Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
Цитирай Първоначално написано от BaiboCo
Ма са като съм на 15 и половината ми ден преминава в даскало, другата половина да уча и кво - остава ми 3/4 часа свободно време на ден, като се има предвид факта, че съм 2ра смяна.
Няма какво да се тръшкаш... мен знаеш ли как ми премина живота от пети до дванадесети клас?

(Да кажем че съм втора смяна)
6:00 - събуждане(е, да - позволявах си понякога да се излежавам до 6:15... вотря смяна бях, по дяволите), душ, ядене
7:00 - пълна бойна готовност - учиш за каквото имаш да учиш през деня. Ако нямаш да учиш или се справиш по-бързо, преговаряш миналите знания.
9:00 - отлепяш към частните уроци(понеделник, сряда и петък - математика; вторник и четвъртък - английски)
12:30 - връщаш се от частните уроци, ядеш, поемаш въздух.
13:00 - училище
19:20 - училището свърши, започваш да креташ към вкъщи
20:00 - даваш отчет за постигнатият напредък през деня, ядеш.
20:30 - частни уроци по физика, билогия или химия(понеделник и сряда - физика; вторник и петък - химия; четвърък - биология).
21:40 - прибираш се от частните уроци, имаш свободно време до към 23:00(разбира се, ако можеш да мръднеш след това)

Събота:
8:00 събуждане
9:00 частни уроци по немски език
13:00 прибираш се от скапаните уроци, ядеш
14:00 подготовка за частните уроци по математика(даааа, тя обичаше да казва "в събота и неделя имаш повече време, ще ти дам повече домашнички...")
18:00 Прекъсваш каквото правиш, имаш време до 20:00 да правиш ама каквото си поискаш. Освен да се самоубиеш.
20:00 даваш отчет за постигнатият напредък през деня. Ако е незадоволителен, продължаваш да се опитваш да постигнеш напредък до 23:00. Ако е задоволителен - можеш да правиш каквото си пожелаеш дотогава.

Неделя:
7:00 събуждане
8:00 засилено обучение по физика. Болка.
12:00 евентуално ти се дава почивка за обяд
12:45 продължаваме с физиката.
16:00-17:00 Мозъка ти е на каша, искаш просто да легнеш, за да може той да заеме идеална форма по черепа ти.
20:00 Будят те за да дадеш отчет за напредъка си през деня. Ако не е задоволителен...(well, you know...)

Понякога имах щастието да разчупя графика с олимпиада или състезание. В 11-ти и 12-ти клас бях щастлив когато родителите ми ми позволиха да тренирам всеки ден в зала(22:00-23:00).

нещото което исках да отбележа е че всички в тая наща умрела държава мерят улиците и броят пейките и влизат по 2 пъти на седмица в час
Да, познавам такива. Мечтите им се ограничават до това да работят като сервитьори/ки и барман/ки. Усмихвай им се докато ти сервират поредният коктейл. (Аз поне така правя) Другият ти вариянт е да се присъединиш към тях, ако толкова много те влече. Избора си е твой.

еми те кво друго да правят освен да се ебат и да пият и пушат
И те са хора, и на тях им се иска. Пречат ли ти нещо? Както казах по-горе - свободен си да се присъедниш към тях при желание

дайте мнение защо толкова много се вгеясаха сички хора и трагнаха да ми говорят за любов докато мама още им пере гащите
Човека е любопитно същество. Помниш ли когато за първи път си видял самолет например? Беше доста впечатляващо за мен. Още го помня - МиГ 21, приличаше на бойлер със заварени криле. Теглеха го със стар социалистически трактор, който заглушаваше всичко наколо. Беше в ранните години на демокрацията(91-92), вероятно са го предавали за скрап. Седмици след това не спирах да говоря за него и исках да гледам още самолети. И до ден днешен, понякога отивам на една язовирна стена, заставам някъде посредата и чакам, гледайки залеза. Около седем вечерта прелитат - двойка МиГ 29, ниско над земята. Не мога да скрия усмивката на лицето си когато ги видя. Особено ако помахат с криле. И любовта впечатлява хората, особено младите. Кара ги да я търсят, а когато я загубят, да започнат отново да я търсят. "Е****то"(както го наричаш ти) е производна на любовта.(висша математика, фтв)

Още въпроси? (критики не приемаме )
Малеее ... Абе човек, хубаво е да учиш, защото искаш да имаш добра професия за вбъдеще, ама не целия свят е учене, има и други важни неща... Егати програмата, тва си е истински тормоз...
А до автора: сядам на комп за не повече от 1ч на ден, щот повече и не мога да изтрая да седя на едно място... През това време или съм в тоя форум, или гледам някой филм, или си чатя с фр, или чета разни новини из нета и слушам музика, или си правя сайтчета... Кво лошо има да висим тука, щом ни е кеф? Кво толкова те боли другите кво правят, нали живота си е техен... Колкото до темите наистина са вече отегчаващи и много повтарящи се, ама пак се нещо ново може да види... А относно ебането не мога да разбера що се връзваш? Всички имат навика да се фукат колко много са изредили и колко разбират от секс, ама тва са си само празни приказки, с които се избиват комплекси... Така че спокс, живей си твоя живот както си искаш, пък другите да си правят квот искат и толкоз...