- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Какво трябва да правя за да ми дойде спермата
Какво трябва да правя за да ми дойде спермата на 15 съм и нямам
Mii nz ne sum mom4e nito puk nqkuf profesionalist, no mislq 4e ni6to ne moje6 da napravi6 osven da 4aka6![]()
The Prodigy = The legend!
Няма начин пич трябва да си налееш![]()
С възрастта би трябвало да дойде.Но пък ако толкова много се притесняваш, отиди на лекар и задай всичките си въпроси.Гледам си пуснал и друга тема за кожичката на главичката...Отиди и питай всичко.
пи4 нз по принцип до кога е "нормално" да ти доди спермата ама според мен ти е късничко (ако съде по мен)ама все пак престраши се и отиди при специалист за да не се тревожиш излишно .... мога и да греша
nqma zna4enie momi4e mom4e pri wsi4ki polojeniq ....:P
to e kato menzisa ne moje6 da go kontrolira6 imam edna priqtelka det e na 16 i o6te ne i e do6lo no tq ne se pritesnqva 6tot maika i bila kat neq.NO ako vse pak se pritesnqva6 idi na lekar tam 6te ti pomognat ili uspokoqt![]()
Мй според мен не е мн нормално на 15 да нямаш спермаА по-добре се посъветвай с лекар или с баща си!
Otidi na lekar!!!Ne e normalno na 15 da nqmash sperma!!!
Аз съм на 15г. но имамспоред мен трябва да изчакаш. Но и блъскай по-често
![]()
![]()
Абе ако имаш едни неща, като топченца на гърдите точно където е зрънцето след като се махнат там тея топченца (като се пипнеш ще ги усетиш), след като се махнат тогава би трябвало вече да имаш гориво за децата
Поне така знам, аз ги имах някъде между 13-14г възраст зависи от организма на човека също. Та ако нямаш до няколко години вече незнам отиваш на лекар той да казва вече
без да та е
![]()
BMW -> Beautiful car!!!