- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- жени - неможе да ги разбере човек ..
така .. скъсах с гаджето си мин седмица тя мн плака и така нататък , но на другия ден беше с някъф там и аз и викам "еи Ку*во кфо праиш с тоя ма и ден не е минал и хоиш при други парцал скапан ... " та се питам тфа на инат ли го е направила или просто няма сърце...
Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!
Ми кво да ти кажа...опасявам се че си се занимавал с дете :P Предпоалгам нищо инттересно и различно не си видял в нея..фактите сами говорят бро...несе занимавай с деца![]()
Абе мъжете щото много ставате...пък и може да и е приятел момчето аз имам супер много приятели и кво курва ли съм по тази логика...добре че сте скъсали че ако така говориш на момичетата![]()
Никва жал само така!Ти се правиш на добър опитваш се да си мил и т.н. те ти се качват на главата...айде там майакта родата и довиждане.Ако мога да ти услИжа с нещо др път викай!Първоначално написано от Yanichka
Mi nesi kurva (osven ako nese ebesh s polovinata si priqteli) koito sa ti priqteli ama 100% iskat da te ebat xaxaПървоначално написано от Yanichka
![]()
В процес на обработка!!!
Въйй не...След като си я зарязал кфо ти пука на другия ден с кой е и кфо прави...хем не искаш да си с нея хем и държиш сметка след тфа...Момчето може да и е било приятел може и да е било повече от приятел кфо те интересува тебе...Нали вече не ходите?![]()
![]()
![]()
моляяя?? защо да е ку*ва?? защото си я зарязал и момичето иска да те забрави ли??? еми браво на нея че е излязла с друг, какво искаш да си играеш с нея ли? да я зарежеш а тя да остане монахиня?? за едно момиче да забрави момче най лесния начин е да забрави за съществуването му, да тръгне с друг.. като толкова ти пука за нея или като толкова неискаш да е с друг и това те дразни тогава да не си я зарязвал![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
+1...нямаш никакво право да й държиш сметка......Първоначално написано от From Hell
![]()
Щом ТИ си я оставил тогава какъв е проблема...Момичето може да се опитва да те забрави ти какво искаш да стои в тях и да оплаква връзката ви и това, че си я оставил, да се пита къде в нея е грешката ли?Това момче може да и е приятел пък и да и е нещо повече не я виня!Ти нямаш никакво право да и казваш нещо още повече да я обиждаш...Май съжаляваш, че сте скъсали...ама проблема си е твой!
...
Може би на инат го е направила.![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Моето мниение е,че ако наистина е имала някакви чувства към него,никога е нямало да тръгне с някой друг...след ден,ест.Съвсем не е това най-благоприятният начин да забравиш някого.А за какво са били сълзите..?Напълно детска постъпка,не казвам,че не трябва да е с друг,но,моля ви...1 ден..това показва само колко е била сериозна в отношенията си
А към авторът- пич ,оправи начина си на говор,приятелски съвет![]()
Ти сам си си отговорил... "жени - не може да ги разбере човек ..." Еби и майката![]()
А ти какво право имаш да наричаш момичето така? И какво си мислиш? Че като си я зарязал и тя трябва да спре да живее и само да си мисли за теб? Нещо си сбъркал... Момичето иска да те забрави и ако начина е да излезе с друг, тогава какъв ти е проблема... Та нали ТИ си я зарязал...
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
а теб случайно да не те е яд че си я видял с друго момче ?![]()
![]()
![]()
![]()
Какво да ти кажа брат...малко си изпростел.Може да ти е било кофти,ама като си се изцепил така селски да не мислиш,че ще и повлияе.Остави я да се радва там.
Ти нали за това си я зарязял,за да си продължи живота без теб,но явно си решил,че ще е сама,оооо не,грешиш,приятелю!Да си и държал сметка докато сте били заедно,сега от къде на къде го правиш,какъв си ти-просто поредния бевш.Горкото момиче,трябвало е тя да ти тегли чертата щом имаш такова отношение към пола!
това да не е някакво чувство за собственостти си я зарязал все пак
someone else...
Both...dude she is bitch. Хем е нечувствителна...и най вероятно не и пука вече а "любовта" не преминава и не се появява за ден...но пък може и да страда о0т синдрома каквото си е мое тряя да мое forever...
nqma surce....pove4eto na na6i godini nqmat. I az taka, hodih si s edno momi4e, obi4ah q pove4e ot vsi4ko i tq go znae6e, vinagi se opitvah da se deurja dobre s neq nikoga ne sme se karali i tn....i edin den ni v klin ni v rukav mi vika pove4e ne se zanimavai s men i sled tva o6te na su6tiq den se bila natiskala s nekaf drug i se opitvali da trugnat...az mu pisah nali da vnimava i 4e 6te go zaebe i toi ne i vurza i posle sled 3 dena pak s drug...i taka...a su6toto vreme tvurde6e 4e me bila obi4ala. na vsi4koto otgore posle iska6e da sme "samo priqteli" za da moje da mi se podigrava o6te pove4e a az kato pop si q slu6ah kakvo mi govori i i vqrvah....a tq samo si igrae ebatiПървоначално написано от ViLLa*07
plus tva prez celoto vreme mi go natriva v nosa, ne eprimerno da trugne da se zanimava s drug i da si mul4i a tq naro4no da mi e krivo mi go kazva...
nemat surce jenite i tva si e....gledat samo da si igraqt s nas i se opitvat da napravqt vsi4ko vuzmojno da ni e gadno![]()
САМО ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ!!!
Както каза,сигурно е ку*ва е и затова се сваля на всеки...
имаш нужда от книга "Какво искат жените" май а?така ми се струва,ти кво ще си правиш кефа а тя да страда нали...пфПървоначално написано от ViLLa*07
Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)
naro4no go e napraila,po toq na4in sa opitva da ta narani,hah,kat si pomislq i az sam pravila tva,no naro4no,ne ta e zabravila,prosto se opitva da te narani,za da razbere6,4e i ti si q naranil,kat ste skasali
А теб какво те интересува с кой е, след като си скъсал с нея. И от къде на къде пък и к*рва ще и викаш. Ти си скъсал с нея и тя сега в манастир да влезе или да се самоубие заради теб. Нямам думи просто.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
еми аз няма кво да кажа освен чее повечето маже и жени са такива боклуции абе нямам думи ..... еднакви са всички
бият им шута и на др ден вече с др се натискат и мажете и жените са такива безчувствени
да се оправят
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough