.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Любовта сасипва сичко... ;(

Хора не задалжавам никой да чете таз тема написах я ей тей...шот ми са насабра много... ОК! Сичко беше много добре като бях малък...Нямаше ги шибаните чувсва беше много по различно и много по яко...Но сега... Имам много приятели и почти сички са от женски род... Преди 3 години се запознах с момиче и станахме best fr... Преди няколко месеца се запизнах с друго момиче и сащо станахме бест фр... Преди няколко седмици се запознах с друго момиче и сашо станахме бест фр... и ко стана ся.. 1во ми призна момичето което се запознах преди месеци...и кат станахме сичко се прееба нш не е сащото...и сме "гажета" ся. След това ми превдложи приятелката ми от преди няколко години....не изках да я обидя каза ми аз те харесвах от самото начало ноо ме беше срам да ти кажа....за да не я обидя приех....След това днес излязохме с приятелката ми която познаам от няколко седмици (тя най ми допада) ии тя сащо ми призна... И мисля чре имам чуства кам послдното момиче...ноо вече никога няма да е сащото с другите две....просто любовта им прееба сичко няма да сме фр никога шот кат ги отрежа няма да сме толкоз близки... ;( хора не зная..просто за ко тяяя има любов най-гадното нещо тя сасипва сичко ;( (бтв на 14 поти 15 сам). Тфа е мн гадно когато пшриятелството се преварне в любов...просто ужс... Загубвам сичките си приятели ;(... А има и 4та ама тя за сека не ми е признала.. хора нз тези са 4те на които най мн даржа....но понякога даже и не си мия забите след като се целувам с едната и отиа да го пр с другата (Т.Е. става много барзо на 30 мин...) не изпитвам нищо ноо...хораа нз гадно ее просто...чуствам се че загубих приятелите си зако е тази тъпа любов... ;( бахти ако я нямаше птеш да е мн по якоо... ;(

Фен Аватара на lussi
    Град
    sf
    Доста сложна каша си забъркал бе. Защо не мислиш когато приемаш предложенията на момичетата?
    Може би трябва да последваш сърцето си а това май значи последното момиче ( доколкото съм разбрала разказа) защото така поне с 1ната ще си начисто, може да опиташ да запазиш добри отношения с другите 2 макар , че вероятно няма да се получи и все пак помисли хубаво, защото все пак това е момичето което познаваш най от скоро и това може да ти изиграе лоша шега. Не бързай с решението, обмисли го хубаво.

Успех и дано постъпиш правилно, ако ли не - животът е пред теб, само на 14 си, имаш толкова мн време и възможности.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Като бях малък беше яко нямаше чувства...колко яко .. верно...ето защо и сега си ми е яко след сичките бози...просто поттисни чувствата в себе си

ми брато ако харесваш 3-тата тръгни с нея и сподели на другите две че си си харесал много едно момиче и така . Ако наистина те харесват няма да ти попречат да си щастлив, а и плус това пак ще си остянете френдс на 100 %

хмм ами какво да ти кажа...на твоето мнение съм...просто неможеш да си представиш колко съм плакала заради прословутата любов...но тя е както ужасна така и толкова сладка...неможеш да се отървеш от нея каквото и да правиш .. винаги ще я има..но всичко (особено на твоята възраст) е до време..няма да си с 3-тата завинаги...но пък приятелството ти с предните 2 е заминало..обаче не смятам че за това трябва да се обвиняваш защото те са поели риска да те загубят като приятел като са признали чувствата си..ама..момичета сме другото,което исках да ти кажа е... "с това момиче станахме най-добри приятели...после след еди си колко време и с онова момиче станахме най-добри приятели...после с трето..4,5 и т.н. " мн е важно да знаеш,че човек в живота си има може би най-много 1 истински приятел..а какво остава за НАЙ-ДОБЪР... няма такова нещо...когато пораснеш ще разбереш и надявам се ще можеш да отличаваш ПРИЯТЕЛИТЕ от ПОЗНАТИТЕ ... много трябва да се пазиш и внимаваш...на тази възраст..никой не ти е приятел..а за приятелството с момичета сам се обеди,че не се получава... бъди спокоен не се изнервяй излишно..всичко ще е супер само трябва да знаеш какво искаш...!
    КЪСМЕТ

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ха ха. То любовта ако преебаваше само т'ва... любовта е най - преебаващото нещо на света, бе, хора хъхъ. Не се обичайте ! Няма да забърквате каши !
    Чакай сега... ама и с трите ли ходиш сега ?
    (Не ти дочетох поста, сори )
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

ти пък държиш на 3-те ли там 4-рите и ги въртиш бахти милия дето си това ли ти е превързаността към тях!ами казваш им държа много на теб но само като приятелка изтъркано да но си е така не е просто някакво клише да разкараш даден човек ... аз ако бях на някоя от твойте приятелки щях да съм по-доволна на това от колкото да ме лъжеш ... ако кажеш истината вярно няма да е същото ама сега както си ги оплел тея конци ... не знам ама ти си постъпил много гадно ... сега не мислиш ли че ще си променят мнението в по-лош аспект към теб ?
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Град
    у вас ;]
    еммм съдба... такъв е живота.. свиквай..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Re: Любовта сасипва сичко... ;(

Цитирай Първоначално написано от nikoi_si
    Хора не задалжавам никой да чете таз тема написах я ей тей...шот ми са насабра много... ОК! Сичко беше много добре като бях малък...Нямаше ги шибаните чувсва беше много по различно и много по яко...Но сега... Имам много приятели и почти сички са от женски род... Преди 3 години се запознах с момиче и станахме best fr... Преди няколко месеца се запизнах с друго момиче и сащо станахме бест фр... Преди няколко седмици се запознах с друго момиче и сашо станахме бест фр... и ко стана ся.. 1во ми призна момичето което се запознах преди месеци...и кат станахме сичко се прееба нш не е сащото...и сме "гажета" ся. След това ми превдложи приятелката ми от преди няколко години....не изках да я обидя каза ми аз те харесвах от самото начало ноо ме беше срам да ти кажа....за да не я обидя приех....След това днес излязохме с приятелката ми която познаам от няколко седмици (тя най ми допада) ии тя сащо ми призна... И мисля чре имам чуства кам послдното момиче...ноо вече никога няма да е сащото с другите две....просто любовта им прееба сичко няма да сме фр никога шот кат ги отрежа няма да сме толкоз близки... ;( хора не зная..просто за ко тяяя има любов най-гадното нещо тя сасипва сичко ;( (бтв на 14 поти 15 сам). Тфа е мн гадно когато пшриятелството се преварне в любов...просто ужс... Загубвам сичките си приятели ;(... А има и 4та ама тя за сека не ми е признала.. хора нз тези са 4те на които най мн даржа....но понякога даже и не си мия забите след като се целувам с едната и отиа да го пр с другата (Т.Е. става много барзо на 30 мин...) не изпитвам нищо ноо...хораа нз гадно ее просто...чуствам се че загубих приятелите си зако е тази тъпа любов... ;( бахти ако я нямаше птеш да е мн по якоо... ;(
    може би тя е съсипала и правописа ти

Мега фен Аватара на iiirish
    лапешка му работа. първо на първо защо все се буташ при момичетата като знаеш, че си им симпатичен като цяло? и второ на второ: никой не те принуждава да се целуваш със всяка, която ти признае, че те харесва
    ама какво се учудвам и аз на 14 другояче не можеш да мислиш дори и да искаш

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    лапешка му работа. първо на първо защо все се буташ при момичетата като знаеш, че си им симпатичен като цяло? и второ на второ: никой не те принуждава да се целуваш със всяка, която ти признае, че те харесва
    ама какво се учудвам и аз на 14 другояче не можеш да мислиш дори и да искаш
    Бре... аз ли съм зле, времената ли се промениха, или на 14 не съм си и помисляла да се целувам с 15 момчета?
    А ти спри да правиш глупости, то с мрънкане само не става...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си