.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Въпросче

Въпросче

Някъде из този форум четох за изрусяване на космите по ръцете, но момичето казва че ги изрусява защото й са много къси и са малко.. При мене космите по ръцете ми не са за изрусяване, защото са по-дълги и тъмни.. Аз тъкмо мислех да си обезкосмя ръцете с кола маска, но прочетох и коментара на едно момиче, което казва на момичето което си изрусява космите, в никакъв случай да не ги епилира.. Та въпросът ми е дали да си премахна окосмяването на ръцете с кола маска или ще стане по-лошо.. ?

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    При всеки е различно .. Аз си ги махам с кола маска и съм много доволна, а една моя фр с епилатор - също е много доволна. Пробвай и с двете

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

еми нз аз си ги махам с епилатор и са ми супер гладки горе долу 2-3 седмици и тогава чак ми растът ама то при секи е различно ддз предпочитам епилатора :P ам в никъв случей не ги бръсни със самобръсначка че после лошо

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Като не ти е комфортно да имаш косми по ръцете, просто ги премахни чрез кола маска или епилатол.
    Няма какво толкова да стане, освен да имаш гладки ръчички.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    При всеки е различно .. Аз си ги махам с кола маска и съм много доволна, а една моя фр с епилатор - също е много доволна. Пробвай и с двете
    с кола маска не боли ли,защото аз искам да си направя,много съм космата,но ме е страх

лепенките на veet са страхотни...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си