.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Град
    еверест
    аууууууууу душички той я зарязал и тя тръгнала с друг е ДОБРЕ ДОШЪЛ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ!! тука всичко живо ебе и заебава и мъжете и жените гледат едни от други и по еднакви няма как да станат,кво изобщо си праиш труда да мислиш ,толкова е елементарно ако ти не я беше зарязал тя щеше,тва просто е част от шибания живот, и ся вече почнал да мисли нашия за кво тя била излизала с някъв друг ми ти кво искаш да прай уе пич?да седи и да реве до края на живота си ли?!?! я земи се стегни и я остави да си живее живота и ти си живей твоя..виж кат одъртееш и кат минеш 18те тогаа вече може да си мислиш за сериозна връзка и ако си някъв мега късметлия може да уцелиш някоя на която ше и пука за теб и в същото време няма да е кварталната "жрица на любовта" ае ся бягай на лов за зайци и стига си мислил за глупости
    .::If I seem bleak, well, you’d be correct
    And if I don’t speak, it’s ’cause I can’t disconnect::.

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт
    Цитирай Първоначално написано от heroine
    Може би на инат го е направила.
    дам може от инат наистина : )

Lord Give Me A Sign

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Re: жени - неможе да ги разбере човек ..

Цитирай Първоначално написано от ViLLa*07
    така .. скъсах с гаджето си мин седмица тя мн плака и така нататък , но на другия ден беше с някъф там и аз и викам "еи Ку*во кфо праиш с тоя ма и ден не е минал и хоиш при други парцал скапан ... " та се питам тфа на инат ли го е направила или просто няма сърце ...
    А, и ти кво ? Май си доволен, че си я нарекъл курва и, че е плакала? Е, тва не ти прави чест, поне да се беше държал на ниво...

Животът е адът описан в Библията!

от инат, поздрави я от мен хубаво ти е натрила носа!!!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

мда то се вижда наистина колко е била сериозна в чувствата си щом още на другия ден е с друг (най-малкото това значи, че момчето е било вързано още преди това) а това че плаче не означава, че не може да живее без теб просто след такова нещо на човек му става кофти каквито и чуства да има към другия.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Мога да кажа само едно нещо:
    Евала на момичето!
    Ако го е направила без да се замисля къде си гледал ти като сте били гаджета,ако го е направила нарочно за да те дразни,браво на нея,успяла е щом си и посветил цяла тема.
    И какво те интересува че била излязла с едикои си.Били сте гаджета,вече не сте.Не тя е скъсала с теб,а ти с нея такаче нямаш право гък да и кажеш пък камо ли да я обиждаш.Тя не е твоя собсвеност като сте гаджета камо ли пък сега.Добре ти е натрила носа,а ти си се проявил като простак.Сам си си виновен.А това че си дете никои не ти е виновен.Като сте скъсали няма да ти ближе гъза я.И престанете най-накрая с тия теми през три дни-момичета не можеш да ги разбереш,момчета не можеш да ги разбереш,всички момичета са курви,всички момчета са говеда.Ебаси и междуполовите борби за надмощие,кой е по лош и безчувствен от другият.Във всяко стадо си има мърша,както при мъжете така и при жените.

добре ти кфо очакваш като си скъсал с нея ? да си седи в тях и да реве ли...мн ясно че ше си хване ново гадже пуу начи някои момчета са мноо зле

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Both sux . EOD
    The Spark

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    пфф темата трябваше да бъде "Мъже...прасета", какво си се разпсувал това че си скъсал с нея да не очакваш че ще целува земята която си ходил ти да не се мислиш за Господ случайно че да и диктуваш с кой да движи и какво да прави или се "кефиш", че е плакала по скоро ти си без сърце смотаняк такъв

emi sujalqvam mnogo ama az imam 4uvstva kum neq kak da reagiram na situaciqta az prosto podivqh.. ako celta i e bila da me drazni- postigna q ...
    Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!

Цитирай Първоначално написано от ViLLa*07
    emi sujalqvam mnogo ama az imam 4uvstva kum neq kak da reagiram na situaciqta az prosto podivqh.. ako celta i e bila da me drazni- postigna q ...
    Чей са.. Имаш чувства, а си я скъсал??
    Тъпак...

Супер фен Аватара на Qnchety
    И кво кат толко бързо си е намерила друг?

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Ти да не очакваш цял живот да плаче за теб????А и нали сте скъсали ..Егати лапешката история
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Сори пич ама като имаш чувства към нея никой не те е карал да се правиш на велик и да късаш с нея.Пък и не знам колко чувства имаш.Аз на твое място не бих могъл да изрека тези думи на момиче към което имам чувства независимо каква е.В твоя случай е вярно правилото:Кой каквото си направи сам,никои не може да му го направи.

neznaete kakva e situaciqta za da me pliuete ...gore opisanoto ne e vsi4ko i tq vuob6te ne e "angel4e" ... e qsno 4e az sum si vinoven do nqkade i znam 4e ne trqbva6e da i govorq oniq ne6ta no ne sum go o4akval ot neq ... tolkova vreme zaedno ...
    Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Еми нали сте скъсали вече..почини си,успокой се..и ще си намериш друга
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Аз не обичам да давам харктеристики на хора,които не познавм и не те плюя,но казвам едно нещо.Като не е ангелче,радвай се че си се отървал,а като имаш толкова големи чувства към нея трябва да си готов и на компромиси и понякога да си отдолу колкото и това да мачка мъжкото ти его.
    Ти не знаеш какво искаш.Хем не била ангелче пък хем си имал чувства към нея въпреки че ти си този,които я е скъсал.Защо ли ми се струва че чувствата ти не са толкова силни колкото че те е яд че е тръгнала на следващият ден с друг.С тази си постъпка изобщо не е погалила мъжкото ти его и не не направила това,което искаш т.е. да те оплаква и да ти се моли.
    А ако някои те е посъветвал да скъсаш с нея за да се вразуми може само на него и на себе си да се сърдиш,това е нож с две остриета,може и да се вразуми,но може и да направи като при теб пък даже и от инат просто да те дразни и като вижда че се стягаш познай от първи път кои е психическият победител.Да,разбира се че тя.

Голям фен
    Хахаах ти луд ли си ,или просто си на 13 годинки или просто си от село ,или всичко на куп ? Много ясно ,че като не е с теб ще се забавлява момичето ,ти да не си някакъв много специален ?Или като скъса с теб трябва да е 40 дни в траур? Я пий една студена вода хахаха
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си