Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Значи в крайна сметка си му казала и той те е отрязал, така ли?
Не ме отряза.Направи това,което очаквах.Даде ми надежда за пореден път с милото си държание,а след това ме разби с отвратителното си отношение.
Вече до такава степен ме боли,че ми е все едно какво ще става за напред.
Значи ти е кеф да те боли, така ли? Много хора ти дадоха съвет да говорите и веднъж завинаги да се изясните, а щом в крайна сметка, няма начин да има нещо между вас, да спреш да даваш надежди на сърцето си за още, защото ще попаднеш в омагьосан кръг на надежда-разочарование-болка-депресия-подобряване-надежда-разочарование-...-болка и пр. Преживяла съм го, съмнява ме да е нямало и други, които са можели да те посъветват от личен опит какво да направиш, а ти защо не послуша и си държиш на своето? Знам защо - защото си мазохистка и тази болка явно ти харесва, за да не искаш да излезеш от нея.
Не ми харесва тази болка!И аз приключих с него веднъж завинаги!Край с отношенията ми с него,край!Каквото е било,било е.Излизам от този вечен кръг.Време е да сложа край на болката и да си продължа напред.
Хубаво е, че повече няма да имаш вземане-даване с него. Но вместо да претърпиш поредното голямо разочарование, можеше просто да говориш с него. Защото не може той да е чак такъв кон с капаци, за да не вижда какво става и какво отношение има спрямо теб.