Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
Цитирай Първоначално написано от m3ch3ncee
Хора,харесвам си едно момче от моя клас.Аз му признах чувствата си още преди време,обаче той ми каза че не изпитва същото към мен.След тази случка аз се отдръпнах от него но той започна да се мъчи да се сближим.Говори ми повече от преди,иска моите мнения,дори се закача но аз се дърпам и не го допускам до мен въпреки че още го харесвам.Незнам защо се получава така приятно ми е да си говорим но когато се мъче да се сближим аз се бягям и го отблъсквам.Не искам да става така,как да се отпусна за да общуваме поне нормално като приятели?
хаха..виж сега как стоят нещата...докато ти си тичала след него и си му показвала,че го харесваш той изобщо не си е интересувал..обаче сега като не му обръщаш внимание той те гони..момчетата обичат по-недостъпните момичета..давай в същият дух...малко и той да се поизпоти преди да те спечели..знам,че странно звучи ама мисленето на момчетата никой не може да го разбере
Хахаха точно така.. с една дума "гордост" мъжете са най-горделивите същества на планеткта ии кво си вика.. "оо тя сега ме харесва...чай' аз малко се напрая на важния... "
Обаче после като вижда че спираш да му се връзваш... иии колко лесно забравяли че са гордии