ЩЕ СТАНА
![]()
Забравих още едно:
Музика: Ще дойда и ще....абе нищо няма да направя, ама ще дойда.
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
По Физика: Ириса определя цвета на ушитее![]()
.
Госпожата по АЕ почва да се кара на един, който е висок 1.50, а тя е най-малко 1.80, тръгва към него, хваща го за яката, а той започва да се дърпа и се опитва да бяга, тя: Не се дърпай, че днес дигнах един два пyти колкото теб! Леш. . целия клас почна да пляска
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Днес по АЕ господинът минава между чиновете спъна се леко от една оставена по встрани раница и казва приберете тая раница че ако падна вас ще ви боли .......
![]()
![]()
gospojata :
Kak predpo4itate da go napi6ete pismeno ili usno ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По физика към една съученичка: Тая година ще ти пиша 6, ама другата година ще взема една единица и ще ти пиша 4.![]()
![]()
![]()
nigga stole my bike
Веднъж бяха събрали всички класове,за да ни кажат за някакъе проект и на г-жата малко и куцаше разграничаването на думи,та изцепката беше: Мисълта се рее![]()
Господина по география към един съученик: Ще те ударя веднъж, ще паднеш три пъти и ще се удариш 5 пъти!
"Самолета скача с парашут"- Г-жа по български език и литература....
"Момченце/момиче ще ти шибна двойката" - Пак тя (всеки ден го чувам това нещо)
My Life--------
-----My choice
-------- ;]] ---
Бяхме ние в Гърция за няколко дена. И госпожите долу седнали в градината на хотела и ядат а ние горе в стаите на 1и 2 етаж и градината точно под нас. И едно момче плюе към госпожите и след малко се чува тая по български :
- А,заваля ;дд ...![]()
![]()
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Един път бяхме счупили един чин и го хвърлихме през прозореца ( на части ) и следмалко идва чистачката с част от чина и почна да ни бие яко и тогава дойде господина и взе пръчката от бабката (чистачката) и почна да ни бие и вика " - Магаретааа ши ви бичувамм " и напрао се спукахме от смях
Първоначално написано от LookAtMeNow
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Учихме няква формула по математика,забрайх кфа точно и така господинът пита една от моя клас
–Лили, ако през ноща дойда,събудя те и те питам как е формулата за...там кфот беше
и тя си казва формулата, и господинът
- А няма ли да питаш какво правя в стаята ти ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
класната:Извинявам се, без извинение![]()
друг път пак при нея правим контролно, прозореца отворен и се чуват птичките и тя само вика Абе, кой е пуснал музика, спрете я веднага!просто с тая жена много смях е имало
А веднъж в час по Биология не помня защо, ама целия клас се смеем като луди, че и госпожата с насс .. и тя цялата се зачерви от смях и имаше един дето мнн черен, ама мн .. и тя както се смее само му вика Извинявай, ама ти можеш ли да се изчервяваш![]()
I'm walking on the beach.. no money, but I'm so rich! I've got this world for me, everything is so free![]()
http://www.erepublik.com/en/referrer/cherenNegurbrat
Помогнете на България в битката с турция
Нашта класна (любимата ни госпожа) по БЕЛ :Оооо,извинявайте ученици, дала съм ви други отговори на тестовете без да искам!Дано не сте си проверили!Сега ще ви дам верните!
Ама тя почри всеки ден е заплес и нещо обърква и като стане време да ни провери тетрадките казва:Другия път няма да приема такива надраскани тетрадки!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Математичката:Утре ще ви дам контролно без предупреждение!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Just smile! ;]]
В час по химия нещо пак я бяхме ядосали (последен час беше) и тя: "Всички вън ! Махайте се !". Ниеи се гледаме тъпо и почваме да си прибираме нещата. След има - няма 10 мин., тъкмо тръгвме да излизаме и тая: "Къде си мислите, че отивате бе ?! Часът още не е свършил ! ВСИЧКИ ПО МЕСТАТА СИ !"
ама звънеца би и си тръгнахме
![]()
В немския мъжът не е човек.![]()
![]()
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
"Всички са на лице,един е наопаки"-информациологиста![]()
Щото аз се мъчих да драскам отдоло на стола :P
"Като израза лайно увито в целофан" -литература![]()
Разговор между мен и госпожата по математика:
Тя:Пишеш ли?
Аз:Да!
Тя:Не ми отговаряй!!!![]()
![]()
Госпожата по математика преподава нов урок:
-Сега искам всички да ме слушате много внимателно!Вдигнете си ръцете!
Целия клас си вдига ръцете(искаше да каже главите
)
Госпожата по математика пърди в час:
Целият клас започва да се смее.
Госпожата:Кое е толкова смешно?Кажете и аз да се посмея!![]()