.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

А несподелената любов?

здр) знам че на ден се пускат много теми свързани с несподелената любов за това мисля да направим една и тя да е тази...как трябва да ве държи човек когато е влюбен а от другата страна не се отвръща със същите чувства?какъв е изходът ако наистина е влюбен?

Голям фен Аватара на unicorn_f
    ми и аз съм така ама сега се опитвам да го забравя и да не ми пука за него

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Де да знаех 0тг0в0рите на тези въпр0си ... щеше да ми е мн0г0 п0-лес0 сега ...
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Цитирай Първоначално написано от unicorn_f
    Иначе и аз се 0питвах д0 днес .. д0кат0 пак не се върна и не пр0вали всиччк0 .. т0з ч0век притежава някакъв чар к0йт0 ме дърпа към нег0... И к0лк0т0 и да съм му яд0сана и да си казвам че п0вече внимание няма да му 0бръщам ... т0лк0ва п0вече се сам0залъгвяам, защ0т0 кат0 ми каже нещо и забравям всичк0 .. и пр0дължавам да вярвам на лъжите му ... оххх ... направо тая люб0в е нещ0 т0лк0ва ужасн0, н0 и в същ0т0 време т0лк0ва прекрасн0 ...
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

az sy6to mislq 4e ima mn takiva momi4eta i vsqka se opitva da zabravi mom4eta,no neka pogovorim za dyrjanieto koeto shte e nai podhodqshto?da ne mu obryshtash vnimanie da se durjsih kak si se dyrjala ? kakvo trqbva da byde spored vaS?

Град
    Русе
    имам почти подобен проблем..Влюбена съм в момче от 4 месеца ии наскоро почнахме да си пишем по скайп по два пъти на ден ии супер ни е забавно..но той си има приятелка и не се знае какво ще стане (аз си чакам не искам да го стряскам.. ) ии попринцип мога да тръгна да го възприемам като приятел ии да си внушавам че абсолютно нищо няма да се получи но според мен не е тка а и според някои други хора тка че най-хубаво е самото момче да ви го обясни а и да говорите с приятели които да ви го кажат точно и ясно .. А аз естествено че ще се отдръпна ако тка въпросното момче иска дори и ще се опитам да го забравя макар че той е постоянно в мислите ми - като се събудя докато си мия зъбките докато съм на даскало докато съм навън докато спя.. Абе направо пълна трагедия особенно когато се сетя за приятелката му ии сълзите ми се стичат нвм.. приятна вечер на сички : ) ако има някой коментар по мнението ще се радвам да пише за да му го чуя
    Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Наеш ли къв е извода?5 месеца бех маймуна и скоро го осъзнах тоест преди 3...НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ Пии си бирата излизай с приятели по кафенца по молове магазини щуротии пиши си общувай изкарвай си хубаво ходи си по купончета и не се занимавай с глупости :P

ами момичета...за да сте интересни на 1 момче трябва да сте 1-жо недостъпни, а след това ..как да го кажа... по-нее?ателни в смисъл ..не показвайте прекалено чувствата си..бъдете по-загадъчни ..не позволявайте чувствата да надделеят защото после ще страдате...казвам го от личен опит...моят приятел се държи така с мен и...за мен е като Еверест..да го накарам да се разкрие пред мен..да покаже изцяло чувствата си...но той си знае неговото и не ги показва дотолкова..затова и ми е толкова интересен..и съм толкова влюбена...
    незнам дали ме разбрахте но... все пак съм влюбена (загубена)

Град
    у вас ;]

Re: А несподелената любов?

или да сваля човека, в който е влюбен.. или ако мисли че няма шанс... тогава просто да си намери друг
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Цитирай Първоначално написано от just_my_luck
    здр) знам че на ден се пускат много теми свързани с несподелената любов за това мисля да направим една и тя да е тази...как трябва да ве държи човек когато е влюбен а от другата страна не се отвръща със същите чувства?какъв е изходът ако наистина е влюбен?
    hah shto pa trqbva da ima ishod... obichai si q tq ne moje da ti zabrani Az pyk ne mislq da se mycha da q zabravq... Obicham da mislq za neq i osobeno da q vijdam v daskalo Znam che nqmam shans, no tva ne mi prechi da si q obicham taino

Град
    гр. Монтана
    Направи нещо да те забележи, но ако не ти обърне внимание... по-добре да се опиташ да го забравиш. Трудно е, но...

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ако от другата страна няма на лице чувства като моите..просто си казвам,че не ни е било писано с човека и продължавам напред..в живота съм срещата толкова по-страшни и тъжни неща,че спрях да се ядосвам за маловажните..продължавам напред и си правя кефа...

Град
    Hate City Sofia.

Цитирай Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
    или да сваля човека, в който е влюбен.. или ако мисли че няма шанс... тогава просто да си намери друг
    Същото...
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Цитирай Първоначално написано от heroine
    Цитирай Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
    Същото...

ако "свалиш" някой, значи не си усобено влюбен в него. по-скоро бих поговорила с човека от колкото "да го сваля" и ако не получа нищо от среща не бих ходила по други...

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
    Цитирай Първоначално написано от unicorn_f
    Иначе и аз се 0питвах д0 днес .. д0кат0 пак не се върна и не пр0вали всиччк0 .. т0з ч0век притежава някакъв чар к0йт0 ме дърпа към нег0... И к0лк0т0 и да съм му яд0сана и да си казвам че п0вече внимание няма да му 0бръщам ... т0лк0ва п0вече се сам0залъгвяам, защ0т0 кат0 ми каже нещо и забравям всичк0 .. и пр0дължавам да вярвам на лъжите му ... оххх ... направо тая люб0в е нещ0 т0лк0ва ужасн0, н0 и в същ0т0 време т0лк0ва прекрасн0 ...
    syshtoto se slu4va i s men naistina e mn bolezneno
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Цитирай Първоначално написано от bubinka-_-
    ами момичета...за да сте интересни на 1 момче трябва да сте 1-жо недостъпни, а след това ..как да го кажа... по-нее?ателни в смисъл ..не показвайте прекалено чувствата си..бъдете по-загадъчни ..не позволявайте чувствата да надделеят защото после ще страдате...казвам го от личен опит...моят приятел се държи така с мен и...за мен е като Еверест..да го накарам да се разкрие пред мен..да покаже изцяло чувствата си...но той си знае неговото и не ги показва дотолкова..затова и ми е толкова интересен..и съм толкова влюбена...
    незнам дали ме разбрахте но... все пак съм влюбена (загубена)
    М, по принцип е хубаво да показваш отвреме на време чувствата си, но иначе съм съгласна с теб

За да те обичат не трябва никой да се прави на недостъпен...така е глупаво...не можеш да накараш някого да изпитва нещо към теб,при положение,че няма такова желание..

... ТАКА ПОЗНАТО
    АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?! там е отговора... не в сайта... !!!

Голям фен
    Град
    sofiq
    При мен незнам дали беше несподелена любов или незнам ...Втора година незнам какво да правя и как да го забравя...Тази моя история всякаш няма край... да обичаш невъзможната любов тва описва моята история трудно се лекува несподелената любов

Цитирай Първоначално написано от simba007
    При мен незнам дали беше несподелена любов или незнам ...Втора година незнам какво да правя и как да го забравя...Тази моя история всякаш няма край... да обичаш невъзможната любов тва описва моята история трудно се лекува несподелената любов
    nemaga da vi razbera zashto iskate da zabravite??? Az pyk ne se mycha da zabrava daje i ne iskam da se otreka ot chuvstvata mi nishto che sa nespodeleni
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

трябва да се държи така както му идва отвътре

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    трябва да се държи така както му идва отвътре
    Добра идея...

То и при мен беше една трагедия преди две години. Отдавна спрях да мисля и да обичам онова момче, което не заслужава и една сълза пролята за него. Но всичко остави толкова траен отпечатък върху мен, че до сега след толкова мн време ми създава проблеми. Той беше първата ми любов и то несподелена. Какво мога да кажа още... сякаш съдбата ми е да съм сама...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    То и при мен беше една трагедия преди две години. Отдавна спрях да мисля и да обичам онова момче, което не заслужава и една сълза пролята за него. Но всичко остави толкова траен отпечатък върху мен, че до сега след толкова мн време ми създава проблеми. Той беше първата ми любов и то несподелена. Какво мога да кажа още... сякаш съдбата ми е да съм сама...
    poznato mi e
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Град
    РЮАР

Кухнята....ножа....вените.... Край на проблемите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си