- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Плаж = трагедия?
spored men nai dobre e kato si tragnala davai do krai makar4e ne e hubavo da laje6!!!a pak ina4e e din hubav banski s silikonovi podplanki ako ne si nameri6 v kraina smetka si kupi sutien s silikonovi podplanki i go kombinirai s nqkvo dolni6te na banskki saobrazeno s cveta uspeh
![]()
кво е "паятки"Първоначално написано от IdiOtKa
И аз имах същия проблем миналото лято и така и не си намерих бански,с който да се чувствам добре,но тази година имам повече късметПотърси си бански със странични вложки - не уголемяват гърдите,но леко ги доближават една до друга и изглежда много естествено и красиво
Аз си купих такъв и съм адски доволна
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Съветите наистина са добри, но замисли се, цял живот ли ще се криеш?По-добре приятелките ти да разберат сега, отколкото да се видиш в чудо какво да правиш! И извинявай, ама ако те зарежат заради нещо подобно, значи не са ти никакви приятелкиВсеки си има недостатъци, но те са като тайните - колкото и да ги крием, все излизат рано или късно на яве...
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Ами ако наистина е фрапираща разликата, първо почни да намаляваш размера на подплънките ..така постепенно.. и накрая ги махни тотално.Иначе ще излезе, че си отслабнала прекалено брутално.
Каквото и да правиш НЕ слагай подплънки с банските! Една позната сложи подплънки на плажа и след като се сбори с едно момче във водата после и се наложи да обикаля басейна да си събира подплънките. Унизително е. Но все пак идеята с пайетите е добра! Особено ако са някакви в такива... преливащи цветове, тип "хамелеон" ще ти дойде супер.
Да си мислила преди да се правиш на голямоцицеста (нова дума)
Първоначално написано от comics