- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирката?!
Момичета как предпочитате да правите свирка на едно момче - със или без презерватив на члена му ?![]()
хахахахаха!!!! как с презерватив свирка е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
без,естествено![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
много ясно,че без![]()
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
Stiga idiotski temi. Estestveno. Nqma da si sloja prezervativ i tq da mi go lije prez nailoncheto. Aide gluposti.![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
А СПИН се предавал и чрез орален секс,така поне съм чел![]()
WTF ?!?![]()
прочети малко повече и ще видиш как точно става...Първоначално написано от тъжен веселяк
![]()
Първоначално написано от тъжен веселяк
![]()
![]()
![]()
Дааа, сиурно
![]()
![]()
![]()
We all have problems, mine are just more important than yours.
s
Бахтии и простите папагали.С много работи може да се заразиш от орален секс какво остава за СПИН.Първоначално написано от desidala
Абе кондома е направен от латекс и има кофти вкус .. ква е тая свирка с кондом ???![]()
Jedem das Seine!
Първоначално написано от ubuntu
![]()
Това беше мега яко
![]()
Jedem das Seine!
Сравнението е вярно ...момчетата усещат доста по малко с презерватив пък и вкуса на презерватива не е кой знае колко приятенПървоначално написано от ubuntu
![]()
Ами дори и да е така,свирка правя само на сигурни хора (партньора ми) така че не ми пука.А свирка с презерватив-Първоначално написано от тъжен веселяк
. Да лижеш гума блях.
![]()
![]()
estestveno 4e bez pone za tqh bez prezervativ e po dobre otkolkoto s prezervativ nqma da e s16toty yse6tane
Че можеш да се заразиш със СПИН (и не само) е вярно и ми е интересно колко от вас наистина познават партньора си... но това е тема на друг разговор. Иначе по темата - без.
blq blq blq dryn dryn dryn
Относно това за спин е прав "тъжен веселяк" не са ли ви учили в училищ ние специално имахме един час ни говореха за болести и как може да се предаде спин!...А относно темата съжалявам, но не мога да отговоря!...
![]()
НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!
Ti kak qdesh sladoled - opakovan ili razopakovan?Първоначално написано от malka_zapushalka
A qui