.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58

Град
    България

:(

Знаете ли кое е най странното. Това че се държи много яко с мен и няма за какво да се хвана. Държи се мило,мили думи и всичко е 6. Точно за това съм много обуркана и незнам какво става.
    Какво ти пука когато говорят зад гърба ти… нали вървиш пред тях нека гледат гъза ти!

еми то не пречи да се държи добре и след като е направил нещо, но никой не може да ти каже със сигурност защото не мисля че има пророци тук който да получават видения, а за това как да разбереш не можеш никак освен той ако не се издъни нещо а пък и може да няма време за секс или да има някакъв проблем нз

Re: :(

Цитирай Първоначално написано от mishleto___
    Знаете ли кое е най странното. Това че се държи много яко с мен и няма за какво да се хвана. Държи се мило,мили думи и всичко е 6. Точно за това съм много обуркана и незнам какво става.
    Момиче, щом ти е хубаво с него от какво се притесняваш? Положителните емоции са най-важното нещо в тоя живот. Стига си се притеснявала за глупости и се радвай, че го имаш . Всичко ще си дойде на мястото, успокой се Дръж се естествено и бъди щастлива.

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Kaто оная му работа мирише на друга слива,не на твоита
    +1 ima ne6to vqrno pone kato printsip ako ne bykvalno

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Омфг... няма как принципно.
    Нооо, ако постоянно е изморен, спи му се и като цяло забележиш, 4е е престанал да изпитва каквито и да било сексуални вле4ения към теб, има върху какво да се замислиш определено...
    Тя споделя в друга тема, че не правят секс с месеци.
    Ako ne pravqt sex s mesetsi e druga rabota. A i shto za vruzka e da ne pravish sex s mesetsi (osven ako ne ste dalech edin ot drug)!? Koi muj nqma da pravi sex s mesetsi ... v tozi sluchai mnogo qsno, che i izneverqva ili e mnogo zle toq ...
    Eating isn't cheating - Arnold

Иу

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Иу
    Do you speak Salsa? .......

Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    НЯМА КАК ДА СЕ РАЗБЕРЕ, ЗА ЖАЛОСТ НА НАС - МОМИЧЕТАТА-.....
    I momchetata... moqta fr. v momenta ne e pri men.. imame si doverie edin na dr. obichame se vsi4ko.. no vse pak me e strah da ne se iskyshi..
    tq kazva che nqma no.. za tezi koito se obichat istinski znaqt che strah vinagi ima.. daje shtqh da otvorq i az takawa tema....
    za jalost i az nz. kak moje da razberem :[
    i men me e strah dosta ot tova..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Омфг... няма как принципно.
    Нооо, ако постоянно е изморен, спи му се и като цяло забележиш, 4е е престанал да изпитва каквито и да било сексуални вле4ения към теб, има върху какво да се замислиш определено...
    Тя споделя в друга тема, че не правят секс с месеци.
    Ako ne pravqt sex s mesetsi e druga rabota. A i shto za vruzka e da ne pravish sex s mesetsi (osven ako ne ste dalech edin ot drug)!? Koi muj nqma da pravi sex s mesetsi ... v tozi sluchai mnogo qsno, che i izneverqva ili e mnogo zle toq ...
    Е, не е гаранция. В друга нейна тема писах, че дори и да й изневерява, ако тя го привлича, ако има сексуална тръпка и към нея, ще я пожелава, въпреки, че е правил секс онзи ден с друга жена. Според мен теорията ми се потвърждава и от нейните думи в тази тема:приятно им е да са двамата, разбират се добри, но вече тръпката е изчезнала. Това да сте мили 1 с друг не е достатъчно. В погледа ви трябва да се вижда огън, страст, желание.

Има и друга опция-той е доста по-възрастен от нея. С 18 години мисля. Просто е взел да я възприем като свое дете, което се нуждае от обич, закрила, но с което не е редно да прави секс.

Разбира се причините може да са коренно различни. Моята сестра с бившия си съпруг правеха секс 1 път месечно. Тя го е съблазнявала по хиляди начини, но той е лягал, обръщал се е на другата страна и е заспивал. Когато след хиляди молби го е склонявала на малко креватни забавления, сексът е бил 5 минути, без грам любовна игра, без никакво удоволствие за нея, с празен поглед лишен от всякаква страст при него. мотивът му е бил-не харесвам секса.

Разбира се те имаха и доста други проблеми и сега са щастливо разведени. Тя има нов приятел, с който наистина правят секс рядко(той е във Варна а тя в Свищов), но като се видят по нейните думи рядко стават от леглото.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от alksndr
    Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    НЯМА КАК ДА СЕ РАЗБЕРЕ, ЗА ЖАЛОСТ НА НАС - МОМИЧЕТАТА-.....
    I momchetata... moqta fr. v momenta ne e pri men.. imame si doverie edin na dr. obichame se vsi4ko.. no vse pak me e strah da ne se iskyshi..
    tq kazva che nqma no.. za tezi koito se obichat istinski znaqt che strah vinagi ima.. daje shtqh da otvorq i az takawa tema....
    za jalost i az nz. kak moje da razberem :[
    i men me e strah dosta ot tova..
    Точно тези, които са сигурни, че любовта е истинска, не се боят. Аз не се боя да оставя моя 1 сидмица в 1 стая само с развратни жени. И в тази ситуация той не би се изкушил и не би ми иззневерил. Не всичко е секс. Когато цената е да си с любимия човек или да го загубиш, много сериозно ще се замслиш какво правиш.

ako ima6e na4in da rabere6 dali ti izneverqva ili ne to samo edno bi bilo sig bi imalo mn po-malko dvoiki i o6te po-malko svadbi

xaxa mi az znam edin na4in i tva e pri pove4eto mom4eta kogato neste pravili skoro sex i toi nese zadovolqva redovno kogato go pravite spermata my trqbva ili da e pove4e ili da e po gasta ,a ako ne e kato neste pravi li sex zna4i 4e go pravi s dryga a i sa6to po samoto my jelanie za sex

Цитирай Първоначално написано от beb4eto0o
    xaxa mi az znam edin na4in i tva e pri pove4eto mom4eta kogato neste pravili skoro sex i toi nese zadovolqva redovno kogato go pravite spermata my trqbva ili da e pove4e ili da e po gasta ,a ako ne e kato neste pravi li sex zna4i 4e go pravi s dryga a i sa6to po samoto my jelanie za sex

Е да ама ако преди това е лъскал,спермата пак ще му е по- малко.Така че това не е гаранция, че е бил с друга !

Супер фен

А иначе съм чувала, че ако мъжа е правил секс скоро, като му потопиш тестисите във вода, те ще изплуват на повърхността.
    има логика !

Феминистка тема!
    Жените не сте някакви безгрешни ангели - вие много повече изневерявате от нас

По темата: Не може да се разбере разбира се, и това е хубавото
    80's METAL FOREVER IN OUR HEARTS \m/ ♪
    http://youtube.com/watch?v=Z1M-s-8TVBY

POST-GRUNGE FOREVER!

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Той сам ще ти каже

Da,be

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Той сам ще ти каже
    пхахаха вярваш ли си
    A.D.I.D.A.S.

В една враска е важно доверието и споделянето ,а ти като се самняваш явноо не е така и бих казала,че тази враска няма да има бадеще и както krem4et0 каза :Има и друга опция-той е доста по-възрастен от нея. С 18 години мисля. Просто е взел да я възприем като свое дете, което се нуждае от обич, закрила, но с което не е редно да прави секс.
    голямата разлика в годините ви си указва влиянието и както само се обеждаваш ,че неможе да имаш такава враска,а може той да има проблеми с ерекцията ,защо просто не си поговориш с него каде е проблема,защото ние тук няма как да знаем или да си намериш момче на твоите години ,което ще те задоволява максимално и ще имате общи интереси.

Град
    там някаде
    [quote="Sarabi*"][b]Абе мацка като толкова се притесняваш просто го попитай ! Какво ще хващаш да му ровиш из смс-ите, да го шпионираш, да го разследваш, да му топиш топките във вода хахахха ( яки идеи ). Казваш му да си ти каже точно и ясно. dA..dA i toi katy 4eli 6e si priznai... :P

Голям фен
    po belioto moje6 da poznae6...ako ste postoqno zaedno de..po deistviqta,po pogledite po mnogo na4ini ama ne se pritesnqvai se 6te razbere6 za tova ne ti trqbvat saveti .

Еми пробай да го притиснеш Кажи му примерно че са ти казали всичко ... как е могъл да го направи и некви такива и ако сам не си признае му кажи че просто си го тествала и се опитай да му обясниш по какви причини смяташ че ти изневерява ...

Град
    София / Бургас
    Сложи му катинар на пишката

Мега фен Аватара на Hilary_
    ми не може...то се усеща по нежелание...поведение...пита й го ако мислиш че ще ти каже макар че се съмнявам...но ако е така по добре го зарежи щом търси чуждо!

Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Иу
    Aaaaa ubi meee
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

УууУу отрежи му мъничкото инструментченце и си го сложи в буркан и нататък ти решаваш кфо да го правиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си