- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възрастовите предпочитания ;)
От доста доста дълго не съм писал тук... Пратиха ми линк към някаква смешна тема и почнах отново да разглеждам 'що раждат младите акъли... Доста смях през сълзи, но реших да не остана безмълвен и да вкарам и аз една темичка
В град съм, в който бъка от красиви студентки (Свищов, Стопанската Академия) и когато седнем на едно от кафетата точно до академията моите приятели плакнат очи на привлекателните девойки. Едвам не им потичат лигите... Аз ги виждам, но някак не ми правят толкова силно впечатление. След няколко дни ми е бала(т.е. съм на 1
, а все още страстта ми е ученичките... Между 8-ми и 10-ти клас са по моята част. Някак дребните им телца и сладкия начин на обличане е модела ми за момиче. Като направя съпоставка между ученичките и студентките (специално за моя град, не мога да говоря общо) и везната клони към ученичките. В очите ми 80% от студентките са... ЕДРИ.. Не мога да го обясня.. Но то си се вижда, направили по 10 кила задници, с тунинг от фаласки и някакви изстрадали прически. Виждаш 1 красавица с 10 животни около нея. Или моите разбирания са криви или когато минат ученическите си години, момичетата започва да не им пука толкова как изглеждат. Бих загубил ума и дума над някоя девойка 165см/45кг да кажем от 9-10 клас, но ако видя стъкната студентка ще ми хареса за 10 секунди и ще я забравя...
Какви са Вашите предпочитания за телосложение и възраст, и специално към момчетата, какво бихте предпочели да "оправяте" - ученички или студентки като се абстрахирате от опита им! Говорим специално за външен вид![]()
Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!