- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се отпусна?
Хора,харесвам си едно момче от моя клас.Аз му признах чувствата си още преди време,обаче той ми каза че не изпитва същото към мен.След тази случка аз се отдръпнах от него но той започна да се мъчи да се сближим.Говори ми повече от преди,иска моите мнения,дори се закача но аз се дърпам и не го допускам до мен въпреки че още го харесвам.Незнам защо се получава така приятно ми е да си говорим но когато се мъче да се сближим аз се бягям и го отблъсквам.Не искам да става така,как да се отпусна за да общуваме поне нормално като приятели?![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
ам вържи се с едно въже за него![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
че аз кога съм казвал тъпи нещаПървоначално написано от m3ch3ncee
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
от какво пък толкова се притезняваш. Просто се отпусни и говорете двамата свободно на всякакви теми.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
пича е със здрави нерви, вземайте се и не му прави номераdi exodus of di case
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Не се притеснявай толкова много,главно не обръщай внимание на симпатиите си към него като нещо повече от приятел,ще го преодолееш,не се безпокой!Да не ти пука!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Thanks zasega !![]()
ако продължиш да се дърпаш рискуваш да изгубиш интереса му към тебе...![]()
Сигурно е казал не, защото го е срам да си признае, а сега се е отпуснал, след като е разбрал, че го харесваш.
Поне аз така мисля!![]()
аз си мисля.. че тряя да са земите и си заживеете щастливо не прави мойта грешка като се отдръпваш от момчето![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Сигурно е казал не, защото го е срам да си признае, а сега се е отпуснал, след като е разбрал, че го харесваш.
Поне аз така мисля!
Виж за това не се бях замислила !![]()
che k0ga ne siПървоначално написано от tuzaro
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Ние неможе да ти помогнем кой знае колко много сичко това зависи от тебе ... начина по който го приемаш ти го чувстваш сещаш ли се....просто си поговорете еидн ден малко...няма да те чака цял живот а и още повече че още го харесваш..само че има нещо друго - коагто имаш дадени симпатии към някого и той те резне ти вече губиш интерес към него по някъв начин а понеже след време сичко се връща той започва да те харесва само че....нещо не е като хората
Успех![]()
ами намали срама, просто като толкова си го харесвала и още го харесваш не виждам причина да се дърпаш.. всичко е заради срама.. просто се остусни, кажи си "щом другите могат, значи и аз мога" и говори с него и ще видиш как по този нчин всичко ще е наред и току-виж сте тръгнали...![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
хаха..виж сега как стоят нещата...докато ти си тичала след него и си му показвала,че го харесваш той изобщо не си е интересувал..обаче сега като не му обръщаш внимание той те гони..момчетата обичат по-недостъпните момичета..давай в същият дух...малко и той да се поизпоти преди да те спечели..знам,че странно звучи ама мисленето на момчетата никой не може да го разбереПървоначално написано от m3ch3ncee
![]()
Плюс идно . А между другото не е много сигурно колко са му здрави нервите , все пак , ако продължава така момичето може и да не издържи много ... :PПървоначално написано от Stamera
Хахаха точно така.. с една дума "гордост"Първоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
мъжете са най-горделивите същества на планеткта
ии кво си вика.. "оо тя сега ме харесва...чай' аз малко се напрая на важния... "
![]()
Обаче после като вижда че спираш да му се връзваш... иии колко лесно забравяли че са гордии![]()
Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
ehh... toz skapan sram. Nema li si druga rabota ami samo ni prechi![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
+1Първоначално написано от Stamera
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick