.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Така прочетох горните мнения и ето мойто - Да има хора които съчетават приятното с полезното т.е ебат се и се учат едновременно с това, ок това си е ваша работа, друго имах в предвид. Не става въпрос и за педерасчетата руси и котенцата. И кремчетата. Имаш приятел/ка хоп ебете се ХОП хубаво ви е заедно ХОП скъсвате. Ок файн, и са кво?? Кълнеш се в любов на някой зарязваш го после и просто ей так всички става минало и не ти пука вече ? Това не е ли някакъв фарс или как да го нареча. Или пък - скъсваш някой/я и след 2 дена пак тичаш при нея щото разбираш ква кофа си и колко нема кво да праиш ако не киснете заедно. Това за мен е някаква пародия, пародия да , в която имах късмета да участвам... not .. и Какво да ви кажа - некфи дето ми твърдят, че да изпитваш любовни болки било хубаво - еми лъжат. А и кога стана признак на това, че си голям, факта че си тръгнал по някава си и нямаш време за един свестен вц3. И друго - тийн живота бил пушене, пиене, секс. Ахаха ок, може би за някои, но ако погледнете някоя свестна държава(имам предвид в която хората имат достатъчно пари да си живеят живота с кеф) така си карат живота 20+ годишните. Ибахти пичоете. Яд ме е не че си тровите живота, не ми пука ми за вас, яд ме е че такива като вас рушат и мачкат по - умните от тях и наща мила родина един ден ще се управлява от 30 годишни ходещи трупове с п**ки като пещери от е**не и рак на белия/черния дроб.

Re: Голема Любовна Тема

Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Цитирай Първоначално написано от BaiboCo
    Ма са като съм на 15 и половината ми ден преминава в даскало, другата половина да уча и кво - остава ми 3/4 часа свободно време на ден, като се има предвид факта, че съм 2ра смяна.
    Няма какво да се тръшкаш... мен знаеш ли как ми премина живота от пети до дванадесети клас?

(Да кажем че съм втора смяна)
    6:00 - събуждане(е, да - позволявах си понякога да се излежавам до 6:15... вотря смяна бях, по дяволите), душ, ядене
    7:00 - пълна бойна готовност - учиш за каквото имаш да учиш през деня. Ако нямаш да учиш или се справиш по-бързо, преговаряш миналите знания.
    9:00 - отлепяш към частните уроци(понеделник, сряда и петък - математика; вторник и четвъртък - английски)
    12:30 - връщаш се от частните уроци, ядеш, поемаш въздух.
    13:00 - училище
    19:20 - училището свърши, започваш да креташ към вкъщи
    20:00 - даваш отчет за постигнатият напредък през деня, ядеш.
    20:30 - частни уроци по физика, билогия или химия(понеделник и сряда - физика; вторник и петък - химия; четвърък - биология).
    21:40 - прибираш се от частните уроци, имаш свободно време до към 23:00(разбира се, ако можеш да мръднеш след това)

Събота:
    8:00 събуждане
    9:00 частни уроци по немски език
    13:00 прибираш се от скапаните уроци, ядеш
    14:00 подготовка за частните уроци по математика(даааа, тя обичаше да казва "в събота и неделя имаш повече време, ще ти дам повече домашнички...")
    18:00 Прекъсваш каквото правиш, имаш време до 20:00 да правиш ама каквото си поискаш. Освен да се самоубиеш.
    20:00 даваш отчет за постигнатият напредък през деня. Ако е незадоволителен, продължаваш да се опитваш да постигнеш напредък до 23:00. Ако е задоволителен - можеш да правиш каквото си пожелаеш дотогава.

Неделя:
    7:00 събуждане
    8:00 засилено обучение по физика. Болка.
    12:00 евентуално ти се дава почивка за обяд
    12:45 продължаваме с физиката.
    16:00-17:00 Мозъка ти е на каша, искаш просто да легнеш, за да може той да заеме идеална форма по черепа ти.
    20:00 Будят те за да дадеш отчет за напредъка си през деня. Ако не е задоволителен...(well, you know...)

Понякога имах щастието да разчупя графика с олимпиада или състезание. В 11-ти и 12-ти клас бях щастлив когато родителите ми ми позволиха да тренирам всеки ден в зала(22:00-23:00).

нещото което исках да отбележа е че всички в тая наща умрела държава мерят улиците и броят пейките и влизат по 2 пъти на седмица в час
    Да, познавам такива. Мечтите им се ограничават до това да работят като сервитьори/ки и барман/ки. Усмихвай им се докато ти сервират поредният коктейл. (Аз поне така правя) Другият ти вариянт е да се присъединиш към тях, ако толкова много те влече. Избора си е твой.

еми те кво друго да правят освен да се ебат и да пият и пушат
    И те са хора, и на тях им се иска. Пречат ли ти нещо? Както казах по-горе - свободен си да се присъедниш към тях при желание

дайте мнение защо толкова много се вгеясаха сички хора и трагнаха да ми говорят за любов докато мама още им пере гащите
    Човека е любопитно същество. Помниш ли когато за първи път си видял самолет например? Беше доста впечатляващо за мен. Още го помня - МиГ 21, приличаше на бойлер със заварени криле. Теглеха го със стар социалистически трактор, който заглушаваше всичко наколо. Беше в ранните години на демокрацията(91-92), вероятно са го предавали за скрап. Седмици след това не спирах да говоря за него и исках да гледам още самолети. И до ден днешен, понякога отивам на една язовирна стена, заставам някъде посредата и чакам, гледайки залеза. Около седем вечерта прелитат - двойка МиГ 29, ниско над земята. Не мога да скрия усмивката на лицето си когато ги видя. Особено ако помахат с криле. И любовта впечатлява хората, особено младите. Кара ги да я търсят, а когато я загубят, да започнат отново да я търсят. "Е****то"(както го наричаш ти) е производна на любовта.(висша математика, фтв)

Още въпроси? (критики не приемаме )
    ТООООООООЛЛЛЛКОООООООВААА АА Е ПРАВВВВВВВВ!!! И Верно родителите ми викат учи ся.. да мое после да живееш незнам кво има да живееш до 25г. (когато устаналите дундуркат по 2-3 деца и ба4кат в някой шивашки цех) ти ще си все още в университета.. за да мое после да ти правят хляба на тебе не ти да гледаш откаде идва..и как се прави.. абе ужас.. Всеки който иска да постигне нещо в живота тряа яко да натиска.. Сестрата е студентка втора година .. учи висШШШШШШШа Химия.. и като си спомня колко уроци колко теми на изуст е научила.. и имаше на парвия изпит 5.40 и не я зехаа.. а на втория имаше 4.60.. бахти.. влезе от третия път.. по-малкия ми брат ся е 5 клас.. в момента даржи МАТУРИ!!!! .. искат да ни правят вундеркини за тва и 90% от хората се отказват и предпочитат ся да си поживеят а после цяяллл живот да се трепят кат луди..!
    НЕ СЪЖАЛЯВАЙ за избора си че си предпочел училище..

Няма какво да се тръшкаш... мен знаеш ли как ми премина живота от пети до дванадесети клас?

6:00 - събуждане(е, да - позволявах си понякога да се излежавам до 6:15... вотря смяна бях, по дяволите), душ, ядене
    7:00 - пълна бойна готовност - учиш за каквото имаш да учиш през деня. Ако нямаш да учиш или се справиш по-бързо, преговаряш миналите знания.
    9:00 - отлепяш към частните уроци(понеделник, сряда и петък - математика; вторник и четвъртък - английски)
    20:30 - частни уроци по физика, билогия или химия(понеделник и сряда - физика; вторник и петък - химия; четвърък - биология).
    21:40 - прибираш се от частните уроци, имаш свободно време до към 23:00(разбира се, ако можеш да мръднеш след това)

Събота:
    14:00 подготовка за частните уроци по математика(даааа, тя обичаше да казва "в събота и неделя имаш повече време, ще ти дам повече домашнички...")
    18:00 Прекъсваш каквото правиш, имаш време до 20:00 да правиш ама каквото си поискаш. Освен да се самоубиеш.
    20:00 даваш отчет за постигнатият напредък през деня. Ако е незадоволителен, продължаваш да се опитваш да постигнеш напредък до 23:00. Ако е задоволителен - можеш да правиш каквото си пожелаеш дотогава.

Неделя:
    16:00-17:00 Мозъка ти е на каша, искаш просто да легнеш, за да може той да заеме идеална форма по черепа ти.
    20:00 Будят те за да дадеш отчет за напредъка си през деня. Ако не е задоволителен...(well, you know...)

Понякога имах щастието да разчупя графика с олимпиада или състезание. В 11-ти и 12-ти клас бях щастлив когато родителите ми ми позволиха да тренирам всеки ден в зала(22:00-23:00).

BaTE ..tfa 4e na tebe roditelite sa ti bili tolkova vziskatelni si e tfoi problem.. mom4eto do nqkade e pravo osven toza za lubovta...No e mn prav za tova 4e 70% ot u4enicite ne vlizat v 4as pu6at piqt .... Na4i novoto ni pokolenie ne si murda prusta za da u4i i posle za6to ni bila propadnala durjavata 6to takova 6to onakova..awe q vzemete se ogledaite da vidite koi e edin ot glavnite faktori.... A i mg nemoa da vi rabera za6to nqkoi kato pusne nova tema koqto i dr put q e imalo si4ki mu ska4ate se 1 i az ne znam kfo..nali sammi kazvate 4e saita e to4no zaradi tova
    "ПрИяТеЛи ЕфЕкТнИ....ПрЕдАтЕлИ пЕрФЕкТнИ"

Тая тема я направих с цел да е смислена и да се обсъди даден проблем, а не да си говорим за целуфчици и сички да си дават съвети за по-добро правене на св**ки.

Град
    Shove IT
    Яба УоУерите налазиха...

Вовбг е религия

Събота:

Неделя:

Luda rabota!Ot tolkova u4ene ,naistina ka6a v galvata...Moeto mnenie e da si izbere6 edno na4inanie i da si go sledva6,a ne 100 ne6ta!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Бумп ве изроди

Голям фен
    Абе вие бе,вие сте хора без личен живот
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    Абе вие бе,вие сте хора без личен живот
    Za koi se otnasq po-to4no?

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

......
    МиГ 21, приличаше на бойлер със заварени криле.
    ......

И Що тея буламачи дето ги спамят трябва да пишете в тях а не тук

Град
    Благоевград
    Върни ми 45-те секунди живот!
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    CucAgMuH, какъв е тоя график,бе? Всяка минута ти е била заета с урок по някакъв предмет. Боже, нямам думи, как се издържа това?

А иначе по темата....да,до някъде си прав,но това че вече никой не влиза в час си е за тях,не бива това да е проблем за теб. Бъди свободен ,прави каквото си искаш и гледай животът ти да не мине , възмущавайки се от действията на хората.
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

za parvite izre4eniq imam samo 3 dumi4ki - DA GO DUHA6
    ostanaloto ne go pro4etah i ae da ne sporim ko se e e*al i ki ne

Град
    In Devil's Castle
    CucAgMuH ,не говорех за такъв късмет...едва ли ще мога точно да го обясня...1во,едва аз си взех изпита с късмет,защото ми се падна нещо по-лесно ,а и защото си разбирах нещата..изкарах отлична оценка,а почти не бях учила,но това е без значение..става въпрос за любовта...аз не съм се влюбвала,ама все ми се иска да съм,защото това прави живота по-интересен...и това,че човек не се е влюбвал,не означава,че трябва да отрича любовта...
    someone else...

Ами така е ,ама някои хора изпитват любовта и не се е*ат напрекъснато,както и да пушат и да ипедерастеят,няма нищо лошо ,момче да се влюби в някоя ,не виждам абсолютно нищо лошо.
    Знам,че няма време за срещи такива работи поради причината,че си имаме собственото ежедневие.Училище,учене,ра ота.
    Все ще се намери време за 1 среща.А,до държавата ни,така е,има все повече и повече пропаднали хора,но нека се радваме,на възпитаните и добри хора. :

Град
    София
    Това, което описваш е твое виждане за нещата и никой не може да каже дали е 100 % вярно и така става! Винаги имаш избор, ако тези неща които наблюдаваш не ти изнасят, сменяш компанията и търсиш хора с твоите интереси
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Само не мога да разбера, какво е това класифициране на 18- и 18+. Не знам кой ви излъга, че щом стигнете тази възраст автоматично ставате по-умни, по-зрели, по-отговорни, по-организирани... това се гради с времето и навършването на една възраст не може автоматично да ви промени настройките на мозъка.
    Всичко се свежда до осъзнаване на това, кое ти е важно за момента. Да предположим, че са и гаджето и ученето. Прибираш се от училище, учиш си това, по което трябва, после се виждаш с гаджето и готово. А не да си клатиш краката до 8 часа и накрая да кажеш 'Абе дай да се видя с Пешо, пък утре може и да ми се размине в училище'.
    Не разбирам къде е проблема?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Вярно, че всеки сам си избира как да си живее живота (в доста случаи как да си го провали), ама понякога ми трябват такива мнения, за да ми се върне надеждата. Много неща са се утвърдили вече като нрмални, а всъщност нямат нищо общо с нормалното. Например пияни и дрогирани тийнове в градинките, пушачи навсякъде около даскало - не самото съществуване на гледката говори за деградация, а равнодушното и приемане.
    За любовта... Да, може и да съществува на тази възраст, но да обичаш някой не значи просто да му повтаряш по 200 пъри на ден "мИлИнКуУ л0ф юЮ" и да сменяш обекта на чувствата си по точен график на свеки 2 седмици. Боже, до къде сме стигнали...
    А училището - всеки прави своя избор дори без да го осъзнава. Пък и на някои хора им харесва безперспективния начин на живот.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Ма са като съм на 15 и половината ми ден преминава в даскало, другата половина да уча и кво - остава ми 3/4 часа свободно време на ден, като се има предвид факта, че съм 2ра смяна.

Събота:

Неделя:

нещото което исках да отбележа е че всички в тая наща умрела държава мерят улиците и броят пейките и влизат по 2 пъти на седмица в час
    Да, познавам такива. Мечтите им се ограничават до това да работят като сервитьори/ки и барман/ки. Усмихвай им се докато ти сервират поредният коктейл. (Аз поне така правя) Другият ти вариянт е да се присъединиш към тях, ако толкова много те влече. Избора си е твой.

еми те кво друго да правят освен да се ебат и да пият и пушат
    И те са хора, и на тях им се иска. Пречат ли ти нещо? Както казах по-горе - свободен си да се присъедниш към тях при желание

дайте мнение защо толкова много се вгеясаха сички хора и трагнаха да ми говорят за любов докато мама още им пере гащите
    Човека е любопитно същество. Помниш ли когато за първи път си видял самолет например? Беше доста впечатляващо за мен. Още го помня - МиГ 21, приличаше на бойлер със заварени криле. Теглеха го със стар социалистически трактор, който заглушаваше всичко наколо. Беше в ранните години на демокрацията(91-92), вероятно са го предавали за скрап. Седмици след това не спирах да говоря за него и исках да гледам още самолети. И до ден днешен, понякога отивам на една язовирна стена, заставам някъде посредата и чакам, гледайки залеза. Около седем вечерта прелитат - двойка МиГ 29, ниско над земята. Не мога да скрия усмивката на лицето си когато ги видя. Особено ако помахат с криле. И любовта впечатлява хората, особено младите. Кара ги да я търсят, а когато я загубят, да започнат отново да я търсят. "Е****то"(както го наричаш ти) е производна на любовта.(висша математика, фтв)

Още въпроси? (критики не приемаме )
    Малеее ... Абе човек, хубаво е да учиш, защото искаш да имаш добра професия за вбъдеще, ама не целия свят е учене, има и други важни неща... Егати програмата, тва си е истински тормоз...
    А до автора: сядам на комп за не повече от 1ч на ден, щот повече и не мога да изтрая да седя на едно място... През това време или съм в тоя форум, или гледам някой филм, или си чатя с фр, или чета разни новини из нета и слушам музика, или си правя сайтчета... Кво лошо има да висим тука, щом ни е кеф? Кво толкова те боли другите кво правят, нали живота си е техен... Колкото до темите наистина са вече отегчаващи и много повтарящи се, ама пак се нещо ново може да види... А относно ебането не мога да разбера що се връзваш? Всички имат навика да се фукат колко много са изредили и колко разбират от секс, ама тва са си само празни приказки, с които се избиват комплекси... Така че спокс, живей си твоя живот както си искаш, пък другите да си правят квот искат и толкоз...
    The reasons of love... <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си