- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голема Любовна Тема
Няма какво да се тръшкаш... мен знаеш ли как ми премина живота от пети до дванадесети клас?
(Да кажем че съм втора смяна)
6:00 - събуждане(е, да - позволявах си понякога да се излежавам до 6:15... вотря смяна бях, по дяволите), душ, ядене
7:00 - пълна бойна готовност - учиш за каквото имаш да учиш през деня. Ако нямаш да учиш или се справиш по-бързо, преговаряш миналите знания.
9:00 - отлепяш към частните уроци(понеделник, сряда и петък - математика; вторник и четвъртък - английски)
12:30 - връщаш се от частните уроци, ядеш, поемаш въздух.
13:00 - училище
19:20 - училището свърши, започваш да креташ към вкъщи
20:00 - даваш отчет за постигнатият напредък през деня, ядеш.
20:30 - частни уроци по физика, билогия или химия(понеделник и сряда - физика; вторник и петък - химия; четвърък - биология).
21:40 - прибираш се от частните уроци, имаш свободно време до към 23:00(разбира се, ако можеш да мръднеш след това)
Събота:
8:00 събуждане
9:00 частни уроци по немски език
13:00 прибираш се от скапаните уроци, ядеш
14:00 подготовка за частните уроци по математика(даааа, тя обичаше да казва "в събота и неделя имаш повече време, ще ти дам повече домашнички...")
18:00 Прекъсваш каквото правиш, имаш време до 20:00 да правиш ама каквото си поискаш. Освен да се самоубиеш.
20:00 даваш отчет за постигнатият напредък през деня. Ако е незадоволителен, продължаваш да се опитваш да постигнеш напредък до 23:00. Ако е задоволителен - можеш да правиш каквото си пожелаеш дотогава.
Неделя:
7:00 събуждане
8:00 засилено обучение по физика. Болка.
12:00 евентуално ти се дава почивка за обяд
12:45 продължаваме с физиката.
16:00-17:00 Мозъка ти е на каша, искаш просто да легнеш, за да може той да заеме идеална форма по черепа ти.
20:00 Будят те за да дадеш отчет за напредъка си през деня. Ако не е задоволителен...(well, you know...)
Понякога имах щастието да разчупя графика с олимпиада или състезание. В 11-ти и 12-ти клас бях щастлив когато родителите ми ми позволиха да тренирам всеки ден в зала(22:00-23:00).
Luda rabota!Ot tolkova u4ene ,naistina ka6a v galvata...Moeto mnenie e da si izbere6 edno na4inanie i da si go sledva6,a ne 100 ne6ta!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.