.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    spored men nai dobre e kato si tragnala davai do krai makar4e ne e hubavo da laje6!!! a pak ina4e e din hubav banski s silikonovi podplanki ako ne si nameri6 v kraina smetka si kupi sutien s silikonovi podplanki i go kombinirai s nqkvo dolni6te na banskki saobrazeno s cveta uspeh

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    такаа не че се гордея с моята идея но не е лоша ...
    значи ...надявам се да разбереш какво искам да ти кажа ....но се опитаи в твой плус е
    та значи ...зимаш триъгален бански с подпланки ...то има едни такива смисал не с подпланкаи ми триъгален но е с твърдичко ... може и с обикновен тръгален но с този ще има повече уголемяващ ефект ... както и да е купи си някой по евтин не давай много пари ...и да е едноцветен ..
    и тук идва най-веселата част ... има една далаверка дето мно ше ти уголеми бюста оптично ... значи ...зимаш паятки ...но не от най-малките ...големи горедоло колкото монетата 1 лев ...да не е и малко по големички ... при което ги нашиваш една до друга на горнещето ..и се получава ефект + ..даже доста ..стига дали ме разбираш и дали можеш да напрайш това което ти обяснявам ..
    кво е "паятки"

И аз имах същия проблем миналото лято и така и не си намерих бански,с който да се чувствам добре,но тази година имам повече късмет Потърси си бански със странични вложки - не уголемяват гърдите,но леко ги доближават една до друга и изглежда много естествено и красиво Аз си купих такъв и съм адски доволна
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Съветите наистина са добри, но замисли се, цял живот ли ще се криеш?По-добре приятелките ти да разберат сега, отколкото да се видиш в чудо какво да правиш! И извинявай, ама ако те зарежат заради нещо подобно, значи не са ти никакви приятелки Всеки си има недостатъци, но те са като тайните - колкото и да ги крием, все излизат рано или късно на яве...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

hottie
    Guest
    Ами ако наистина е фрапираща разликата, първо почни да намаляваш размера на подплънките ..така постепенно.. и накрая ги махни тотално.Иначе ще излезе, че си отслабнала прекалено брутално.

Мега фен Аватара на babity
    Каквото и да правиш НЕ слагай подплънки с банските! Една позната сложи подплънки на плажа и след като се сбори с едно момче във водата после и се наложи да обикаля басейна да си събира подплънките. Унизително е. Но все пак идеята с пайетите е добра! Особено ако са някакви в такива... преливащи цветове, тип "хамелеон" ще ти дойде супер.

Град
    По света и у нас :)
    Да си мислила преди да се правиш на голямоцицеста (нова дума )
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си