Цитирай Първоначално написано от ViLLa*07
така .. скъсах с гаджето си мин седмица тя мн плака и така нататък , но на другия ден беше с някъф там и аз и викам "еи Ку*во кфо праиш с тоя ма и ден не е минал и хоиш при други парцал скапан ... " та се питам тфа на инат ли го е направила или просто няма сърце ...
nqma surce....pove4eto na na6i godini nqmat. I az taka, hodih si s edno momi4e, obi4ah q pove4e ot vsi4ko i tq go znae6e, vinagi se opitvah da se deurja dobre s neq nikoga ne sme se karali i tn....i edin den ni v klin ni v rukav mi vika pove4e ne se zanimavai s men i sled tva o6te na su6tiq den se bila natiskala s nekaf drug i se opitvali da trugnat...az mu pisah nali da vnimava i 4e 6te go zaebe i toi ne i vurza i posle sled 3 dena pak s drug...i taka...a su6toto vreme tvurde6e 4e me bila obi4ala. na vsi4koto otgore posle iska6e da sme "samo priqteli" za da moje da mi se podigrava o6te pove4e a az kato pop si q slu6ah kakvo mi govori i i vqrvah....a tq samo si igrae ebati plus tva prez celoto vreme mi go natriva v nosa, ne eprimerno da trugne da se zanimava s drug i da si mul4i a tq naro4no da mi e krivo mi go kazva...

nemat surce jenite i tva si e....gledat samo da si igraqt s nas i se opitvat da napravqt vsi4ko vuzmojno da ni e gadno