Цитирай Първоначално написано от BaiboCo
Така и без това няма какво да правя така че направо започвам - аве хора, вие тийнове пропаднали български дето само торлите по цял ден тоя форум, що толкова много се дерзаете не мога да ви разбера?? Теми от типа "Харесвам го какво да правя?!?!" и "Ама в мен л ие проблема" и тн и тн секи ден ме заливат. Не мога обаче да разбера от какъв зор сички сте се юрнали да се ебете, да ставате големи и да се правите на форумни пичове и пички пред останалите само защото сте изе**ли/ са ви изе**ли по няколко десетки пъти? Тая невъобразима тийнейджърска любов ми е пред очите всеки ден. И какво прави тя? Яде ти свободното време, от момчетата прави гейове, от момичетата още по-големи лигли и пикли, и за какво ми кажете? Времето споделено с любимия човек, са ше се обадят некфи кремчета, било най-важното нещо на света! ДА БЕЕ. Е ок да кажем, като си на 18+. Ма са като съм на 15 и половината ми ден преминава в даскало, другата половина да уча и кво - остава ми 3/4 часа свободно време на ден, като се има предвид факта, че съм 2ра смяна. Е и кво, излиза че трябва да се виждам с гаджето си сабота/неделя, а тогава пък имам да правя 123123123 други неща. И кво излиза - и да трагна с КОЯТО и да е, ще я виждам средно по 5-6 4аса седмично. УАУ невероятно, тва може и да си важи само за мен, не ми пука като цяло, нещото което исках да отбележа е че всички в тая наща умрела държава мерят улиците и броят пейките и влизат по 2 пъти на седмица в час - еми те кво друго да правят освен да се ебат и да пият и пушат. Ебати любовта честно. Спестете си коментари относно мен, а по-скоро дайте мнение защо толкова много се вгеясаха сички хора и трагнаха да ми говорят за любов докато мама още им пере гащите. Аре пу мама му д**а.
Много си прав/а