Predvaritelno iskam da se izvinq za latinicata, ama v momenta ne moga da pisha na kirilica, a pyk kirilizatoryt na foruma mi se gubi neshto...
Ta taka... imam problem. Dnes po edno vreme antivirusnata mi (Avast!) se razvika, che imam zarazen file. Tova stana kogato se opitah da startiram Mozilla Firefox. Zarazeniqt file beshe newdll.dll v WINDOWS\System32. Ok, ne e za pryv pyt da mi izskochi virus, kazah da go iztrie, sled nqma 5 sekundi pak pishti, pak triq, pak pishti, i pak, i pak, i pak... Kazah mu da go "premesti v kletkata", kakvoto i da oznachava tova, i se uspokoi polojenieto. Da ama ne. Sqdam taq vecher, a da smenq ezika na BG da pisha, ne shte. Polzvam FlexType po princip. Mychih go malko, pak ne shte. Zatorih Flex Type, poneje si misleh, che greshkata e v nego, no kogato se opitah da go startiram pak mi kaza, che mu lipsva file newdll.dll (Predstavete si!). Preporycha mi da preinstaliram FT i az nali sym poslushna - preinstaliram. Da ama kato stigne do edno polojenie v instalaciqta i reve - zarazen file, diagnoza Malware (?!), ne moga da prodylja i pak syshtite izpylneniq. Hm, dobre, shte polzvam kirilizatora na Windows... da ama ne! BG Phonetic kategorichno otkkazva da se zaredi, prichina - qvno syshtata. Inache grycki, nemski, srybski, vsichko zarejda normalno shto gode, nashenski ne shte. I taka, v momenta sym s edna gola latinica i strashno se iznervqm.
Blagodarq na tezi, koito imaha nervi da prochetata celiq toq roman na shliokavica, i ako moje nqkoi da pomaga, shtoto ne mi se iska da preinstliram Win-a za takava glupost.
P.S. Ako moje nqkoi mod, ili prosto nqkoi, da se hvane i da mi prevede temata na kirilica, shte sym mu mnogo blagodarna