Хора не задалжавам никой да чете таз тема написах я ей тей...шот ми са насабра много... ОК! Сичко беше много добре като бях малък...Нямаше ги шибаните чувсва беше много по различно и много по яко...Но сега... Имам много приятели и почти сички са от женски род... Преди 3 години се запознах с момиче и станахме best fr... Преди няколко месеца се запизнах с друго момиче и сащо станахме бест фр... Преди няколко седмици се запознах с друго момиче и сашо станахме бест фр... и ко стана ся.. 1во ми призна момичето което се запознах преди месеци...и кат станахме сичко се прееба нш не е сащото...и сме "гажета" ся. След това ми превдложи приятелката ми от преди няколко години....не изках да я обидя каза ми аз те харесвах от самото начало ноо ме беше срам да ти кажа....за да не я обидя приех....След това днес излязохме с приятелката ми която познаам от няколко седмици (тя най ми допада) ии тя сащо ми призна... И мисля чре имам чуства кам послдното момиче...ноо вече никога няма да е сащото с другите две....просто любовта им прееба сичко няма да сме фр никога шот кат ги отрежа няма да сме толкоз близки... ;( хора не зная..просто за ко тяяя има любов най-гадното нещо тя сасипва сичко ;( (бтв на 14 поти 15 сам). Тфа е мн гадно когато пшриятелството се преварне в любов...просто ужс... Загубвам сичките си приятели ;(... А има и 4та ама тя за сека не ми е признала.. хора нз тези са 4те на които най мн даржа....но понякога даже и не си мия забите след като се целувам с едната и отиа да го пр с другата (Т.Е. става много барзо на 30 мин...) не изпитвам нищо ноо...хораа нз гадно ее просто...чуствам се че загубих приятелите си зако е тази тъпа любов... ;( бахти ако я нямаше птеш да е мн по якоо... ;(