Днес часът по история беше нереален! Тази учителка е невероятна! Първата изцепка беше на Гергана. Г-жата пита коя от европейските страни участва най-много в световния пазар или нещо такова. Гергана- САЩ! После започна да задава въпроси, които не са свързани с историята...Пита колко е площта на Африка, никой не знае, пита Катя и тя-Ами не знам. 300 млн. И г-жата:"Та това е 2/3 от площта на Земята", после пита кой е най-добрият по география и класът както винаги казва, че съм аз и аз "Ами не знам." След това г-жата ни казва да прочетем някакъв документ от учебника на не знам си коя страница и ние нямаме учебник, аз се обръщам да взема от момчетата и Стефан почна да ми овърта дали ще ми го даде, та аз взех учебника и г-жата ме видя. И ми задава отново някакъв въпрос, и аз се чудя от къде да чета, беше свъзан май с електричеството. Аз попитах "Какво?" и тя този път пита кой е най-добрият по физика и аз викам "Катя". Тя не знае за к'во изобщо става въпрос и каза нещо, свързано с АЕЦ, ТЕЦ и почнахме да се смеем...И даскалката:"Кое ви е толкова смешно?". Така, след това Катя ми казва нещо и г-жата "Не, не се заяждам, просто се опитвам да ви събудя." и Катя:"Ама аз кога съм казала, че се заяждате?". Г-жата: Не, нищо не си казала. Просто Христо говори толкова бързо, че...
Този час беше толкова смешен, че...