.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Много тънки вежди

Проблема е че имах що годе нормални вежди,ма нз какво ме прихвана се искам тук да скубна,там да скубна,да станат по-тънки и зех че мнохо ги изтъних,та сега Аз си се харесвам,не мисля че е прекалено,но майка ми като почне да ми крещи "погледни се на какво си се направила.." и се чувствам ужасно Как да ги направя по-дебели,трябва ли да чакам да си пораснат или какво??Много мразя да ги чакам да растат,щот като почнат да избиват косъмчета и стои мн зле.. А има ли някакви моливи за вежди,чувала съм,но не знам как се ползват.10x
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Има да влизаш в един козметичен магазин и казваш молив за вежди и ще ти покажат цветове близки до твоите...а иначе слагаш няколко пъти и ще се научиш не е трудно

emi to ima pri4ina horata da imat vejdi kofti e kato sa mn tunki 6toto ti pravi 4eloto mn golqmo ili prosto e stranno da gi nqma! is4akai da porasnat a do togava si slagai malko moliv. molivi za vejdi ima vsqkakvi, prosto izberi cvqt kolkoto se moje po-blizo do tozi na vejdite ti i leko go sloji tam kudeto ima nujda.

ок ще си взема.А къде точно се слага,под веждата ли?

Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Ами не просто си рисуваш върху твоите вежди...правиш си форма каквато на теб ти харесва

една приятелка си ги минава отгоре с черен пастел (за рисуване) и седи сипер яко и естествено пробвай ако искаш
    Не съм надута,а просто съм разглезена

Цитирай Първоначално написано от Yanichka
    Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Ами не просто си рисуваш върху твоите вежди...правиш си форма каквато на теб ти харесва
    ем аз така направих един път и една фр каза че не се слага така че стояло смешно..

И аз имах подобен проблем преди време, и аз си мислех, че са ми добре веждите, въпреки, че всички ми казваха обратното
    Както и да е, пораснаха и сега внимавам повече
    Като погледна някой стара снимка... там няправо нямам вежди
    Споко, след няколко седмици ще се пооправят
    Иначе, по едно време пробвах да слагам и молив, но нещо не седеше добре
    "МаЛцИнА зАсЛуЖаВаТ СъЛзИтЕ тИ, а ТеЗи, КоИтО
    гИ ЗаСлУжАвАт, нЕ тЕ кАрАт дА
    пЛаЧеШ."

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Купи си молив специално за вежди. Ако си русичка - сив на цвят, ако си с тъмна коса - черен, а ако си червенокоса - кафяв. Рисувай отгоре върху косъмчетата , а ако имаш пропуски, запълвай и тях, но в никакъв случай не променяй формата си чрез молив.

Цитирай Първоначално написано от Yanichka
    Има да влизаш в един козметичен магазин и казваш молив за вежди и ще ти покажат цветове близки до твоите...а иначе слагаш няколко пъти и ще се научиш не е трудно
    +1

Супер фен
    Първият път, когато си ги изкубах......бяха страхотни, а сега какво направих - и аз не знам. Съсипах си ги и с нетърпение очаквам да се оформят, че да ги оправя.

малеее и аз преди 2-3 месеца се бях оскубала доста и съученичките ми казваха че са прекалено тънки и майка ми крещеше подобни неща ама сега се оправиха.. не съм си слагала молив защото едно момиче от даскалото ми си слагаше и изглеждаше супер искуствено..

Пробвай с черен молив въпреки ми че ми се струва комично.И все пак щом ти си се харесваш кво слушаш майка ти...Но тъй като допускам че може ти да си заблудената питай няколко приятелки какво мислят по въпроса.

Супер фен
    emi 6te trae6 da ti porasnat 6te ide6 na kozmetik vmesto da si pravi6 experimenti
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от marina star
    emi 6te trae6 da ti porasnat 6te ide6 na kozmetik vmesto da si pravi6 experimenti
    Не съм си правила експерименти,ходих на козметик,нищо не направи,ядосах се и реших сама да се оправям..

Град
    непостоянно
    Ако държиш да си слагаш молив слага се по следния начин: цвета как да си избереш едно момиче беше писало по-горе;взимаш молива и почваш на малки леекички щрихчета да го слагаш по посока на растежа на косъмчетата, можеш да сложиш малко на празнините, ако има такива. След това взимаш една мека четчица и ги минаваш отгоре за да обереш излишното и да не седи изкуствено
    Не пробвай да им променяш формата с молив, ще приличаш на клоун. Успех
    We are all dead people in vacation, but still we dance

98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Град
    Русе
    И аз първия път като ги оскубах почти нямах вежди
    но ги изчаках да пораснат и ги оформих и сега са добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си