.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Как да се отпусна?

Хора,харесвам си едно момче от моя клас.Аз му признах чувствата си още преди време,обаче той ми каза че не изпитва същото към мен.След тази случка аз се отдръпнах от него но той започна да се мъчи да се сближим.Говори ми повече от преди,иска моите мнения,дори се закача но аз се дърпам и не го допускам до мен въпреки че още го харесвам.Незнам защо се получава така приятно ми е да си говорим но когато се мъче да се сближим аз се бягям и го отблъсквам.Не искам да става така,как да се отпусна за да общуваме поне нормално като приятели?
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ам вържи се с едно въже за него
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Умно

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от m3ch3ncee
    Умно
    че аз кога съм казвал тъпи неща
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

от какво пък толкова се притезняваш. Просто се отпусни и говорете двамата свободно на всякакви теми.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Град
    Шумен
    пича е със здрави нерви, вземайте се и не му прави номера di exodus of di case
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Град
    Terra incognita!
    Не се притеснявай толкова много,главно не обръщай внимание на симпатиите си към него като нещо повече от приятел,ще го преодолееш,не се безпокой!Да не ти пука!Успех!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Thanks zasega !

ако продължиш да се дърпаш рискуваш да изгубиш интереса му към тебе...

Сигурно е казал не, защото го е срам да си признае, а сега се е отпуснал, след като е разбрал, че го харесваш.
    Поне аз така мисля!

аз си мисля.. че тряя да са земите и си заживеете щастливо не прави мойта грешка като се отдръпваш от момчето
    Smile... Tomorrow will be worse...

Сигурно е казал не, защото го е срам да си признае, а сега се е отпуснал, след като е разбрал, че го харесваш.
    Поне аз така мисля!

Виж за това не се бях замислила !

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Умно
    че аз кога съм казвал тъпи неща
    che k0ga ne si
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Ние неможе да ти помогнем кой знае колко много сичко това зависи от тебе ... начина по който го приемаш ти го чувстваш сещаш ли се....просто си поговорете еидн ден малко...няма да те чака цял живот а и още повече че още го харесваш..само че има нещо друго - коагто имаш дадени симпатии към някого и той те резне ти вече губиш интерес към него по някъв начин а понеже след време сичко се връща той започва да те харесва само че....нещо не е като хората
    Успех

Град
    у вас ;]

Re: Как да се отпусна?

ами намали срама, просто като толкова си го харесвала и още го харесваш не виждам причина да се дърпаш.. всичко е заради срама.. просто се остусни, кажи си "щом другите могат, значи и аз мога" и говори с него и ще видиш как по този нчин всичко ще е наред и току-виж сте тръгнали...
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

Хора,харесвам си едно момче от моя клас.Аз му признах чувствата си още преди време,обаче той ми каза че не изпитва същото към мен.След тази случка аз се отдръпнах от него но той започна да се мъчи да се сближим.Говори ми повече от преди,иска моите мнения,дори се закача но аз се дърпам и не го допускам до мен въпреки че още го харесвам.Незнам защо се получава така приятно ми е да си говорим но когато се мъче да се сближим аз се бягям и го отблъсквам.Не искам да става така,как да се отпусна за да общуваме поне нормално като приятели?
    хаха..виж сега как стоят нещата...докато ти си тичала след него и си му показвала,че го харесваш той изобщо не си е интересувал..обаче сега като не му обръщаш внимание той те гони..момчетата обичат по-недостъпните момичета..давай в същият дух...малко и той да се поизпоти преди да те спечели..знам,че странно звучи ама мисленето на момчетата никой не може да го разбере

Цитирай Първоначално написано от Stamera
    Плюс идно . А между другото не е много сигурно колко са му здрави нервите , все пак , ако продължава така момичето може и да не издържи много ... :P

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    хаха..виж сега как стоят нещата...докато ти си тичала след него и си му показвала,че го харесваш той изобщо не си е интересувал..обаче сега като не му обръщаш внимание той те гони..момчетата обичат по-недостъпните момичета..давай в същият дух...малко и той да се поизпоти преди да те спечели..знам,че странно звучи ама мисленето на момчетата никой не може да го разбере
    Хахаха точно така.. с една дума "гордост" мъжете са най-горделивите същества на планеткта ии кво си вика.. "оо тя сега ме харесва...чай' аз малко се напрая на важния... "
    Обаче после като вижда че спираш да му се връзваш... иии колко лесно забравяли че са гордии

Цитирай Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
    ами намали срама, просто като толкова си го харесвала и още го харесваш не виждам причина да се дърпаш.. всичко е заради срама.. просто се остусни, кажи си "щом другите могат, значи и аз мога" и говори с него и ще видиш как по този нчин всичко ще е наред и току-виж сте тръгнали...

ehh... toz skapan sram. Nema li si druga rabota ami samo ni prechi
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от Stamera
    +1
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Град
    РЮАР

Само с бой !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си