Така прочетох горните мнения и ето мойто - Да има хора които съчетават приятното с полезното т.е ебат се и се учат едновременно с това, ок това си е ваша работа, друго имах в предвид. Не става въпрос и за педерасчетата руси и котенцата. И кремчетата. Имаш приятел/ка хоп ебете се ХОП хубаво ви е заедно ХОП скъсвате. Ок файн, и са кво?? Кълнеш се в любов на някой зарязваш го после и просто ей так всички става минало и не ти пука вече ? Това не е ли някакъв фарс или как да го нареча. Или пък - скъсваш някой/я и след 2 дена пак тичаш при нея щото разбираш ква кофа си и колко нема кво да праиш ако не киснете заедно. Това за мен е някаква пародия, пародия да , в която имах късмета да участвам... not .. и Какво да ви кажа - некфи дето ми твърдят, че да изпитваш любовни болки било хубаво - еми лъжат. А и кога стана признак на това, че си голям, факта че си тръгнал по някава си и нямаш време за един свестен вц3. И друго - тийн живота бил пушене, пиене, секс. Ахаха ок, може би за някои, но ако погледнете някоя свестна държава(имам предвид в която хората имат достатъчно пари да си живеят живота с кеф) така си карат живота 20+ годишните. Ибахти пичоете. Яд ме е не че си тровите живота, не ми пука ми за вас, яд ме е че такива като вас рушат и мачкат по - умните от тях и наща мила родина един ден ще се управлява от 30 годишни ходещи трупове с п**ки като пещери от е**не и рак на белия/черния дроб.