- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да разберем дали приятелят ни прави секс с друга ?
Как да разберем дали приятелят ни прави секс с друга ?
Какво ти пука когато говорят зад гърба ти… нали вървиш пред тях нека гледат гъза ти!
Nikak.Nqma nujda da razbirash. Povqrvai mi.
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Няма такъв начин......може да проверяваш смсите му ако се съмняваш в него, но и това не е гаранция...трябва да му се довериш пък каквото стане..
...
Ти много яко си се панирала. Я зарязвай дядото и си вземи някой по-млад, н който ще му става, ще те желае и ще правите секс всеки ден.
А иначе съм чувала, че ако мъжа е правил секс скоро, като му потопиш тестисите във вода, те ще изплуват на повърхността.
xahaxhxahxahxahxahxa тва последнотио ме разби, трябва да пробвам с тестисите си някой пътама да не земат да заплуват и по течението, че става лошо
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от miteto
BASI PRIOMITE
Е, в леген де.Първоначално написано от miteto
NAI-DOBRE KATO SPI MU GI TOPNIПървоначално написано от krem4et0
![]()
xaxaxaxa emi nqma kak
Той сам ще ти каже![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
вземи проба от чепа му![]()
![]()
![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Елементарно... Постави се на мястото на евентуалната друга...Първоначално написано от mishleto___
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
Единственият начин да разбереш дали гаджето ти изневерява, е да изпратиш СМС на кратък номер 1924 с текст HAY и името на гаджето ти!![]()
Левски шампион але але!
Mnogo zavisi ot momcheto.
Eating isn't cheating - Arnold
Ако намали вниманието си към теб. Наблюдавай го.. Колко често те е наричал с мили думи преди и сега. Има ли промяна в жестовете му от преди. Как се държи в дадени ситуации, има ли промяна.
Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!
Това с тестисите и водата ме уби! Просто си представете " Миличко, би ли си потопил топките в ей тоя леген. Искам да проверя нещо"
... а ако мъжа е хитър, ще е с тежести по топкитеПървоначално написано от CNN
![]()
Абе мацка като толкова се притесняваш просто го попитай ! Какво ще хващаш да му ровиш из смс-ите, да го шпионираш, да го разследваш, да му топиш топките във вода хахахха ( яки идеи). Казваш му да си ти каже точно и ясно. Ако е кръшкал значи не му пука чак толкова за теб и може просто да скъсате за да не те мъчи. Ако не е ... лошо за тебе, баси, толкова ли му нямаш доверие на тоя човек ?
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Омфг... няма как принципно.
Нооо, ако постоянно е изморен, спи му се и като цяло забележиш, 4е е престанал да изпитва каквито и да било сексуални вле4ения към теб, има върху какво да се замислиш определено...
![]()
Робинята на Quench
Е, може да е изморен и да му се спи и от много работа, учене и т.н. (нали?!)..Първоначално написано от SINDEL
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
НЯМА КАК ДА СЕ РАЗБЕРЕ, ЗА ЖАЛОСТ НА НАС - МОМИЧЕТАТА-.....![]()
Тя споделя в друга тема, че не правят секс с месеци.Първоначално написано от SINDEL
като го попиташГлупаво е да те лъже, а ако го направи сигурно ще разбереш