Как може само ми кажете?!?!
11 месеца наближават.Бала и е след няколко седмици,а тя да ми звънне и да ми каже искам да се разделим понеже си отвратително същество.
Да обясня за кво става дума.Значи 11 месеца съм с тва момиче на линка в графа подпис.Дано се вижда линка. И така де какво ли не съм правил за нея през това всичкото време.Като е болничка ходя купувам и сокчета натурални ,екзотични плодове и тем подобни.За 14 февруари и пратих куриер в даскало точно в часа по немски да и поднесът цветя със подарък пред целия и клас.За 8-ми март и подарих медалион с букет цветя.Само букета струваше 20 лв. Виждате ,че пари не жаля или поне не жалех за нея.Само след 2 дни на 10-ти тя имаше рожден ден.Тогава и купих пак голям и скъп букет с обици точно като медалиона.Обарнах града за 2 дни,но и направих тази изненада.На моя рожден ден.Да логично е,но можех и по леко да се размина но нали пак е за нея.Закарах я в една от най скъпите пицарии в града и там направихме солидна сума.Но без да му мисля си платих и си изпратих приятелката с такси до тях понеже и стана студено на излизане от ресторанта.Сега си накупух дрехи за близо 500 лв за бала и и тя сега ми се обажда и ми вика,че днес като и съм и дал едни дискове съм се бил закопал.Тоест случило се е диск на който е една бивша.И от там вече лицемер ми вика какъв ли не лъжец ме изкара.Сякаш кой знай какво е станало.Аз тия дискове дори на представа си нямах,че са още здрави.Кофти до колкото се карахме днес стана така,че се разделихме.Тя все си мисли,че я лъжа и има друго момиче.Кво да прая да не и званя повече докато не разбере какво е загубила м?
М/у вчера се върнах от нощна 15 часа работа умирах за сън,но като и звъннах да я чуя само и като разбрах че е на центара а като видях какви облаци се пускат.Без да и казвам нищо станах от леглото както щях да спя отидох на центара и си я прибрах с колата.А точно като влязохме почна да вали като изведро.И тя има нахалството да ми каже,че хоикам по други.Бих ли хоикал по други след като правя толкова за нея не мога да я разбера.А и да кажа,че има дни кадето не си лягам след работа само и само да сме заедно с нея повече време.Бележки от моя личен лекар ходих и дори се изпокарах с него за да и взимам на нея бележки за да може да се оправи в училище със закъсненията и отсъствията който тя проспиваше редовно.Абе какво да кажа просто толкова се раздадох,че сега не мога да се събера от пърчетата на който съм разпилян